Anket Sevgiliniz/Eşiniz makyaj yapmanız hakkında ne düşünüyor??

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sevgiliniz/Eşiniz makyaj yapmanız hakkında ne düşünüyor....

• Doğal güzelliğimi beğeniyor fakat makyaj yaptığımda da güzel olduğumu bana yakıştığını söylüyor.

OY: 75 72,8%
  • Beni doğal sevdiğini makyaj yaptığımda güzel bulmadığını söylüyor.

OY: 19 18,4%
  • Hiçbir fikrim yok zaten umrumda da değil :))

OY: 9 8,7%

• Ankete Katılan
    103
aşırıya kaçtığında begenmio bide dalga gecio haklı da zaten bazen ayarlayamıyorum gerçekten güzel olmuyor :84:

ben zaten aşırı makyaj yapmam fazla ama göz kalemi,rimel,eyeliner,bronz pudra,sıkıştırılmış pudra ve kırmızı ruja bayılıyorum farketmeden ağır makyaj yapıyormuşum sanırım haa
işte demek istediğim göz farını sevmem yani

Ben zaten sadece rimel , ruj çok nadirde allık sürerim o kadar. Rimel-allık o kadar değilde rujsuz markete bile gtmem nemlendiricide olsa sürerim o derece. İstemiyo makyaj yapmamı ruj sürmeyince daha güzelsin diyo ama ben dinlemiyorum tabi bende onun maç oynamasını istemiyorum ama o oynuyo o yüzden anlaşma yaptık ben ona o bana karışmıcak bu konuda :))

Zaten çok yoğun yapmam o da makyaj tekniğimi çok beğenir, doğal ve bakımlı diye :)

Ben hiç makyaj yapmam, o da doğallığımı severdi zaten

Çok sever benimki... :) Bakımlı olunduğunu düşünüyor.. :)

abartmamak şartıyla tabıkı bakımlı olmamı sewıyor bakmazsam kötü :)

ben mükemmel makyaj yaparım eğitiminide aldım ama adasm yapma diyo yaa hç bişy sürmeynce yataktan kalktığım gibi çok güzelmişim makyajlı sewmiyomuş beni kimyasal öpmek istemiyomuş fln acaba kıskandığından mı öyle söylüyo yoksa ciddn yakışmıyo mu dicm niye eşim harici herkz begnsin öyle olsa dmi ?

Adamın karşısında yataktan kalktığım gibi saçımı bile taramadan gitsem memnun kalacak yani o derece makyajı sevmiyor. Eye liner sürsem ''kömür mü sürdün gözüne'' diyor. Allık sürsem ''aşkım ateşin mi var niye kızardın öyle'' diyor. Öyle bir nefret, öyle bir odun. Bir gün duştan çıktığım gibi saçımı şöyle bir kurutup buluşmaya öyle gitmiştim sıfır makyaj, sıfır saça şekil yani. ''Aşkım bugün ne kadar güzelsin öyle'' dedi. O derece

Ay cok guldum eyeliner isine cunku benim esim de oyle uzatma sunun kuyruklarini der halbuki eyeliner i herkes yakistirir bana :) birak makyaji yuzume surdugum nemlendiriciyi bile sevmiyo yanagimi opunce guzel olmuyomus :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…