- 10 Ocak 2022
- 2.965
- 5.895
Minibüs yolculuklarında da bu kadar belki daha fazla temas içinde oluyoruz insanlarla.
Kızın olayla alakası bile yok siz iyi misiniz?Tabi problem haline getiririm ama kendime değil. Kıza problem haline getiririm
Saçını başını yolarim,net
Valla öyle bir mesaj olmuyor en azından benim için diyeyim, bir zamanlar gençken :)))) bir arkadaşım vardı erkek, motor tutkunuydu, ben de bayılırım hele de güçlü heybetli motorlara misal şu tiplere :))Bir de öyle sarmaş dolaş gitmenin romantik bir tarafı var. Sana güveniyorum, mesajı veriyor. Motoru kullanan kişi tarafından 'merak etme seni hep korurum' mesajı falan veriliyor. Yani sözsüz bir şekilde böyle hissediyorum ben .
Yok abla ya, benimkiler inanılmaz dikkatli gider,ben aractaysam.Valla öyle bir mesaj olmuyor en azından benim için diyeyim, bir zamanlar gençken :)))) bir arkadaşım vardı erkek, motor tutkunuydu, ben de bayılırım hele de güçlü heybetli motorlara misal şu tiplere :))
Eki Görüntüle 3219719
Neyse, yeni motor bakmaya gittik aldık vs derken gel seni biraz gezdireyim dedi atladım motora, ilk dakikalar süper sonra bu muzurluk olsun diye bir bastı 2 otobüs arasından geçerken ben arkadaşıma yapışmış salavat getiriyordum
Bana verdiği tek mesaj aman mune bu çılgının motoruna bir daha binme yoksa seni asfalttan kazırlar oldu, yeğenim de motor tutkunlarından, görseldekine benzer bir motoru var, bir üniversite bünyesinde çalışıyor yani aslında bakınca takım elbiseli arabalı biri olması beklenir ama araba sevmiyor illa motor olacak, motor tulumunu üzerine geçirir, kaskını takar üniversitenin otoparkında o kıyafetlerin içinden kravatlı bir adam çıkar:)
Sevgili dikkat eder, eşimle sevgiliyken ve hala her şeye dikkat eder ama motoruna bindiğim erkek arkadaş kankamdı, kanka olunca asfalttan kazınsak ne olacak diye düşündü herhaldeYok abla ya, benimkiler inanılmaz dikkatli gider,ben aractaysam.
Merhaba,daha olay olmadan sizi yoklamis bence, siz hiç önemsememis gibi davranın çünkü tepki verirseniz, olsa bile anlatmaz bana öyle geliyor. Erkeklerin olayı önceden anlatıp yoklama olayı var bence. Ayrıca sosyal hayatındaki kız bir arkadaşı olsa sorun yok da, iş yeri olunca ne alaka dedim, iş için şehir içi dolaşmak gerekiyorsa bu ulaşımı araba vererek olabilir ya da ulaşım ücreti vererek olabilir şirketin karşılaşması gerekmez miToksik bir düşünce olup olmadığını düşünüyorum ve bu ankete verilen cevaplarla bence netleşecek.
Erkek arkadaşımın (28) motoru var işe onunla gidip geliyor. Bayilerine, iş yaptığı firmalara da aynı şekilde. Bu hafta yanına bir eleman aldı, kızı önceden tanıyor fakat samimiyet ortamı yok bana kalırsa, meraklı gözükmemek için de çok sorgulamadım kimdir nedir vs. stalklamalarım dışında, yengec burcu some problems
Dün akşam konuşurken yarın ..... firmasına gidicem hayatım kıza firmayı göstermek yapacağı işleri yerinde anlatmak oradaki müdürlerle tanıştırmak için dedi ben de e tabiki gidin canım öğrensin o da çalıştığın yerleri dedim minibüsle gidersiniz herhalde motorla gitmezsin arkadan öyle sarılarak küçücük motorda dip dibe hoş olmaz yorumu yaptım ve gülerek e gel de kıza sen söyle sevgilime sarılma arkadaki demirlere tutunursun dersin dedi, konu kakara kikiri oldu ve merak etme acil bi iş durumu olmadıkça neden motorla gidelim dedi. Ama içimden bir ses bana motorla gidecekler illa ki bir gün diyor. Kudururum cidden, siz olsanız bunu problem haline getirir miydiniz ? Yoksa aman ne olacak gitsinler işte bişi olmaz mı derdiniz ? Veya asla gidemez motorla ayrı ayrı gitsinler mi derdiniz ?
Yani illaki mekan gereği. Plajda da slip donlu abiler sağımdan solumdan fırtıyor ama farklı bir ortamda sadece bana slip donuyla fırtlasın istemem, bana garip gelirMinibüs yolculuklarında da bu kadar belki daha fazla temas içinde oluyoruz insanlarla.
Benim oyumun rengi belli, ilk seçeneği işaretledimŞunu da söyleyeyim kimlerin hangi seçeneğe oy verdiğini kapattiginiz iyi oldu. Cunku o zaman büyük ihtimalle ilk seçenek yüksek çıkacaktı.böyle daha güvenilir olmuş
Evet böyle diyorum e ne olabilir ki? 2-3 şık tıklayan sayısı daha fazlaymış bu kadar kıskançlık normal mi bilemedim böyle yaşamak çok zor gibiYoksa aman ne olacak gitsinler işte bişi olmaz mı derdiniz ?
Motosiklet araba gibi değil, ben de hoşlanmazdım böyle bir durumdan, sürekliliği olursa arıza çıkarırım, hiç de hastalıklı düşünce olarak görmüyorum bunu. Mecburiyetlerde, nadiren belki ama sürekli olarak kesinlikle olmaz. Ayrıca sevgilinizin sözüne lütfen güvenin, güvenmiyorsanız ayrılın, kimsenin kimseyi darlamaya hakkı yok. Ben aldatma muhabbeti döndüğünde 'allah şaşırtmasın ama aklın varsa yakalanma, asla dönüşü olmaz' derim. Öyle telefonunu falan da didiklemem, o hata yaparsa allah benim önüme çıkaracaktır mutlaka bir şekilde. Bütün ömür aldatılma şüphesiyle geçirilmez.Toksik bir düşünce olup olmadığını düşünüyorum ve bu ankete verilen cevaplarla bence netleşecek.
Erkek arkadaşımın (28) motoru var işe onunla gidip geliyor. Bayilerine, iş yaptığı firmalara da aynı şekilde. Bu hafta yanına bir eleman aldı, kızı önceden tanıyor fakat samimiyet ortamı yok bana kalırsa, meraklı gözükmemek için de çok sorgulamadım kimdir nedir vs. stalklamalarım dışında, yengec burcu some problems
Dün akşam konuşurken yarın ..... firmasına gidicem hayatım kıza firmayı göstermek yapacağı işleri yerinde anlatmak oradaki müdürlerle tanıştırmak için dedi ben de e tabiki gidin canım öğrensin o da çalıştığın yerleri dedim minibüsle gidersiniz herhalde motorla gitmezsin arkadan öyle sarılarak küçücük motorda dip dibe hoş olmaz yorumu yaptım ve gülerek e gel de kıza sen söyle sevgilime sarılma arkadaki demirlere tutunursun dersin dedi, konu kakara kikiri oldu ve merak etme acil bi iş durumu olmadıkça neden motorla gidelim dedi. Ama içimden bir ses bana motorla gidecekler illa ki bir gün diyor. Kudururum cidden, siz olsanız bunu problem haline getirir miydiniz ? Yoksa aman ne olacak gitsinler işte bişi olmaz mı derdiniz ? Veya asla gidemez motorla ayrı ayrı gitsinler mi derdiniz ?
Ben de ikinciBenim oyumun rengi belli, ilk seçeneği işaretledimbence sakınca yok, motor yakın temas oluyor diye sakıncalı bulunmuş ama biriyle yakın temasa niyetiniz varsa veya bir etkileşim yaşamayı illa ki kafaya koyduysanız araba daha müsait, vites koluyla yanınızdakinin kolu karışabilir, 4 tekerli konforlu üstü kapalı.
Burada önemli olan sevgilinize, nişanlınıza, eşinize güvenmek, adam güvenilir sağlam karakterli biriyse ha arabaya ha motora bir arkadaşını almış sorun olmaz.
Çok değişik bir nesil geliyor galiba, ben de kendimi düşünüyorum. Bir defa motorda kardeşimin arkasına bindim onda bişe sarılamadım. Başka bir adamın motoruna asla binemem, evli ya da sevgili olmamla da ilgili değil, olmaz. İnsanlara dokunamıyorum çünkü her şeyden önceBu açıdan hiç bakmamıştım inanın çok başka bir pencere oldu bana, bu muhabbet açılırsa çalışan kız açısından da yorumlayacağım. Ama bana kalırsa kız sorun etmez gibi, Z kuşağı twitterda laçka-ergen muhabbet modunda bir kız. ''Aaaa motorla mı ay süper yaaaah cok severim eglenceli oluyo baya'' diyip uçur beni hayat cok guzel işe bak be diyebilecek potansiyelde.
Konu sahibi bir şık daha koymanızı rica ediyorum.Toksik bir düşünce olup olmadığını düşünüyorum ve bu ankete verilen cevaplarla bence netleşecek.
Saygı duyarımBen de ikinci
Yapacak olan her türlü yapabilir. Fakat temas halinde olmak başka bir şey benim açımdan. Ben istemezdim
O da var. Ben güvenemem bir de. Düşmekten korkarım ve sarılırım dengede duramam ki. Arkadaki demir bana hiç güven vermiyor sağa sola muhakkak yikilirimSaygı duyarım
Esprili yorumlarımız bir yana zaten normalde bence herkesin arabasına veya motorsikletine binilmez, arabasına veya motoruna bindiğim arkadaşlarım oldu lakin adamların karakterlerini biliyordum, daha yeni tanıdığım birinin bırakın motoruna, arabasına bile binmem hem huyunu suyunu bilmediğim için hem de sürücü olarak nasıldır güvenemeyeceğim için, ki araba da dikkatli olmazsanız tehlikelidir fakat motorlar daha riskli, siz iyi bir sürücü de olsanız arabalar sıkıştırıyor, motorcunun güvenliği riske atılıyor, büyük ve kalabalık şehirlerde motor sürücüsü olmak resmen kelle koltukta yolculuk yapmak demek, bizim kaç arkadaşımız İstanbul‘da motor kazası yaşadı, çok şükür ölmediler ama hepsinin kolunda bacağında platin var.
Ben istemezdim . Arabada ön koltuk muhabbetine de takıntılıyım . Benden başkası binemez . Net . Binerse sonuçlarına katlanır .