Anket Sevgiliniz / eşinizle en saçma tartışma konunuz neydi ?

Turşunun iyisi ne ile kurulur ?

• Ankete Katılan
    382
annesi babasına kızıp bana bağırması ve benim büyük tepki göstermemle baslayan tartışmamız :)

Eski babalarda veya babalarimizin eski-genç zamanlarinda meşhur bahane "yemegin tuzu eksik olmus" idi.

yanlız videolar çok kısa tam moda giriyorum çenemi alıştırıyorum ağrımaya hop bitiveriyor video.bikaç dakika daha götürürdü bence
Sunucu kizimiz cekinmesin, birkac kisiyle daha görüşsün bence de. Tam adapte oluyoruz video bitiyor :)) K Kazen

Kesin benim eşimin akrabası o biberi iki tane doğradın diye tsrtışma çıkaran sinirlenen... Yeme salata acıysa kardeşim eşinin kalbini kırmaya değermi??? Zıkkımın kökünü yesin salata yerine..
Sinirlendim ya
Bennn çayları biten görümcemin eşinin bardağını görmedim diye "sana bir öğretemedim çay doldurmayı " dedi bundan tartıştık.. Bundan sonra çok tartıştık da bu kadar saçma değildi..

Yine çok güzel bir çalışma olmuş tebrik ediyorum :KK9:
Eşim kıyafetlerime daha doğrusu renklerine çok karışıyor bu beni çok rahatsız ediyor:110:Dün kırmızı bir kıyafet beğendim olmaz dedi.:110:Ne var yani kırmızı alsam ne olacak:110:
Adamın renk takıntısı var:)
:KK70:

Ayy ne olacak hep esim hangi konuda tarsissak hep ben hakliyim der tartistigin konuyu unutup baslarim sen zaten hic beni anlamazsin kendini cok begeniyosun konu dagilir gider.
Onun bu bilmis tavrrina sinir olurum.
En son tartistigimiz konu samimiyetsizlik üzerineydi. Pek zoruna gitti beyefendinin adamin dudaklarini ucuklattim.2 gundur botokslu dudaklarlla geziyor.

Kesin benim eşimin akrabası o biberi iki tane doğradın diye tsrtışma çıkaran sinirlenen... Yeme salata acıysa kardeşim eşinin kalbini kırmaya değermi??? Zıkkımın kökünü yesin salata yerine..
Sinirlendim ya
Bennn çayları biten görümcemin eşinin bardağını görmedim diye "sana bir öğretemedim çay doldurmayı " dedi bundan tartıştık.. Bundan sonra çok tartıştık da bu kadar saçma değildi..
Enissteye de hizmet mi etmek zorundayiz yuhh artik. Kocan doldursun artik bak ben de buna sinirlendim

BU konu benim yaralı yerim eşim cok kaprizli biz cok konularda tartisirz,tabiki sorun olamsin diye cok zaman onunla anlasirim.mes.menemeni cok sever neden cok pisirdin yagi az olmus yumurtası cok pismis,boyle küçük kaprizlerden dolayı tez tez tartisirz

Enissteye de hizmet mi etmek zorundayiz yuhh artik. Kocan doldursun artik bak ben de buna sinirlendim
Benim eşimde kaşının üstünde gözün var diye tartışma çıkaran tiplerden her haline sinirlenirsin evde görsenn 😏

Eşimin babasının amcası vefat etti birkaç sene önce. Eşim babasının diğer kuzenleri için ( yani kayinpederimin halasının oğulları için)
"arayıp babama baş sağlığı vermeleri lazım" dedi. Ben de " ne alaka canım? Senin babanın amcası onların da dayıları" dedim. Aldığım cevap " olabilir ama onların soyadları farklı " 😳😳😳😳😳
Bu konuda bayağı bir tartışmıştık. Zira eltimle soy adlarımız aynı olduğu için eltim bana, ÖZ HALAMDAN daha yakın akrabaymış!!!!! :bicak: :bicak: :bicak: :bicak: :bicak: :bicak: :bicak:

Ben: Ayakkabı ayağımı acıtıyo almıycam bunu
Kocam: hayır acıtmıyo alcaz bunu
Bunun bir başka versiyonu da ben de mevcut:
Ben: Üşüdüm, şuradan bir şal alayım (bahar mevsimi, gündüz sıcak akşam serin)
Eşim (O zaman sevgilim): Yok ya üşümedin, üşünmez bu havada. Üşüdüğün zaman ben sana söylerim.

Tabi ben gülmekten kavga edemedim :))) Hayatımda duyduğum en saçma şeydi..

Bir de ilk evlendiğimizde, çamaşır deterjanının markasını ona sormadan değiştirdim diye 1 gün konuşmamıştı benimle.. :)) Ki normalde ne asla karışmaz bana.. şok olmuştum :)

bir kere nescafe istedi şu 3 ü bir arada olanlardan yaptım götürdüm neymiş suyu fazla olmuş o yoğun kıvamlı seviyormuş baya tartıştı benimle ya nolucak tekrar yaparız beğenmiyorsan kendin yapsaydın dedim o an evde başka yokmuş kavga etti benimle
Videodaki biber meselesinde de evde kalan son 2 biberden mi habsediliyor acaba diye düşündüm, ikisini de dograyip bitirmissin diye mi kizdi adam acaba... :)

Yengec i bana soracaksiniz profesyonel kandirikci uzaya kadar ertelemeci herkesle anlasmaci politik minnos maskeli gorurseniz bilinki yengectirler :KK70:
Yengecler dürüst degil midir yav :) biz abimle öyle bilirdik, kendimiz de öyleyiz :) yukselenden mi fark ediyo acaba..

Daha dün ettik

Beraber gezdik bana kıyafet için sıkıntı yoktu

Sonrasında eve dönüşte bir plan soyledi bugün olmaya cak diye bende yarın yaparız dedim

Yüzüme baktı senin yüzünden tatilim boşa gitti boşu boşuna çarşıda dolaştık dedi :KK43:

Sanki ben istedim zorladim sonuçta o dedi bakalım diye :KK43:

X