- 29 Mayıs 2021
- 13.134
- 85.171
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapabilsem zaten bunu yaparım. Kendime yediremiyorum ikisinin de yaptığınıGül gibi işinizden olup o kezbanın ekmeğine yağ sürmeyin. Herifle ilişkinizi tamamen kopartmayın gerekirse umut verin, arada sinyal çakın ben hala burdayım diye o yoluk anında alır yamulur zaten.
Bakın önceki yorumda adamın neden ısrar ettiğini söylediğini yazdım. Okur musunuz bi inandırıcı mı sizce
Yani bence de bakmaz. Ama bilemiyorum ki. Kız öyle bir anlatıyor ki sanki demiş evimin kadını çocuklarımın anası ol.Katip adam bu arkadaşa bakmaz yahu onun sandığı manada evine alıp bakmaz. Kendi de farkındadır. Konu sahibinin bağlantısı kalırsa ilişkileri devam der diye korkuyordur,pisliğinden ona da engel olmaya. çalışıyor. Kendini fazla önemsemis zavallı.
Karar sizin ama mutlaka maille haberleşin4 tane işi var elimde. 1 i ve en küçüğü bitti daha. Teslim edemedim. Adam ısrarla bunu söyledi zaten, sen nasıl tüm işleri bi yalancının lafıyla yarım bırakırsın diye. Ben ona da güvenmiyorum zaten de, bi yandan işimi yapayım adamın da gözünün önünde olayım. Görsün gününü diyorum. Diğer yandan uğraşmaya hiç mecalim yok. Başlarım parasına moduna giriyorum. Bütün işleri tamamlarsam alacağım para şahsıma ait 1m civarı bu arada. Öyle aman diyeceğim bi rakam da değil ama midem çok bulandı. Sadece biteni vereyim diğerlerini feshedeyim diyorum. Bilmiyorum
Yok onu çok sanmıyorum. Çocuğuna iyi bir anne bence, ama boşanma esnasında çok yıprattılar bence. Hakkını bu konuda yiyemem hatta çok sabırlı bir anneÇocuğuma iyi anne olamadım demiş ya, çocuk nelere şahit oldu acaba? Orası da ayrı.
Metreslik hiç bu kadar ballandıra ballandıra teklif edilmemiştir.Yani bence de bakmaz. Ama bilemiyorum ki. Kız öyle bir anlatıyor ki sanki demiş evimin kadını çocuklarımın anası ol.
Diyor ki, Mine’nin çocuğu yok, ayrı evi düzeni var. Ailesi ona bela değil rahat. Ben istesem onla güzel bir ilişki yaşardım. Ama istemiyorum. Evime bile gelmedi daha. Gelemez. Ama sen gel. Seni istiyorum hayatımda. Çocuğuna rağmen hayatımda ol çalışmana gerek yok. Ben sana bakarım. Yemek yaparsın beğenmezsek çıkar dışarda yeriz demiş. Ööööle söylüyor.
Adam gel çocuğunla evimi temizle demiş dkdkfjfj evlenme teklifi etmiş gibi havası var Allah'ın varoşu ya. Bunu duyduğum an gülmekten konuşamazdım. AynenKatip adam bu arkadaşa bakmaz yahu onun sandığı manada evine alıp bakmaz. Kendi de farkındadır. Konu sahibinin bağlantısı kalırsa ilişkileri devam der diye korkuyordur,pisliğinden ona da engel olmaya. çalışıyor. Kendini fazla önemsemis zavallı.
o zaman sizi üç gün aramamak yerine, arayıp bak böyle böyle oldu, senin arkadaşın manyak galiba diyerek bunu size anlatması gerekmezmiydi? Benim fikrimce orada bir şeyler dönmüş, ben geçmiş yıllarda bir işyerinde şef olarak çalışıyordum, benim altımda da bir hanımefendi vardı, ama böyle baya sevgiye aç halleri olan biri, patronla bir gün bir toplantıya gittiler, patronun kendi arabasıyla, ertesi gün hastayım diyerek bu hanımefendi işe gelmedi, patron da ertesi gün bana geldi "x düzgün çalışıyor mu, işini iyi yapıyor mu, eğer yapmıyorsa işine son ver gitsin" falan dedi. ben şaşırdım olanlar karşısında hani nereden çıktı bu mevzu falan, "işte sıkıntı yok, gayet iyi çalışıyor" falan dedim. Ertesi gün kız intihar girişiminde bulunmuş, sonra iyileşince işe geldi falan, aradan bir ay geçti, benim odam yukarıda ve aşağıyı görecek bir cam vardı önünde,sesler de duyuluyor, akşam vakti bir zaman, bu hanımefendi beni eve bırak demiş patrona, o da ellerini yok yok diye sallayıp ben bırakamam diyordu. Kız da aşağıda ağlıyordu ben indiğimde. Şimdi orada da bir şeyler döndüğü belliydi ama tam olarak ne olduğu belirsizdi, sizin mesele da buna dönmüş. O görüşmede bir şeyler dönmüş belli, iki taraflı dönmüş hem de ama onlar anlatmadan tam ne oldu bilemezsiniz, böyle bir karmaşayı da ilişkiniz kaldırır mı bilmiyorum. siz işi tamamlayıp uzaklaşın gitsin bence.Ben de göremiyorum.
Ben bi yanında aradım adamı. Dedim beni neden aramıyorsun hastaydım ya. Ya bilmiyorsun başıma neler geldi. Ben şimdi İstanbul’a geldim zaten dedi.
Ben de dedim sen birine yavşayacaksan numarasını benden istemen mi lazımdı. Bu ne rezillik. Sen nasıl arkadaşıma dersin benim onla aramda bir şey yok seni istiyorum. Ne biçim konuşuyorsun sen, öyle bir şey alakası yok. Benim bir ton derdim var. Uğraşamam onla dedi. Biri çağırdı arkadan kapatıyorum dedi. Sonra beni aradı açmadım. Sözde onu aramış o da açmamış. Ama mesaj atmış. Ne var ne arıyorsun diye.
Sonra yarın olunca beni aradı. Ben pazar günü çocuğu da bir şeyler yesin, gidemiyorlardır diye dışarda konuşalım dedim. Oturduğumuz gibi senin Mine’yle aranda ne var diye sordu. Ben de belki sen her şeyi söylememişsin diye arkadaşız dedim. O da ısrarla siz arkadaş değilsiniz biliyorum bana söyle dedi. Ben de yok arkadaşız. İyi anlaşıyoruz dedim. Benim de ona onun da bana bir duygusu yok yanılıyorsun dedim. O da yapıştı madem ona duygun yok gidip söyleyeceksin. Mine’nin sana duygusu var. Hayatından çıkacaksın diye yapıştı. Ben de ne alaka dedim. Sonra da mesajlar attı. İstersen sana göndereyim. Duygun olmadığını sen mi söyleyeceksin ben mi diye yapıştı. Ben cevap vermedim. Dün de rezil etmek için aradım açmadı diyor. Seni kıskanıyor tüm derdi senle, sen böyle biriyle nasıl arkadaşlık yaptın. Ona inanıyorsan ben yokum vs dedi. Bunu da yemedim tabi ama adam böyle açıklıyor.
Üstüne bi haftadır arıyor açmıyordum. Dün aradı. Yüz yüze konuşucaz diye işte.
Kadın çocuğu yaptığına bin pişman ayol bunun neyini göremiyorsunuz? Allah bilir onu da kocayı elde tutmak için yaptı.Yok onu çok sanmıyorum. Çocuğuna iyi bir anne bence, ama boşanma esnasında çok yıprattılar bence. Hakkını bu konuda yiyemem hatta çok sabırlı bir anne
Dümdüz gerizekalıymış ayol. Başkası olsa o adamı bu teklifi yaptığına pişman ederdi.İlk öyle bir anlattı ki sandım gel evlenelim demiş.
2-3 defa konuşunca idrak ettim.
Dedim adam sana gel koynuma gir, hizmetimi yap sana paranı vereyim demiş. Evet çalışmana gerek yok ben sana bakarım dedi diyor
Dün işte o kadar arıyorum nasıl açmazsınn. Sen o kadar işi gücü bir yalancı için nasıl bırakırsın. Ben ona mı kaldım sen ne saçmalıyorsun. Senin kesip attığın tırnağa kurban ederim onu bla bla konuştu. Yüz yüze konuşucaz bu konuyu kapatıcaz ben çok sıkıldım bu kadar derdimin arasında onla uğraşamam dedi. Ama desen ki güveniyor musun hayır. Mesaj gösterirse belki. O da sildim der tahminimce. Çünkü engellemiş söylediğine göre.ay görmemişim bu yorumu.
e mantıklı geldi ama yani bu kadar da güzel kurgulayabilir mi arkadaşınız?
adamla yüzyüze görüşün bence elindeki mesajları göstersin.
Bana o kadar da mantiksiz gelmedi. Bence gorusun sonra orada bakin mesajlara. Silinmis var mi vs. Ama bakacaginizi simdiden soylemeyin ki bir seyler ayarlamasin.Ben de göremiyorum.
Ben bi yanında aradım adamı. Dedim beni neden aramıyorsun hastaydım ya. Ya bilmiyorsun başıma neler geldi. Ben şimdi İstanbul’a geldim zaten dedi.
Ben de dedim sen birine yavşayacaksan numarasını benden istemen mi lazımdı. Bu ne rezillik. Sen nasıl arkadaşıma dersin benim onla aramda bir şey yok seni istiyorum. Ne biçim konuşuyorsun sen, öyle bir şey alakası yok. Benim bir ton derdim var. Uğraşamam onla dedi. Biri çağırdı arkadan kapatıyorum dedi. Sonra beni aradı açmadım. Sözde onu aramış o da açmamış. Ama mesaj atmış. Ne var ne arıyorsun diye.
Sonra yarın olunca beni aradı. Ben pazar günü çocuğu da bir şeyler yesin, gidemiyorlardır diye dışarda konuşalım dedim. Oturduğumuz gibi senin Mine’yle aranda ne var diye sordu. Ben de belki sen her şeyi söylememişsin diye arkadaşız dedim. O da ısrarla siz arkadaş değilsiniz biliyorum bana söyle dedi. Ben de yok arkadaşız. İyi anlaşıyoruz dedim. Benim de ona onun da bana bir duygusu yok yanılıyorsun dedim. O da yapıştı madem ona duygun yok gidip söyleyeceksin. Mine’nin sana duygusu var. Hayatından çıkacaksın diye yapıştı. Ben de ne alaka dedim. Sonra da mesajlar attı. İstersen sana göndereyim. Duygun olmadığını sen mi söyleyeceksin ben mi diye yapıştı. Ben cevap vermedim. Dün de rezil etmek için aradım açmadı diyor. Seni kıskanıyor tüm derdi senle, sen böyle biriyle nasıl arkadaşlık yaptın. Ona inanıyorsan ben yokum vs dedi. Bunu da yemedim tabi ama adam böyle açıklıyor.
Üstüne bi haftadır arıyor açmıyordum. Dün aradı. Yüz yüze konuşucaz diye işte.
Bunlar tamamen arkadaşınızın hayal ürünü bence.Yani bence de bakmaz. Ama bilemiyorum ki. Kız öyle bir anlatıyor ki sanki demiş evimin kadını çocuklarımın anası ol.
Diyor ki, Mine’nin çocuğu yok, ayrı evi düzeni var. Ailesi ona bela değil rahat. Ben istesem onla güzel bir ilişki yaşardım. Ama istemiyorum. Evime bile gelmedi daha. Gelemez. Ama sen gel. Seni istiyorum hayatımda. Çocuğuna rağmen hayatımda ol çalışmana gerek yok. Ben sana bakarım. Yemek yaparsın beğenmezsek çıkar dışarda yeriz demiş. Ööööle söylüyor.
Ne kadar da kadın dostu bir erkek yav maşallah inşallah, sırf sevdiği kadının ona ihtiyacı yok diye ondan vazgeçip muhtaç olan bir kadını himayesine alacak ahahhaah çok tatlı. Zengin herifler de aynen böyle hayatlarını muhtaç kadınlara adıyorlar evet.Yani bence de bakmaz. Ama bilemiyorum ki. Kız öyle bir anlatıyor ki sanki demiş evimin kadını çocuklarımın anası ol.
Kadının fantazi dünyası beni benden alıp beni bana bırakmadı ya bu iyi bi b.k gibi övünüyor bi de, aklınca bunlarla ezecek konu sahibini. Ömrümde böyle zavallı 2.kadın ruhlu birini görmemiştim.Bunlar tamamen arkadaşınızın hayal ürünü bence.
Bakın bunlari iyi bir şey gibi anlatmış. Kadın ölüyor böyle bir teklif için. Aklı başında biri bunu iyi bir seytercih edilme sebei gibi anlatır mı?
İşi yoğun bir adam çocuklu kadını evine alıp uğraşır mi? Bir yaşamak istese bile başıma musallat ederek istemez. Aralarında bir şeyler geçmiş kesin. Arkadaşınız da bu hayallerinin olması için sizi iş dahil tamamen aradan çıkarmak istiyor.