Sevgilin beni istiyor diyen arkadaş !

Aradım. İlk çalmada açtı.
Efendim mine hanım 😂
Ben de nerdesinnn dedim gururlu vakur bir sesle
İlçeye geldim dedi
Gelecek misin dedim.
Akşam geliyorum dedi.
Tamam gelince beni ara, konuşalım madem istiyorsun. Olur mu dedim.
Olur olur tabi olur dedi
Byyy dedim kapadım

Benim max intikam şekli 😂
Bir sürpriz yapıp kızı da çağır. 😂😂😂

Yüzü tutmuyordur diyecem öyle bi yüz yok. Adam onu yalancı çıkarıp senin peşine düşünce iyice aradaki uçurumu gördü, tahammül edemiyor sana. Ay ben bu konuyu niye bu kadar içselleştirdim. Sanki bana yapıldı. Çok hırs yaptım. 😂😂
Ahahah öyle değil.
Diyor aklını kullan bak eskiden seni bu kadar aramıyordu. Şimdi niye bu kadar düştü peşine.

Dedim aklımı aldınız kullanacak kadar kalmadı 😂

Nası alıcam söyleyin yapayım. Beni bana bırakırsanız durum ortada 😂
Şimdi siz napın biliyor musunuz ? Adamla barışın, inanmış gibi yapın. İşinizi gördürün bi güzel. Hem o k***r kezbanı kudurtmuş olursunuz hem de işinizde zarara uğramasınız. Şimdi oh ne güzel ayırdım diye g*tünü sallaya sallaya geziyor.
Bunu yap. Adama inanmış gibi yap Bi taraftan gardını düşürmeden onu oyala. Diğer taraftan kadının engellerini aç. Ara de ki ya senin kötü niyetli olmadığını biliyorum aslında sadece zoruma gitti boşver kaç senelik arkadaşlığımızı bitirmeyelim vs vs. Düşmanını yakında tut. Sonra ilişkiyi açıkla gözüne sok iyice kıskansın. 😂😂

Bunu yap. Adama inanmış gibi yap Bi taraftan gardını düşürmeden onu oyala. Diğer taraftan kadının engellerini aç. Ara de ki ya senin kötü niyetli olmadığını biliyorum aslında sadece zoruma gitti boşver kaç senelik arkadaşlığımızı bitirmeyelim vs vs. Düşmanını yakında tut. Sonra ilişkiyi açıkla gözüne sok iyice kıskansın. 😂😂
Ay yok adamı affetmiş gibi yaparsam kesin affederim ben kendime güvenmiyorum 😂 hala içimde bir yerlerde kadına üzülüyorum çünkü ben adam olmam 😑

Ahahah öyle değil.
Diyor aklını kullan bak eskiden seni bu kadar aramıyordu. Şimdi niye bu kadar düştü peşine.

Dedim aklımı aldınız kullanacak kadar kalmadı 😂
Seni manipüle edip komple aranızda bir şey olma ihtimalini ortadan kaldırmaya çalışıyor. Kadının tamamen derdi senle. Zengin koca bulmuşsun (onun gözünde) daanamamış.

Keşke adam gerçekten tamamen suçsuz ve dürüst olsa da direkt nikah masasına otursan. Oy en iyi intikam. 😍 Ama o k.ka bu B.k.
Ahahah sanki aynı şey ama yine de sen bilirsin 😂 ayy modumu değiştirdiniz Katibin Ruhu Katibin Ruhu ile birlikte. Siz çok yaşayın ☘️

En azından hikayelerini dışarı aç adamla iş için bile olsa yemek yerken foto at çaktırmadan ilişkin devam ediyor sansın üzülsün ya üzülsün ben o kadın üzülsün istiyorum. 😂😂😂
Hikaye nasıl dışarı açılıyor, Insta mı? Beni güncelle lütfen

X