Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkesle anlasip kimseyle ters dusmuyorsunuz ya bunlar hep oskarlikBu kadar gömmeyeydin ya birden kendimden soğudum
ciddinisin
Yine çok güzel bir çalışma olmuş tebrik ediyorum
Eşim kıyafetlerime daha doğrusu renklerine çok karışıyor bu beni çok rahatsız ediyorDün kırmızı bir kıyafet beğendim olmaz dedi.Ne var yani kırmızı alsam ne olacak
Adamın renk takıntısı var:)
Enissteye de hizmet mi etmek zorundayiz yuhh artik. Kocan doldursun artik bak ben de buna sinirlendimKesin benim eşimin akrabası o biberi iki tane doğradın diye tsrtışma çıkaran sinirlenen... Yeme salata acıysa kardeşim eşinin kalbini kırmaya değermi??? Zıkkımın kökünü yesin salata yerine..
Sinirlendim ya
Bennn çayları biten görümcemin eşinin bardağını görmedim diye "sana bir öğretemedim çay doldurmayı " dedi bundan tartıştık.. Bundan sonra çok tartıştık da bu kadar saçma değildi..
Benim eşimde kaşının üstünde gözün var diye tartışma çıkaran tiplerden her haline sinirlenirsin evde görsennEnissteye de hizmet mi etmek zorundayiz yuhh artik. Kocan doldursun artik bak ben de buna sinirlendim
Bunun bir başka versiyonu da ben de mevcut:Ben: Ayakkabı ayağımı acıtıyo almıycam bunu
Kocam: hayır acıtmıyo alcaz bunu
Videodaki biber meselesinde de evde kalan son 2 biberden mi habsediliyor acaba diye düşündüm, ikisini de dograyip bitirmissin diye mi kizdi adam acaba... :)bir kere nescafe istedi şu 3 ü bir arada olanlardan yaptım götürdüm neymiş suyu fazla olmuş o yoğun kıvamlı seviyormuş baya tartıştı benimle ya nolucak tekrar yaparız beğenmiyorsan kendin yapsaydın dedim o an evde başka yokmuş kavga etti benimle
Yaaaaaa kendimi durduramıyorum gülmekten. Bebegim de ona güldüğümü zannedip kahkaha atıyor.Yok ya üşümedin, üşünmez bu havada. Üşüdüğün zaman ben sana söylerim.
Yengecler dürüst degil midir yav :) biz abimle öyle bilirdik, kendimiz de öyleyiz :) yukselenden mi fark ediyo acaba..Yengec i bana soracaksiniz profesyonel kandirikci uzaya kadar ertelemeci herkesle anlasmaci politik minnos maskeli gorurseniz bilinki yengectirler
Ahahaha :) Kahkahaları şifa olsun minnoşa :)))Yaaaaaa kendimi durduramıyorum gülmekten. Bebegim de ona güldüğümü zannedip kahkaha atıyor.