Sevgiliniz/eşiniz motor sürüyor ve...

Motorda arkaya yeni işe alınan karşı cins iş arkadaşının binmesi size sorun olur mu?

• Tabiki binebilir sorun etmem sonuçta iş için bir yere gidilirken binecek.

OY: 16 12,0%
  • Asla binemez benden başkası.

OY: 102 76,7%
  • Kızla tanışırım ancak öyle karar veririm.

OY: 19 14,3%

• Ankete Katılan
    133
Eğer bu şekilde devam edersek konu sahibi gidip motoru kundaklayacak 😹

O degil de yilllar once ben bekarken motosiklet kursu hocam egitimi bitirince beni motosikletle gidecegim yere birakmişti. Gayette sarilmiştim sarilmasam dizlerim adamin bacaklarina denk geliyordu, oyle tutunma yeri filan tutmadim adam da evliydi. 😬

O degil de yilllar once ben bekarken motosiklet kursu hocam egitimi bitirince beni motosikletle gidecegim yere birakmişti. Gayette sarilmiştim sarilmasam dizlerim adamin bacaklarina denk geliyordu, oyle tutunma yeri filan tutmadim adam da evliydi. 😬
Zaten herkes arkadan tutunarak yolculuk yapamaz özellikle de alışık olmayanlar. Adam motosiklet kursu hocası olduğundan bence karısı alışmıştır artık 🥲 burda da sorun etmem diyenler var. Belki de o da öyledir.

Zaten herkes arkadan tutunarak yolculuk yapamaz özellikle de alışık olmayanlar. Adam motosiklet kursu hocası olduğundan bence karısı alışmıştır artık 🥲 burda da sorun etmem diyenler var. Belki de o da öyledir.

Karisi biliyor mudur bilmem. 🤷 Kurs ogretmeni ogrencisini gidecegi yere birakmakla gorevli degil yani aslinda işinin bir parcasi degildi beni birakmak. 😬 Ama adamla ayni kulupten de tanisiyorduk zaten.
Kaç senelik hem surucu hem artciyim hala oyle arka tutamaklardan tutup gidemem surucuyu tutmam lazim yoksa olmaz. 🙄

Ben binmek istemezdim iş arkadasimin motoruna. Tercih meselesi. Erkek arkadaşınız kız da çok merakliymis gibi gevsek gevşek cevap vermiş. Minibüs taksi vb ulaşım araçları var. Motosikleti olmasa ne yapacakmış? Geç kalırsak falan diye açık kapı bırakmış. Bence erkek arkadaşınız motorla gitmek istiyor.

Yeni aldığı için tuvalete bile motorla gitmek istiyor şu süreçte :KK70:

Ya bakın ben bu sitede olabilecek en geniş insanlardan biriyim, nelere nelere okeyim ama şu durumu kabul edeceksem akşam da gelsin aramızda yatsın bari😆

Hahahahahah katılıyoruuuum yok yok asla buna sessiz kalamam, minibüsle gitsinler motor no

Toksik bir düşünce olup olmadığını düşünüyorum ve bu ankete verilen cevaplarla bence netleşecek.

Erkek arkadaşımın (28) motoru var işe onunla gidip geliyor. Bayilerine, iş yaptığı firmalara da aynı şekilde. Bu hafta yanına bir eleman aldı, kızı önceden tanıyor fakat samimiyet ortamı yok bana kalırsa, meraklı gözükmemek için de çok sorgulamadım kimdir nedir vs. stalklamalarım dışında, yengec burcu some problems :KK70:

Dün akşam konuşurken yarın ..... firmasına gidicem hayatım kıza firmayı göstermek yapacağı işleri yerinde anlatmak oradaki müdürlerle tanıştırmak için dedi ben de e tabiki gidin canım öğrensin o da çalıştığın yerleri dedim minibüsle gidersiniz herhalde motorla gitmezsin arkadan öyle sarılarak küçücük motorda dip dibe hoş olmaz yorumu yaptım ve gülerek e gel de kıza sen söyle sevgilime sarılma arkadaki demirlere tutunursun dersin dedi, konu kakara kikiri oldu ve merak etme acil bi iş durumu olmadıkça neden motorla gidelim dedi. Ama içimden bir ses bana motorla gidecekler illa ki bir gün diyor. Kudururum cidden, siz olsanız bunu problem haline getirir miydiniz ? Yoksa aman ne olacak gitsinler işte bişi olmaz mı derdiniz ? Veya asla gidemez motorla ayrı ayrı gitsinler mi derdiniz ?
Sevgilinize bir empati yapmasını isteseniz cevabı ne olucak merak ettim. Yani toplu taşımayla gitsinler arkadan sarılarak gidecek vs olmaz öyle birşey ne münasebet alla alla.

İş için dediğinizden bir kerelik bir şey sandım ama tüm konuyu okuyunca bunun sık sık yaşanacağını düşündüm ve bana çok saçma geldi böyle bir durum. İş için araç sık gereken bir şeyse böyle olmaz bence. Ben rahatsız olurdum. ( Ayrıca motora binsem asla tutamaçtan😂 falan tutamam valla sarılırım korkudan😂)

Kııız ne romantik ha 😅 Düştüm ben görsem arkanızdan çaktırmadan iteklerdim sevmem romantik insanları...

Motorda bulamazsın bu romantizmi :KK68:ama toplu taşımanın kötü yanı hiç tanımadığın insanlarla da romantizm yaşamak zorunda kalıyorsun. Benim arkadaşım metrobüs fren yapınca koltuktaki bir tane dayının kucağına cumburlop diye oturmuştu. Adam da belinden tutup kaldırmıştı. Çok gereksiz bir romantizmdi :KK43:
Kızlar moralim bozuktu çok güldüm bu konunun yorumlarına ya sağolun😂

Ben motordaki demire tutunmayı güvenli bulmuyorum, motor pek güvenli bir araç değil zaten eşim hep öyle sıkı tutunuyorsun ki nefesim kesiliyor der. :KK53:
Bu durum yapacak olan zaten yapar düşüncesinden çıkıyor bence. Sonuçta birbirlerine temas etmek zorunda kalacaklar, bedenlerinin sıcaklığını hissedecekler, düşünmedikleri aklına düşecek vs. ihtimaller zinciri.
Ben istemezdim. Toksiksem de toksiğim:halay:

Ben motordaki demire tutunmayı güvenli bulmuyorum, motor pek güvenli bir araç değil zaten eşim hep öyle sıkı tutunuyorsun ki nefesim kesiliyor der. :KK53:
Bu durum yapacak olan zaten yapar düşüncesinden çıkıyor bence. Sonuçta birbirlerine temas etmek zorunda kalacaklar, bedenlerinin sıcaklığını hissedecekler, düşünmedikleri aklına düşecek vs. ihtimaller zinciri.
Ben istemezdim. Toksiksem de toksiğim:halay:

Oyle bir tarif ettin ki...😁😁😁

X