Anket Sevgiliniz/Eşiniz makyaj yapmanız hakkında ne düşünüyor??

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sevgiliniz/Eşiniz makyaj yapmanız hakkında ne düşünüyor....

• Doğal güzelliğimi beğeniyor fakat makyaj yaptığımda da güzel olduğumu bana yakıştığını söylüyor.

OY: 75 72,8%
  • Beni doğal sevdiğini makyaj yaptığımda güzel bulmadığını söylüyor.

OY: 19 18,4%
  • Hiçbir fikrim yok zaten umrumda da değil :))

OY: 9 8,7%

• Ankete Katılan
    103
makyajsiz seviyor ama ben sevmiyorum..:delphin: yapsamda birsey demez..sadece makyaj yaptigim zaman gece yatarken mutlaka sorar cikardin mi diyekaydirigubbakcemile3 cildimi yuzumu seviyor o yuzden o benden cok dikkat ediyorrrkaydirigubbakcemile3

eşim makyajın hafif olanını beğenir bende hep öyle yaparım ve normal halimide beğenir zaten önemli olan normal halinin beğenilmesi bence

arkadaşlar zaten en fazla makiyaj çantamda malzeme bulunduran benim:roflol::
1) siyah rimel
2) siyah göz kalemi
3) renksiz dudak parlatıcikaydirigubbakcemile3

Doğal güzelliğimi beğeniyor fakat makyaj yaptığımda da güzel olduğumu bana yakıştığını söylüyor.
Ne zaman ne yapacağım belli olmaz aslında. Çok yoğun bir günde hoş bir makyaj için
uzun bir zaman harcayabilir, özel bir zamanda ise çok daha sade olabilirim.
Eşim her iki durumda da beğendiğini söyler.:asigim:

Doğal güzelliğimi beğeniyor fakat makyaj yaptığımda da güzel olduğumu bana yakıştığını söylüyor.
Makyaj malzemelerimi ,parfümü genelde birliktikteyken alırız karışmaz.

doğal olarak beğenir ama kendine yakıştırdığın sürece ben karışmam der makyajlı olduğumda da hoşuna gider

eşim makyajı sevmez sen doğal halinle zaten güzelsin der...

nişanlım icin farketmıyo cunkü beni her halimle begendigini söylüyo makyaj yapsamda kızmaz zatensositososito

eşim doğallığı seviyor bende zaten sevmiyorum makyaj yapmayı benim yaptığım makyaj rimel ve allıktır
çok özel bi durum olursa makyaj yaparım onada bişey demez

kendimi maymuna çevirmediğim takdirde -tatlicadiarzu- karışmaz,

yaşım 27 ,gitgide daha az ve naturel makyajı seviyorum.

Doğal güzelliğimi beğeniyor fakat makyaj yaptığımda da güzel olduğumu bana yakıştığını söylüyor. :1closedeyes:

esim dogallikdan yana bende öyleyim zaten ama makyaj yaptigim zamanlarimida pek bi sever hani yani seviyo tarzimi saolsun:asigim:

makyajı hiç sevmiyor.makyaj yaptığımda da yakıştığını ama gerek olmadığını doğal halimi daha çok beğendiğini belirtiyor kendileri lülülülülülü

aslındaa erkeklerr yanındakı kızaa bakılmasını ıstemedıgınden makyaj yapma dıolarr onlar ıcın onemlı bıle deıl ben makyajlı ve makyajsız halım arasında oldukca fark bulurkenn erkelerr farkına bılee warmıolaar yaaaaaa bendee artık bıraktım ne yoracam kendımııııısırnaşık şey ılk zamnlar yaparımm soraaaa bırakk gıtsın yaaaa:CüvCüv:

Back