Sevgilimle ilk defa fazla yakınlaştık çok garip duygular içerisindeyim

Oha bu o muydu

Galiba 22 yaşına yeni girmiş. Bir konuda yaşıtız 20 yazmış. Sanırım 20,21,22 arada pek bir fark olmadığı için yaşıtız demiş.
Ben 21 yaşındayım, 19-20 yaşındaki insan yaşıtım değildir. Kendime 22 de demem, çünkü neden deyim. Profiline yengeç burcu yazmış, 22 yaşına yeni girmiş olamaz. Bu konuda yaşım 22 deyince, önceki konularından yaşını 20 hatırladığımdan baktım insan pazar günü boş olmasın

Olmadığınız yaşı tabii ki söylemeyeceksiniz, fakat 20 veya 22 yaş aslında yaşıtınız sayılıyor. 20 veya 22 yaşındasınız demiyorum ama
Konu sahibi yaşını sene olarak söylüyor anladığım kadarıyla, bunu ben mesela asla yapmam çünkü senenin sonunda doğdum.

İşte konularında yaşı 1 ay içinde 20, 21, 22 olmuş. Neyse Mune ilgilenir

doktor bu ne?

bi hikaye duymustun. kari koca baya cocuk icin ugrasiyorlar yillarca. sonra en sonunda doktora gidiyorlar. doktor kadini kontroll ederken bakire oldugunu görüyor ve soruyo. siz bebegi nasil yapiyorsunuz diye. adam: göbek deliginden bebegi yerlestirmeye calisiyoruz doktor bey diyor

feyk olduğunu zannetmiyorum, büyük göstermek istemiş kendini sadece :)
İyi de 20’den 22’ye değişince bir fark görmüyorum. Hem mantıklı olan, kıyafetlerle hamile kalınmayacağını bilmemesi için daha küçük göstermeli aslında kendisini. Ne elde edebilir ki 20 değil de 22 olarak?

Ama sevgilin ince ruhlu çocukmuş. Bir de bu şekilde hamile kalmasın korkma. Senin ki buluttan nem kapmak gibi bir şey olmuş.

Bilmem, belki de sevgilisiyle yakınlaşmasının eleştirilmesinden çekindi, bu yüzden de kendini daha büyük göstermek istedi.

Bir fake muhabbeti dönmüş,umarım öyledir.
Değilse eğer bir genç kizin bu şekilde hamile kalacağını dusunmesi,ufacık bir yakinlasmanin aklını dururacak kadar onu uzmesi,uzerinde toplum baskısını bu raddede hissetmesi çok üzücü,çok aci.

Ya sen sevgilim bana bunları söylüyor yok seni köle ettim bakışımla, yok Ablam daha güzel yemek yapıyor, senin yemekler b.k benziyor, benim Ablam seni döver falan filan diyen kişi değil miydin??? Bi de bu adamla ‘ arabada’ yakınlaştın ve hamile miyim diye soruyorsun? Canım önce ilişkini gözden geçir ben kiminle beraberim de.

Gercekten şu zamanda gençlerin bu bilgisizligi karşısında dumur oluyorum. Nasıl bu kadar cahil olabiliyorsunuz cinsellik konusunda hayret ediyorum.

Üstüne cıktı sürtünme bilmem ne bu kadar detayı biz niye biliyoruz şimdi anlamadım
Pişman olacaksan niye yapıosun be kardesim bide üstüne hamile kalma şüphesi biraz okuyun araştırın öyle yaşayın bari .

Yok kesin dalga geçiyorsunuz siz insanlarla hadi 20 yaşında olmasan 15 yaşında bile olsanız böyle hamike kalınmayacağını bilir insan bilmemesi imkansız burda aktif üyelik kullanacak kadar bilgi ve internet kullanımına sahipseniz çoçuğunda nasıl yapıldığını bilirsiniz arabada yakınlaşmak rahatsız edip kötü hissetmiş olurusunuz bunu anlarımda hamilemiyim sormak nedemek gerçekten aklım almıyor bence siz bizim aklımızla dalga geçmeyin zaten mümkünse sevişmeyin üremeyinde

Bu erkeklerde istediklerini alana kadar hep kendilerini suclarlar niyeyse hepsi ince dusunceli olur hic kiyamazlar amannn bir koruyuculuk bir mubafazakarlik iclerinde sonra alacagini alinca hepsinin icinden dusuncesiz bir hayvan cikiyor ne incelikten eseeerr ne nezaket?!!??

Anlatabildim heralde o ayiyi gormek istemiyorsan cok yakinlasma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…