Çok haklısınız ben de bu düşünce yapısında biriyim ama bu muhabbet açılınca ve düşününce biraz uzaklaştım.Anladım. Şahsen kıskanç bir mizacım yok. Yani abartılı durum olmadığı müddetçe. Motor için kıskanmaktan öte gereksiz bulurdum herhalde.
Kendini bilen insanlarsa motor değil ne konumda olurlarsa olsunlar sakatlık olmaz. Kendini bilmeyen insanlar ise de her türlü mesafeli ortamda her türlü b.ku yerler.Böyle düşünün.
Sevgilimin, flörtümün motoruna bindigimde kocamaaan sarılırım tabii ki, başımi sırtına yaslarım hatta,etrafi izlerimTutunma yeri de aşırı güvensiz hissettirmiyor mu ya ben denemiştim bi kere düşecekmişçesine oldum korktum, sarılınca komple bi rahat oluyorsun.
Peki ne yapsın istiyorsunuz patronuna gidip ben sevgilimin onay vermediği biriyle motora binemem mi desin?
Benim eşim de bir motor kulübüne üye. aynı cevabı almasaydım belki sorun etmeyebilirdim ama sevgilinizin cevapları hakkaten gevşek baya.
Kurye değil işi grafik tasarım programlama vs. hizmet verdiği firmalara da motoruyla gidiyor vın vın, arabası yok çünkü.
Sevgilimin, flörtümün motoruna bindigimde kocamaaan sarılırım tabii ki, başımi sırtına yaslarım hatta,etrafi izlerimSiz ilk defa o motora bindiyseniz hep sarildiginiz için sadece sarılarak yolculuk ediliyor sanıyorsunuzdur. Ama aslında tutunma yerleri tekinsiz değil. O iş yerindeki adamın motoru üst segmentti, kuzeniminki normal ucuz yollu bir şeydi, scooty uygulamasındakilerden bazıları bildiğin kebapçı kuryesi gibiydi hepsinde tutunma yeri gayet güvenli bence. Elin adamına sarılmaktan iyidir
Bakın cevapların %70i en toxic seçeneği işaretlemiş.
Alternatif çözümler üreterek.
Siz sevgiliniz acısından bakıyorsunuz ama kızda 'ay şu motora bi binsekte sarılsam' diye beklemiyordur. Kim bilir ne kadar huzursuz olur öyle bir durumda.
Bana da tüm durum baştan aşağı gevşekçe geldi. Baştan zaten patronsan kadın çalışana gel motorla gidelim diyemezsin, dememelisin. Motorda çok az yer var , sıkışık üstelik ister istemez öndeki kişiye sarılmak gerekiyor. Patron olmasan bile alakasız bir kadına motorla gidelim demek gerçekten yanlış anlaşılmalara yol açabilir. Kaldı ki burda bir çalışan var, insan nasıl iş arkadaşına hele de çalışanıysa gel sarılarak gidelim diyebilirben çalışan olsam elien ehrifine sarılmak istemezdim, hele ki patronsa asla.
İşte o yüzden sana motor arkası deyince o hal geliyordur gözüne. Ben genişlikle gavatlik arasında bir yerdeyim. Ama ben de istemem o kadar yakın temasta sarılarak gidilmesini. Bir de öyle sarmaş dolaş gitmenin romantik bir tarafı var. Sana güveniyorum, mesajı veriyor. Motoru kullanan kişi tarafından 'merak etme seni hep korurum' mesajı falan veriliyor. Yani sözsüz bir şekilde böyle hissediyorum ben .Eveeeet aynen öyle ben ilk kez deneyimledim sarılmaktan başka alternatifi yokmuş gibi geliyor
Patrona ses etmemek için insanlar ses çıkarmıyor ne yapsınlar iş bulmak zor. Adam en baştan kıza sormayacaktı kızın istese de istemese de pek seçeneği yok
Ben olsam asla istemezdim. Sevgilinizin cevaplarinida hic begenmedim bence ciddi olarak bu konuyu tekrar konusun
Motor kıç kıça diyenler hiç binmedi mi acaba? Ya da ben binmedimarka demire tutunarak gidiliyor gayet. Erkek arkadaşın brad pitt değilse, kız yılların abazanı değilse doğru dürüst gidebilirler diye düşünüyorum. Zaten erkek arkadaşın gideriz motorla dememiş. İhtimal üzerine kafa yoruyoruz şu anda
Motor kıç kıça diyenler hiç binmedi mi acaba? Ya da ben binmedimarka demire tutunarak gidiliyor gayet. Erkek arkadaşın brad pitt değilse, kız yılların abazanı değilse doğru dürüst gidebilirler diye düşünüyorum. Zaten erkek arkadaşın gideriz motorla dememiş. İhtimal üzerine kafa yoruyoruz şu anda
Allahım neyi garantiye alıyorsun acaba, kız da metin’in moturuna binsem de arkadan fortçuluk yapsam diye fırsat kollamıyordur herhaldeEvet ihtimal ama ben konuyu masaya sizle yatırmak istedim, garanticilik
Bizim motor bundan küçük bide alan yok alaaannnnnn