• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görüşlerinizi almak isterim intikam hakkında

Yok sayman, mutlu olman en büyük intikam

Söyleyeceğin her şey sana değer verdim anlamı taşır.
Adam yerine konulmamak insanın onuruna dokunur. Ki zaten size yaşattığı da bu .

Siz taş değil kaya atsanız nolur . Çocuk işi çözmüş hobi olarak ilgileniyor sizinle bir yazıyor bir kayboluyor.Dönüyor aaaa bı bakıyor paspasin altında anahtar misali siz cevap veriyorsunuz.Sonra sıkılıp gene gidiyor sonra canı istiyor bı bakıyor gene ordasiniz .Burada suçlu kim .Yani siz ona incitici mesaj yazsaniz ne olur kalbinde hükmünüz yokki.Yok hükmündesiniz.Bilmem anlatabildim mi Kırmak için demiyorum böyle insanlar sizin gibi insanların vereceği hiçbir tepkiyi dert etmez baştan bunu diyecek konuyu kapatacaksiniz.Yani beyhude cabaniz değer vermediği için size öyle davrandı size değer vermeyen insanı incitenezsiniz

Açın bir adil Yıldırım izleyin bunları tek tek anlatmış sırtlan diyor buna üç gün gidiyor beş gün geliyor sizde hepsinde cevap veriyorsunuz.
Bir tane erkek arkadaşım vardı normal arkadaşım şey demişti bana “ bir kıza bazen bir hafta yazmıyorum sonra tekrar yazıyorum cevap veriyor”
Ayıp ettiğini düşündüğü için cevap vermesini beklemiyormuş ve şaşırmıştı

Sizlere sorum şu, Sizce ben bu vatandaşın yüzüne gülüp görüşüp gayet sıcak samimi davranıp aynı şekilde bir gün konuşmayı kesip başkası mı var diyeyim yoksa direkt en başında yani şimdi biz seninle asla olamayız tarzında incitici bir mesaj mı yazayım fikirlerinizi merak ediyorum??
emin ol ki cok incinir(!)
kahrolur

Herkese selam Hanımlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum çünkü daha önceden Açmış olduğum konularda gerçekten mantıklı tavsiyeler verenler oldu Hepinize teşekkürler
Konuma Gelecek olursak sürekli git gelleri ile beni çok yoran biri vardı Hayatımda bu kişiye flört de diyebiliriz sevgili de diyebiliriz ama sürekli konuşuyor arkasından 10 gün sonra yok Kendisi de okumuş etmiş biri aynı zamanda Yani a**** da değil.
Tam hoşlanmaya başlıyorum tam bir yola çıkacağız diyorum arkasından bir günde sohbeti kesiyor günlerce yazmıyor o yazmayınca ben de yazmıyorum birkaç sefer sitem ettim ama anlamış değil hala aynı şeyleri yapmaya devam ediyor sonra birdenbire geliyor şiirler yazmalar çok özledimler kısaca seni çok a**** yerine koymaya çalışıyor kendi.
Sizlere sorum şu, Sizce ben bu vatandaşın yüzüne gülüp görüşüp gayet sıcak samimi davranıp aynı şekilde bir gün konuşmayı kesip başkası mı var diyeyim yoksa direkt en başında yani şimdi biz seninle asla olamayız tarzında incitici bir mesaj mı yazayım fikirlerinizi merak ediyorum??
Ev boş diyip konum at,ama başka konum olsun😂

Ben olsam hic cevap vermezdim. Engellemek bile lutuf bu tipler icin.
Benim basima da gelmisti sonra sallamayinca daha cok ustume geldi sonrasinda hic sallamadim. Ugrasilmaz. Oyle saglam mesaj atinca da umrumda da olmaz. Baskasi var desen de bir anlam ifade etmez.
Yok saymak, unutmak, umruna getirmemek.

Ben olsam hic cevap vermezdim. Engellemek bile lutuf bu tipler icin.
Benim basima da gelmisti sonra sallamayinca daha cok ustume geldi sonrasinda hic sallamadim. Ugrasilmaz. Oyle saglam mesaj atinca da umrumda da olmaz. Baskasi var desen de bir anlam ifade etmez.
Yok saymak, unutmak, umruna getirmemek.
Aynısını yapıyorum, yazdı yazdı sallamadım. Bundan sonra da yok sayarım 👋

Herkese selam Hanımlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum çünkü daha önceden Açmış olduğum konularda gerçekten mantıklı tavsiyeler verenler oldu Hepinize teşekkürler
Konuma Gelecek olursak sürekli git gelleri ile beni çok yoran biri vardı Hayatımda bu kişiye flört de diyebiliriz sevgili de diyebiliriz ama sürekli konuşuyor arkasından 10 gün sonra yok Kendisi de okumuş etmiş biri aynı zamanda Yani a**** da değil.
Tam hoşlanmaya başlıyorum tam bir yola çıkacağız diyorum arkasından bir günde sohbeti kesiyor günlerce yazmıyor o yazmayınca ben de yazmıyorum birkaç sefer sitem ettim ama anlamış değil hala aynı şeyleri yapmaya devam ediyor sonra birdenbire geliyor şiirler yazmalar çok özledimler kısaca seni çok a**** yerine koymaya çalışıyor kendi.
Bu insanın sizi önemsediğini mi zannediyorsunuz? Cidden soruyorum, kaç yaşındasınız? Adam cepte tutuyor sizi, ilgi istediğinde dönüyor. Başkası var deseniz arkanızdan o**** der geçer, direkt konuşusanız da sallamaz. Çocukça işleri bırakın, zamanınıza yazık. Vakit değerli bir şey, sizi umursayan insanlar için harcayın

Back