Anket Sevgiliniz / eşinizle en saçma tartışma konunuz neydi ?

Turşunun iyisi ne ile kurulur ?

• Ankete Katılan
    382
Ayy daha saçması ilk evlendiğimiz 2 ay her gün boyunca sabah kalkıyoruz işe gidicez aynaya bakıp sen çok güzel kadınsın ben yanına yakışmıyorum diye küserdi yanına yakışmıyorum niye güzelsin bu kadar diye tartışma ortamı yaratırdı :işsiz:
Hayır ben seni beğenmişim aşık olmuşum evlenmişiz daha ne neyin tribiydi onlar
Boşandım da bu tartışmalar olmuyor artık
:halay::KK71:
Benimki de süsleniyor allah süsleniyor sen hayirdir diyorum ne iş yanina yakişmak icin hayatim :KK53:
Ben tabi pijamali sut akmis akletimle ve kabarmis saclarimla pek inanasim gelmiyor ama olsun :KK70:

Saç rengim mavi diye kavga ettik
Küpelerimin hepsini çıkarmıyorum diye kavga ettik
Twitterdan birini beğendim diye kavga ettik (sevgilim olan beyefendiylede o sıra tanıştık o Twitterda ondan tilt oldu heralde 🤣)
Aşkım demiyorum diye kavga ettik
Aramıyorum diye kavga ettik
Ama en komigi ilk zamanlar neymiş giydiğim paltalonlar darmış ya daha çooook sayarım bir sürü saçma kavgalarımız var kafa yapısını değiştirdim daha çoook yolum var 🤣

Hangisini anlatayimm kiii :-)

Enn son ki tartismamiz , onun haberi olmadan altin bozdurmuştum :-) Cokk fecii kizmişti :-)

Alkollüyken uyandırdım diye kavga çikmişti. Kavganin sonucunda yatakodasinda kirilmadik cam kalmamiş butun dolaplar yere inmişti.
Evliligimin 1.ayinda yaşadigim bu trajedi sonrasi 10 gün babaamlara gitmiştim.
Sonuç: Alkollüyken eşime asla dokunmamayi ogrendim.
Eşim ise alkolün ona dokunduğunu ve bidaha içmemesi gerektigini 😂

Bizimde genelde gün içinde neden onunla mesajlaşmıyomuşum die kavgalarımız olur.Bende aksine mesajlaşmayı hiç sevmem.11 seneyi devirmişiz neyin mesajlaşması Allah aşkına yaa

Yine çok güzel bir çalışma olmuş tebrik ediyorum :KK9:
Eşim kıyafetlerime daha doğrusu renklerine çok karışıyor bu beni çok rahatsız ediyor:110:Dün kırmızı bir kıyafet beğendim olmaz dedi.:110:Ne var yani kırmızı alsam ne olacak:110:
Adamın renk takıntısı var:)
Yav olsada karissa. Bi adam sevdim 2 seneme mââl oldu malll. :/ Şimdide ust duzey bi manyaga kafayi taktim. Muhtemelen tavlarsam ondanda agzimin payini alip yine ask acisi cekmeye devam. Sevgilimle en sacma tartisma konumuz maydanoz guzel birseydir
hayir degildir
oyledir
degildir.
Ya sen maydanoz sevmiyosan bunda maydonozun sucu ne?
Hem herseye maydonoz olmasana sen!!!
Olurum olmam sanane
Olmamda zaten maydonoz sevmemki ben?
Sirkeeeeeee
Limoooooinnnnn
:KK70: :KK70: :KK70:

Nişanlıyız bir gün şehir dışına yemeğe çıktık yaz mevsimiydi ne bileyim gittiğimiz yer o kadar serin olacak. Üşüyünce garsondan şal istedim,çocukta abla şalımız kalmadı çeketimi getirdim giyer misin dedi 😀 bende donuyorum hemen aldım giydim benimki bir bozuldu garson gidince sen bana bunu nasıl yaparsın! O çeketi nasıl giyersin! O çocuk senin kokunla uyuyacak bugün ben bunu nasıl kaldırırım demişti tabi ben şok bu laflardan sonra 3 gün kavgasını etmiştik tabi birimizin yaş 20 birimizin 23 o zamanlar en deli çağlarımızdı. Şimdi 6. Yılımız hala ve hala aklımıza gelince güleriz o günkü kavgamıza.😀😀

arkadaşlarıyla pubg oynarken beni çağırmadı diye baya ağır kavga etmiştim. e ama napayım takımlı oynamalarına rağmen 3 kişiler ve 1 kişilik daha yer var takımda. insan benide çağırır hemde evde tekken canımın sıkıldığını biliyor. bak yine sinirlendim.

Bi gün arkadaşıyla eve geldi bende arkadaşına hoş geldin dediğim için ve çay ikram ettiğim için dünya kadar hakaretler işitmiştim en saçma konu bizimki oldu galiba

X