Sevgiliniz/eşiniz motor sürüyor ve...

Motorda arkaya yeni işe alınan karşı cins iş arkadaşının binmesi size sorun olur mu?

• Tabiki binebilir sorun etmem sonuçta iş için bir yere gidilirken binecek.

OY: 16 12,0%
  • Asla binemez benden başkası.

OY: 102 76,7%
  • Kızla tanışırım ancak öyle karar veririm.

OY: 19 14,3%

• Ankete Katılan
    133
Bakın cevapların %70i en toxic seçeneği işaretlemiş.

Alternatif çözümler üreterek.

Yani? Bunun benim cevabımla veya bakış açımla ilgisi nedir? Çoğunluk gibi düşünmek mecburiyetinde miyim? Ortada ben bir sorun görmediğim için çözüm de üretmeye gerek duymadım

Toksik bir düşünce olup olmadığını düşünüyorum ve bu ankete verilen cevaplarla bence netleşecek.

Erkek arkadaşımın (28) motoru var işe onunla gidip geliyor. Bayilerine, iş yaptığı firmalara da aynı şekilde. Bu hafta yanına bir eleman aldı, kızı önceden tanıyor fakat samimiyet ortamı yok bana kalırsa, meraklı gözükmemek için de çok sorgulamadım kimdir nedir vs. stalklamalarım dışında, yengec burcu some problems :KK70:

Dün akşam konuşurken yarın ..... firmasına gidicem hayatım kıza firmayı göstermek yapacağı işleri yerinde anlatmak oradaki müdürlerle tanıştırmak için dedi ben de e tabiki gidin canım öğrensin o da çalıştığın yerleri dedim minibüsle gidersiniz herhalde motorla gitmezsin arkadan öyle sarılarak küçücük motorda dip dibe hoş olmaz yorumu yaptım ve gülerek e gel de kıza sen söyle sevgilime sarılma arkadaki demirlere tutunursun dersin dedi, konu kakara kikiri oldu ve merak etme acil bi iş durumu olmadıkça neden motorla gidelim dedi. Ama içimden bir ses bana motorla gidecekler illa ki bir gün diyor. Kudururum cidden, siz olsanız bunu problem haline getirir miydiniz ? Yoksa aman ne olacak gitsinler işte bişi olmaz mı derdiniz ? Veya asla gidemez motorla ayrı ayrı gitsinler mi derdiniz ?

Tabi problem haline getiririm ama kendime değil. Kıza problem haline getiririm
Saçını başını yolarim,net

Eklentiler

• images (5).jpeg
    images (5).jpeg
    36,7 KB · Görüntüleme: 53
Bu ne işi acil ne cıkabılır motorla gıdılecek kadar onu anlayamadım. Bu arada ben toksikim yani takmayabilirsin beni ama. İzin vermezdım. Evet arkadaslar okey yapan her yerde yapar dıye birlikte de kalsınlar o zaman yanı bunu bir yerde sınırlandırmamız gerekıyor diye düşünüyorum. İnşallah kızın yakın zamanda toksik sevgılısı olurda o ızın vermez kıza baska secenek bulamadım suan senın ıcın😂

Metrobüs ayrı ya o ilkel bi araç, ordaki herhangi bi şeyi garipsemiyorum doğum da yapabilir biri ölebilir de, çok normal :KK70:
Geçen gunlerde minik minik flört ettiğim biriyle tam da iş çıkış saatinde 40T'ye bindik. Öyle kalabalıktı ki şoför 'ortala boşluk var,ilerleyin' bile diyemedi😂 O uzun diye tutamaçlara tutundu, ben kisayim diye beline sarıldım, ona tutundum:KK22:düz dursa saçımı kokluyor,ben kafamı kaldırıp ona bakarak konuşsam sanki bir buse verecekmisiz gibi bir pozisyon 😂 Taksim'de indik, resmen ilişkimiz boyut atladı.
Gün gelir onla evlenirsem gelin arabamı 40 T yapacam😂😂😂

Bizde eşimle motorla geçirdik çoğu gezmelerimizia arkaya oturan kişi bedenini kontrol edemediğinde ufak bi frende memeler öndekinin sırtına yapışıyor dar motorsa göt göte gidiliyor vs şıklarda sadece iş yerindeki kız üzerinden yanıtlar var ondan asla dedim oda iş yerindeki kişilerle bu kadar yakın pozisyonda bulunmasını istemem ve aralarında her konuda mesafe olmasını isteyeceğim için. Ama normalde kuzeni arkadaşı vs bildiğimiz insanlar binebilir 😃
Birde ayrı niye gitmiyorlar?

Geçen gunlerde minik minik flört ettiğim biriyle tam da iş çıkış saatinde 40T'ye bindik. Öyle kalabalıktı ki şoför 'ortala boşluk var,ilerleyin' bile diyemedi😂 O uzun diye tutamaçlara tutundu, ben kisayim diye beline sarıldım, ona tutundum:KK22:düz dursa saçımı kokluyor,ben kafamı kaldırıp ona bakarak konuşsam sanki bir buse verecekmisiz gibi bir pozisyon 😂 Taksim'de indik, resmen ilişkimiz boyut atladı.
Kııız ne romantik ha 😅 Düştüm ben görsem arkanızdan çaktırmadan iteklerdim sevmem romantik insanları...

Ben binmek istemezdim iş arkadasimin motoruna. Tercih meselesi. Erkek arkadaşınız kız da çok merakliymis gibi gevsek gevşek cevap vermiş. Minibüs taksi vb ulaşım araçları var. Motosikleti olmasa ne yapacakmış? Geç kalırsak falan diye açık kapı bırakmış. Bence erkek arkadaşınız motorla gitmek istiyor.

Motorda bulamazsın bu romantizmi :KK68:ama toplu taşımanın kötü yanı hiç tanımadığın insanlarla da romantizm yaşamak zorunda kalıyorsun. Benim arkadaşım metrobüs fren yapınca koltuktaki bir tane dayının kucağına cumburlop diye oturmuştu. Adam da belinden tutup kaldırmıştı. Çok gereksiz bir romantizmdi :KK43:

X