Eğer bu şekilde devam edersek konu sahibi gidip motoru kundaklayacak
Efsaneeeahjahajh
Bu pozisyonda da gidebilirler üyeye ne şekilde gideceklerinin detayını vermemiş...Efsaneeeahjahajh
Zaten herkes arkadan tutunarak yolculuk yapamaz özellikle de alışık olmayanlar. Adam motosiklet kursu hocası olduğundan bence karısı alışmıştır artıkO degil de yilllar once ben bekarken motosiklet kursu hocam egitimi bitirince beni motosikletle gidecegim yere birakmişti. Gayette sarilmiştim sarilmasam dizlerim adamin bacaklarina denk geliyordu, oyle tutunma yeri filan tutmadim adam da evliydi.
Zaten herkes arkadan tutunarak yolculuk yapamaz özellikle de alışık olmayanlar. Adam motosiklet kursu hocası olduğundan bence karısı alışmıştır artıkburda da sorun etmem diyenler var. Belki de o da öyledir.
Bu pozisyonda da gidebilirler üyeye ne şekilde gideceklerinin detayını vermemiş...
Ben binmek istemezdim iş arkadasimin motoruna. Tercih meselesi. Erkek arkadaşınız kız da çok merakliymis gibi gevsek gevşek cevap vermiş. Minibüs taksi vb ulaşım araçları var. Motosikleti olmasa ne yapacakmış? Geç kalırsak falan diye açık kapı bırakmış. Bence erkek arkadaşınız motorla gitmek istiyor.
Ya bakın ben bu sitede olabilecek en geniş insanlardan biriyim, nelere nelere okeyim ama şu durumu kabul edeceksem akşam da gelsin aramızda yatsın bari
O motorla gitsin kız taksiyle? Çok mu imkansız bir yer?Yeni aldığı için tuvalete bile motorla gitmek istiyor şu süreçte
Öndekini takip et desin taksiciyedeO motorla gitsin kız taksiyle? Çok mu imkansız bir yer?
O motorla gitsin kız taksiyle? Çok mu imkansız bir yer?
Yooo arabayla bile degil , a aaArabayla götürmesine laf etmem ama motor biraz daha kıç kıça bir şey olduğu için ben rahatsız olurdum muhtemelen ya. Ama ben toksik bir insan olabilirim beni dikkate almayın
Sevgilinize bir empati yapmasını isteseniz cevabı ne olucak merak ettim. Yani toplu taşımayla gitsinler arkadan sarılarak gidecek vs olmaz öyle birşey ne münasebet alla alla.Toksik bir düşünce olup olmadığını düşünüyorum ve bu ankete verilen cevaplarla bence netleşecek.
Erkek arkadaşımın (28) motoru var işe onunla gidip geliyor. Bayilerine, iş yaptığı firmalara da aynı şekilde. Bu hafta yanına bir eleman aldı, kızı önceden tanıyor fakat samimiyet ortamı yok bana kalırsa, meraklı gözükmemek için de çok sorgulamadım kimdir nedir vs. stalklamalarım dışında, yengec burcu some problems
Dün akşam konuşurken yarın ..... firmasına gidicem hayatım kıza firmayı göstermek yapacağı işleri yerinde anlatmak oradaki müdürlerle tanıştırmak için dedi ben de e tabiki gidin canım öğrensin o da çalıştığın yerleri dedim minibüsle gidersiniz herhalde motorla gitmezsin arkadan öyle sarılarak küçücük motorda dip dibe hoş olmaz yorumu yaptım ve gülerek e gel de kıza sen söyle sevgilime sarılma arkadaki demirlere tutunursun dersin dedi, konu kakara kikiri oldu ve merak etme acil bi iş durumu olmadıkça neden motorla gidelim dedi. Ama içimden bir ses bana motorla gidecekler illa ki bir gün diyor. Kudururum cidden, siz olsanız bunu problem haline getirir miydiniz ? Yoksa aman ne olacak gitsinler işte bişi olmaz mı derdiniz ? Veya asla gidemez motorla ayrı ayrı gitsinler mi derdiniz ?
Kııız ne romantik haDüştüm ben görsem arkanızdan çaktırmadan iteklerdim sevmem romantik insanları...
Kızlar moralim bozuktu çok güldüm bu konunun yorumlarına ya sağolunMotorda bulamazsın bu romantizmiama toplu taşımanın kötü yanı hiç tanımadığın insanlarla da romantizm yaşamak zorunda kalıyorsun. Benim arkadaşım metrobüs fren yapınca koltuktaki bir tane dayının kucağına cumburlop diye oturmuştu. Adam da belinden tutup kaldırmıştı. Çok gereksiz bir romantizmdi
Ben motordaki demire tutunmayı güvenli bulmuyorum, motor pek güvenli bir araç değil zaten eşim hep öyle sıkı tutunuyorsun ki nefesim kesiliyor der.
Bu durum yapacak olan zaten yapar düşüncesinden çıkıyor bence. Sonuçta birbirlerine temas etmek zorunda kalacaklar, bedenlerinin sıcaklığını hissedecekler, düşünmedikleri aklına düşecek vs. ihtimaller zinciri.
Ben istemezdim. Toksiksem de toksiğim