Sevgiliniz/eşiniz motor sürüyor ve...

Motorda arkaya yeni işe alınan karşı cins iş arkadaşının binmesi size sorun olur mu?

• Tabiki binebilir sorun etmem sonuçta iş için bir yere gidilirken binecek.

OY: 16 12,0%
  • Asla binemez benden başkası.

OY: 102 76,7%
  • Kızla tanışırım ancak öyle karar veririm.

OY: 19 14,3%

• Ankete Katılan
    133
Sadakat denen şey seçenekler olduğunda sınanan bir durum bence.
Karşındakini sürekli kısıtlayarak onun sadık bir insan olduğundan asla emin olamaz,üstüne sürekli en küçük olayları bile didiklemek zorunda kalır insan.
Bence salın doğru insan olup olmadığını daha iyi anlarsınız belki.

Valla öyle bir mesaj olmuyor en azından benim için diyeyim, bir zamanlar gençken :)))) bir arkadaşım vardı erkek, motor tutkunuydu, ben de bayılırım hele de güçlü heybetli motorlara misal şu tiplere :))

Neyse, yeni motor bakmaya gittik aldık vs derken gel seni biraz gezdireyim dedi atladım motora, ilk dakikalar süper sonra bu muzurluk olsun diye bir bastı 2 otobüs arasından geçerken ben arkadaşıma yapışmış salavat getiriyordum

Bana verdiği tek mesaj aman mune bu çılgının motoruna bir daha binme yoksa seni asfalttan kazırlar oldu, yeğenim de motor tutkunlarından, görseldekine benzer bir motoru var, bir üniversite bünyesinde çalışıyor yani aslında bakınca takım elbiseli arabalı biri olması beklenir ama araba sevmiyor illa motor olacak, motor tulumunu üzerine geçirir, kaskını takar üniversitenin otoparkında o kıyafetlerin içinden kravatlı bir adam çıkar:)

Yok abla ya, benimkiler inanılmaz dikkatli gider,ben aractaysam.
Bir de ben yüzerken, tırmanırken, sarhoş olacaksam, motora bineceksem, gece vakti tekinsiz bir yerden gececeksem falan hep kendimi sevgilime emanet ederim. "Sana emanetim hee, dikkat et bana' diye
Ederler sagolsunlar.
Yakın geçmişte çok merak ettiğim bir dağ var, tepesinde tümülüsler olan,ölmeden görmek istediğim. Arabayla oraya gitmiştik ex sevgilimle, ama ailem endişelenir diye nereye gittigimi söylemedim. Bu yüzden huzursuzdum. Çocuğa dedim ki 'bak aileme nerede olduğumu söylemedim,bugün sana emanetim. Beni sağ salim götür, getir, şehre ulaştır' o da aşırı dikkatli ve yavaş gitti , dağ yolu nolur nolmaz diye. Kaplumbağa güvenliğinde dağın tepesine vardık :)
Yenisini bulsam yine aynı olur, bana gelen adamlar ne hikmetse tek tip oluyor böyle

Merhaba,daha olay olmadan sizi yoklamis bence, siz hiç önemsememis gibi davranın çünkü tepki verirseniz, olsa bile anlatmaz bana öyle geliyor. Erkeklerin olayı önceden anlatıp yoklama olayı var bence. Ayrıca sosyal hayatındaki kız bir arkadaşı olsa sorun yok da, iş yeri olunca ne alaka dedim, iş için şehir içi dolaşmak gerekiyorsa bu ulaşımı araba vererek olabilir ya da ulaşım ücreti vererek olabilir şirketin karşılaşması gerekmez mi

Kıskanç biri değilim ama bunda kıskanç olurdum şahsen..yani benim olan adama başka birinin sarılmasını istemem görürsem de kıyameti kopartırdım

Şunu da söyleyeyim kimlerin hangi seçeneğe oy verdiğini kapattiginiz iyi oldu. Cunku o zaman büyük ihtimalle ilk seçenek yüksek çıkacaktı. böyle daha güvenilir olmuş
Benim oyumun rengi belli, ilk seçeneği işaretledim bence sakınca yok, motor yakın temas oluyor diye sakıncalı bulunmuş ama biriyle yakın temasa niyetiniz varsa veya bir etkileşim yaşamayı illa ki kafaya koyduysanız araba daha müsait, vites koluyla yanınızdakinin kolu karışabilir, 4 tekerli konforlu üstü kapalı.

Burada önemli olan sevgilinize, nişanlınıza, eşinize güvenmek, adam güvenilir sağlam karakterli biriyse ha arabaya ha motora bir arkadaşını almış sorun olmaz.

Motosiklet araba gibi değil, ben de hoşlanmazdım böyle bir durumdan, sürekliliği olursa arıza çıkarırım, hiç de hastalıklı düşünce olarak görmüyorum bunu. Mecburiyetlerde, nadiren belki ama sürekli olarak kesinlikle olmaz. Ayrıca sevgilinizin sözüne lütfen güvenin, güvenmiyorsanız ayrılın, kimsenin kimseyi darlamaya hakkı yok. Ben aldatma muhabbeti döndüğünde 'allah şaşırtmasın ama aklın varsa yakalanma, asla dönüşü olmaz' derim. Öyle telefonunu falan da didiklemem, o hata yaparsa allah benim önüme çıkaracaktır mutlaka bir şekilde. Bütün ömür aldatılma şüphesiyle geçirilmez.

Ben de ikinci
Yapacak olan her türlü yapabilir. Fakat temas halinde olmak başka bir şey benim açımdan. Ben istemezdim

Çok değişik bir nesil geliyor galiba, ben de kendimi düşünüyorum. Bir defa motorda kardeşimin arkasına bindim onda bişe sarılamadım. Başka bir adamın motoruna asla binemem, evli ya da sevgili olmamla da ilgili değil, olmaz. İnsanlara dokunamıyorum çünkü her şeyden önce

Konu sahibi bir şık daha koymanızı rica ediyorum.
D şıkkı:Motora binip aralarına oturmak!

Ben de ikinci
Yapacak olan her türlü yapabilir. Fakat temas halinde olmak başka bir şey benim açımdan. Ben istemezdim
Saygı duyarım

Esprili yorumlarımız bir yana zaten normalde bence herkesin arabasına veya motorsikletine binilmez, arabasına veya motoruna bindiğim arkadaşlarım oldu lakin adamların karakterlerini biliyordum, daha yeni tanıdığım birinin bırakın motoruna, arabasına bile binmem hem huyunu suyunu bilmediğim için hem de sürücü olarak nasıldır güvenemeyeceğim için, ki araba da dikkatli olmazsanız tehlikelidir fakat motorlar daha riskli, siz iyi bir sürücü de olsanız arabalar sıkıştırıyor, motorcunun güvenliği riske atılıyor, büyük ve kalabalık şehirlerde motor sürücüsü olmak resmen kelle koltukta yolculuk yapmak demek, bizim kaç arkadaşımız İstanbul‘da motor kazası yaşadı, çok şükür ölmediler ama hepsinin kolunda bacağında platin var.

O da var. Ben güvenemem bir de. Düşmekten korkarım ve sarılırım dengede duramam ki. Arkadaki demir bana hiç güven vermiyor sağa sola muhakkak yikilirim Tanıdığım biri olur guvenirim binerim ama 1 defa falan sanırım ben bisikletciyim. Motordan oldum olası korkarım. Dediğiniz gibi haberlerde neler duyuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…