Sevgiliniz/eşiniz motor sürüyor ve...

Motorda arkaya yeni işe alınan karşı cins iş arkadaşının binmesi size sorun olur mu?

• Tabiki binebilir sorun etmem sonuçta iş için bir yere gidilirken binecek.

OY: 16 12,0%
  • Asla binemez benden başkası.

OY: 102 76,7%
  • Kızla tanışırım ancak öyle karar veririm.

OY: 19 14,3%

• Ankete Katılan
    133

eflatuns

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
1.598
1.088
Toksik bir düşünce olup olmadığını düşünüyorum ve bu ankete verilen cevaplarla bence netleşecek.

Erkek arkadaşımın (28) motoru var işe onunla gidip geliyor. Bayilerine, iş yaptığı firmalara da aynı şekilde. Bu hafta yanına bir eleman aldı, kızı önceden tanıyor fakat samimiyet ortamı yok bana kalırsa, meraklı gözükmemek için de çok sorgulamadım kimdir nedir vs. stalklamalarım dışında, yengec burcu some problems

Dün akşam konuşurken yarın ..... firmasına gidicem hayatım kıza firmayı göstermek yapacağı işleri yerinde anlatmak oradaki müdürlerle tanıştırmak için dedi ben de e tabiki gidin canım öğrensin o da çalıştığın yerleri dedim minibüsle gidersiniz herhalde motorla gitmezsin arkadan öyle sarılarak küçücük motorda dip dibe hoş olmaz yorumu yaptım ve gülerek e gel de kıza sen söyle sevgilime sarılma arkadaki demirlere tutunursun dersin dedi, konu kakara kikiri oldu ve merak etme acil bi iş durumu olmadıkça neden motorla gidelim dedi. Ama içimden bir ses bana motorla gidecekler illa ki bir gün diyor. Kudururum cidden, siz olsanız bunu problem haline getirir miydiniz ? Yoksa aman ne olacak gitsinler işte bişi olmaz mı derdiniz ? Veya asla gidemez motorla ayrı ayrı gitsinler mi derdiniz ?

Ben istemem şahsen. Kendim de kaç kere motora bindim bildiğiniz sarılarak yolculuk yapılıyor. Ben rahatsız olurdum. Ayrıca sevgilinizin cevaplarını çok gevşekçe buldum. Siz bir erkek arkadaşınızın beline sarılıp yolculuk etseniz kıyameti koparır.

Güvensiz misiniz?

Umrumda olmaz. Ne oluyor ki aynı motora binince? Niyeti olan insan aynı motora binmeye gerek kalmadan neler neler meler yapar da ruhunuz duymaz. Dahası iş arkadaşı diyorsunuz. İş yerindeki tüm kadınlar potansiyel tehlike mi sizin için? Benden başkası binemez şıkkını ise şok içinde okudum. Yıl 2023 yahu, evden de çıkartmayın kocaları madem

Seçenek sundum, forumda böyle düşünenler çok olduğu için eksik kalmasınlar toxic kadınlarımız.

Ben bunu seçmem arkadaşları yakın kız arkadaşları gayet binebilir fakat samimi olmadığı ve iş arkadaşının binmesi hosuma gitmez.

Benim çalıştığım işte bir adamın moturu vardı, benim evim de adamın güzergahında. Bazen o götürürdü,denk geldiysek. Bir erkek kuzenim var, yaşıt sayılırız. Kardeş gibi de buyumedik,22 yaşında tanıştım ilk. Onun şehrine gittiğimde bulusmustuk, dönüşte kalacağım yere motorla bırakmıştı. Zamanla evlendi,hatta o şehre düğününe gittim falan. Geçen yaz storilerimden orada olduğumu gördü . Bir şey lazım olursa ara diyip (o ilçeden Havaş geçmiyor) 'havaalanina gidişte sorun yaşarsan beni cagirabilirsin' dedi...
Onun dışında pandemiden önce hep scooty uygulamasini kullanırdım, ucuz motor taksiler.
Yani düşünüyorum, evet motorda kiçkiça gidiyorsun ama hiç sarılmadim onlara ya. Her motorun tutma yeri var. Orayı tuttum hep. Sanmıyorum tutma yeri varken biri sarilsın elin adamina

Home office ten yeni geçti

Firma aracı zaten değil araba kullanmadığı için işini motorla görüyor.

Tutunma yeri de aşırı güvensiz hissettirmiyor mu ya ben denemiştim bi kere düşecekmişçesine oldum korktum, sarılınca komple bi rahat oluyorsun.

Peki ne yapsın istiyorsunuz patronuna gidip ben sevgilimin onay vermediği biriyle motora binemem mi desin?

Eşim de motosiklet kullaniyor, ben de kullaniyorum ama tanimadigimiz insanlari hic artçi alip gezdirmedik oraya buraya.
Kurye vs degilse İş için motosiklet mi kullanilir ayrica cok sacma.

Benim eşim de bir motor kulübüne üye. aynı cevabı almasaydım belki sorun etmeyebilirdim ama sevgilinizin cevapları hakkaten gevşek baya.

Kız uçsun mu aşkım tutunmadan demirlere tutunur işte gidersek dedi sonrasında benim göbişime senden başka kimse öyle sarım sarım sarılamaz dedi zaten gitmeyiz anca acil bi çağırırlarsa hızlı gitmek zorunda kaldığımızda gideriz dedi. Yani ben tek cümle olarak yazdım ama genel konuşmamızda bana gevşeklik hissettirmedi.

Evet kişilik olarak.
Anladım. Şahsen kıskanç bir mizacım yok. Yani abartılı durum olmadığı müddetçe. Motor için kıskanmaktan öte gereksiz bulurdum herhalde.

Kendini bilen insanlarsa motor değil ne konumda olurlarsa olsunlar sakatlık olmaz. Kendini bilmeyen insanlar ise de her türlü mesafeli ortamda her türlü b.ku yerler.Böyle düşünün.

Eşim de motosiklet kullaniyor, ben de kullaniyorum ama tanimadigimiz insanlari hic artçi alip gezdirmedik oraya buraya.
Kurye vs degilse İş için motosiklet mi kullanilir ayrica cok sacma.

Kurye değil işi grafik tasarım programlama vs. hizmet verdiği firmalara da motoruyla gidiyor vın vın, arabası yok çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…