makyajsiz seviyor ama ben sevmiyorum.. yapsamda birsey demez..sadece makyaj yaptigim zaman gece yatarken mutlaka sorar cikardin mi diyekaydirigubbakcemile3 cildimi yuzumu seviyor o yuzden o benden cok dikkat ediyorrrkaydirigubbakcemile3
arkadaşlar zaten en fazla makiyaj çantamda malzeme bulunduran benim:roflol:: 1) siyah rimel 2) siyah göz kalemi 3) renksiz dudak parlatıcikaydirigubbakcemile3
Doğal güzelliğimi beğeniyor fakat makyaj yaptığımda da güzel olduğumu bana yakıştığını söylüyor.
Ne zaman ne yapacağım belli olmaz aslında. Çok yoğun bir günde hoş bir makyaj için
uzun bir zaman harcayabilir, özel bir zamanda ise çok daha sade olabilirim.
Eşim her iki durumda da beğendiğini söyler.:asigim:
Doğal güzelliğimi beğeniyor fakat makyaj yaptığımda da güzel olduğumu bana yakıştığını söylüyor. Makyaj malzemelerimi ,parfümü genelde birliktikteyken alırız karışmaz.
eşim doğallığı seviyor bende zaten sevmiyorum makyaj yapmayı benim yaptığım makyaj rimel ve allıktır
çok özel bi durum olursa makyaj yaparım onada bişey demez
aslındaa erkeklerr yanındakı kızaa bakılmasını ıstemedıgınden makyaj yapma dıolarr onlar ıcın onemlı bıle deıl ben makyajlı ve makyajsız halım arasında oldukca fark bulurkenn erkelerr farkına bılee warmıolaar yaaaaaa bendee artık bıraktım ne yoracam kendımııııısırnaşık şey ılk zamnlar yaparımm soraaaa bırakk gıtsın yaaaa:CüvCüv: