- 10 Kasım 2022
- 167
- 514
İnsanlar genelde "erkek tanışmaya gelmeden kız tanışmaya gitmez" şeklinde yorumlar yazmış. Hayret ettim doğrusu. Bizim ilişkimizde anneyle daha önce tanıştırılan ben olmuştum. Çünkü bana göre erkeğin aileyle tanıştırılması en son aşamada olması gereken şey. Önce ben annesiyle bir tanışacağım, mümkünse aile yapılarını bir göreceğim, bu aileye uygun muyum, bu insanlarla yapabilir miyim, ailelerimiz hangi noktalarda benzeşip farklılaşıyor; bunları tahlil edeceğim. Bunları ölçüp tartmasaydım işlerin ciddileşebileceğine dair bir fikir, karar edinemezdim açıkçası. Her şey içime sindi, birbirimizi sevdik, benimsedik, sonra o annemle tanıştı, artık işleri ciddiye bindirmeye karar verince de babamla konuşmuştum. Yani olması gereken bu bence.
Çiçeği fazla bulan da çok olmuş ama çiçek götürmek nezakettir. Tatlıyı herkese alıyorsunuz, çiçeği anneye. Nişanlım da ailemle tanışmaya gelirken bana değil anneme getirmişti mesela, hâlâ bütün ailede konuşulup övülüyor bu.
Yani size demek istediğim, buradaki yorumları fazla dikkate almayın. Kültürler çok farklı olabiliyor. İnsanlar zaten garip bir biçimde her şeye muhalif. İş biraz sizin ilişkinizi nasıl yürütmek istediğinizle ilgili yani.
Çiçeği fazla bulan da çok olmuş ama çiçek götürmek nezakettir. Tatlıyı herkese alıyorsunuz, çiçeği anneye. Nişanlım da ailemle tanışmaya gelirken bana değil anneme getirmişti mesela, hâlâ bütün ailede konuşulup övülüyor bu.
Yani size demek istediğim, buradaki yorumları fazla dikkate almayın. Kültürler çok farklı olabiliyor. İnsanlar zaten garip bir biçimde her şeye muhalif. İş biraz sizin ilişkinizi nasıl yürütmek istediğinizle ilgili yani.