Sevgiliniz/eşiniz motor sürüyor ve...

Motorda arkaya yeni işe alınan karşı cins iş arkadaşının binmesi size sorun olur mu?

• Tabiki binebilir sorun etmem sonuçta iş için bir yere gidilirken binecek.

OY: 16 12,0%
  • Asla binemez benden başkası.

OY: 102 76,7%
  • Kızla tanışırım ancak öyle karar veririm.

OY: 19 14,3%

• Ankete Katılan
    133
Toksik bir düşünce olup olmadığını düşünüyorum ve bu ankete verilen cevaplarla bence netleşecek.

Erkek arkadaşımın (28) motoru var işe onunla gidip geliyor. Bayilerine, iş yaptığı firmalara da aynı şekilde. Bu hafta yanına bir eleman aldı, kızı önceden tanıyor fakat samimiyet ortamı yok bana kalırsa, meraklı gözükmemek için de çok sorgulamadım kimdir nedir vs. stalklamalarım dışında, yengec burcu some problems :KK70:

Dün akşam konuşurken yarın ..... firmasına gidicem hayatım kıza firmayı göstermek yapacağı işleri yerinde anlatmak oradaki müdürlerle tanıştırmak için dedi ben de e tabiki gidin canım öğrensin o da çalıştığın yerleri dedim minibüsle gidersiniz herhalde motorla gitmezsin arkadan öyle sarılarak küçücük motorda dip dibe hoş olmaz yorumu yaptım ve gülerek e gel de kıza sen söyle sevgilime sarılma arkadaki demirlere tutunursun dersin dedi, konu kakara kikiri oldu ve merak etme acil bi iş durumu olmadıkça neden motorla gidelim dedi. Ama içimden bir ses bana motorla gidecekler illa ki bir gün diyor. Kudururum cidden, siz olsanız bunu problem haline getirir miydiniz ? Yoksa aman ne olacak gitsinler işte bişi olmaz mı derdiniz ? Veya asla gidemez motorla ayrı ayrı gitsinler mi derdiniz ?
Her motorun arkasında tutmak için demir olmayabiliyor. Demirden tutarsa bacaklarıyla tutunması gerekecek…Hele yarış tipi motosikletse beline sarılmasa bile depodan tutmak gerekebiliyor bu da fazlasıyla yakın temas, ben eşime de şart koşmuştum sevgiliyken grup sürüşlerinde vs. arkana kız artçı almanı istemiyorum demiştim. 😬
Ve zaten motosiklette arkaya herkes alınmamalı. Hele kasksız ekipmansız asla. Allah korusun bir kaza olması durumunda büyük sıkıntı. Çok arkadaşım arkasına bindirdiği kişi yüzünden kaza yaptı, artçılardan birisinin ailesi dava bile açtı, bende video çekmek için arkamda saçma sapan hareketler yapan bir kız arkadaşım yüzünden az kalsın taklaya geliyordum o gün son oldu bir daha kimseyi almıyorum.

ben bisikletciyim.
Bendensiniz 😍 motor maalesef kendime güvensem de diğer sürücülere güvenmediğimden tercih edeceğim bir araç değil çünkü trafikte maganda dediğimiz sürücüler arabaları dahi sıkıştırırken motorlara hiç yol hakkı tanımıyorlar, hele de sürücü kadınsa ama bisiklet öyle değil, ki onunla bile dikkatsiz şoförler yüzünden direkt trafiğe çıkmıyorum, kıyıdan kıyıdan ara sokaklardan gitme imkanı tanıdığı için benim de favorim bisiklet👍
Minnoş bir bisikletim var onunla yaptığım hız bana yetiyor 🤣

Bendensiniz 😍 motor maalesef kendime güvensem de diğer sürücülere güvenmediğimden tercih edeceğim bir araç değil çünkü trafikte maganda dediğimiz sürücüler arabaları dahi sıkıştırırken motorlara hiç yol hakkı tanımıyorlar, hele de sürücü kadınsa ama bisiklet öyle değil, ki onunla bile dikkatsiz şoförler yüzünden direkt trafiğe çıkmıyorum, kıyıdan kıyıdan ara sokaklardan gitme imkanı tanıdığı için benim de favorim bisiklet👍
Minnoş bir bisikletim var onunla yaptığım hız bana yetiyor 🤣
Benim de Mosso street mtr var. Bisiklet bence en iyisi hem sağlıklı hem güvenli motora nazaran 😍 ve kesinlikle hız konusunda aynı şeyi düşünüyorum😊
Ülkemizde maalesef birçok şey gibi bisiklet konusunda da yeni yeni bilinclenme gelişme oluyor, inşallah daha da yaygınlaşır.

Benim de Mosso street mtr var. Bisiklet bence en iyisi hem sağlıklı hem güvenli motora nazaran 😍 ve kesinlikle hız konusunda aynı şeyi düşünüyorum😊
Ülkemizde maalesef birçok şey gibi bisiklet konusunda da yeni yeni bilinclenme gelişme oluyor, inşallah daha da yaygınlaşır.
Umarım bir gün karşılaşır bisiklet turu yaparız, yuki yadea var bende, isterseniz elektrikli olarak da kullanabiliyorsunuz ama pedalla gitmeyi seviyorum, yokuş yukarı sürüşlerde çok zorlanmadığım sürece elektrikli sürüşü devreye sokmuyorum, dileğinize amin diyorum tabii araç sürücüleri inşaAllah bisiklet sürücülerine saygıyı dikkat etmeyi de öğrenir🙏

Umarım bir gün karşılaşır bisiklet turu yaparız, yuki yadea var bende, isterseniz elektrikli olarak da kullanabiliyorsunuz ama pedalla gitmeyi seviyorum, yokuş yukarı sürüşlerde çok zorlanmadığım sürece elektrikli sürüşü devreye sokmuyorum, dileğinize amin diyorum tabii araç sürücüleri inşaAllah bisiklet sürücülerine saygıyı dikkat etmeyi de öğrenir🙏
İnşallah 😍😍 çok isterim. Arada şehirde yapılan turlara katılıyoruz. Keşke beraber surebilseydik😊😊
Ben çok uğraşmıyorum ama eşim hata yapan sürücülerin yanına gidip bilhassa uyarıyor 😁
Bizde de var elektrikli fakat ben diğerine binmeyi daha çok seviyorum biraz yorulmak hareket etmek lazım ❤️

X