Sevgilimle gün içinde az konuşuyoruz

Haklısınız ama hediyeden ziyade ayırdığı vakit için öyle söyleidim. Tabi kimisi için günde 20 dk konuşmak yeterlidir kimisi için değil. Ben daha fazla konuşmasını bekliyorum sadece

Ben bu konuda sorun olacak bir şey göremedim. İlgisinin azaldığını düşünüyorsan sevgilinle konuşabilirsin. Belki farkında değildir. İlişkiler zamanla alışkanlığa dönüşebilir. İlk başlardaki kadar çok iletişim olmayabilir. Kuruntu yapmak yerine açık iletişim kurmak çözümü getirir.

Bir tıp öğrencisi olduğunu söylüyorsun. Belki de senin yoğunluğunu dikkate alıp çok fazla meşgul etmek istemiyordur.

Erkekler duygularını kadınlar gibi belli edemeyebiliyorlar. Beklentiye girmek yerine var olan şeyleri görmek gerekir. Bazı erkekler seni seviyorum demez de sevgisini başka şekilde anlatır. Karşındaki insanı kendin gibi düşünmezsen mutlu olursun. Sen günde 1 saat konuşmak istiyorsun belki ama karşındaki insan istemiyorsa zorla mı konuşturacaksın? Öyle olmuyor. Onun senin için yapacağı şeyler farklı, senin onun için yapacağın şeyler farklı. Yani kişisel istek ve tercihlere göre beklentiye girmek doğru değil.

Bu konu çok basit ve uzatmaya değmeyecek bir konu. Sevgilinle konuş. Çözülecektir.

Yılbaşında telefon alması benim hoşuma gitmezdi ne alaka derdim. Takı tercih ederdim. Telefon hediyesi ne bileyim saçma gelir hep. Alınır tabi ama yılbaşında manasız. Bence zaten çok kafa patlatan bir adam değil. Lazım olunca aradan çıkarıyor gibi. Belki genel ilgisiz biridir ama erkekler özlediğini belli ediyor bunu hissetmiyorsan sıkıntı. Hayatımdaki erkekle mesajda gün içinde haberleşmek gün sonunda telefonda daha uzun sohbet etmek isterim. Bu hergün olmayabilir tabi ama günlük 20 dk mesajlaşma bana yetersiz gelirdi.

Yani ben zaten yoğun olduğum için uzun süre onu meşgul edemem demek istemiştim. Evet duygularını benim kadar ifade edemiyor ama başlarda gayet güzel ifade ediyordu. Az önce konuştum, şu ara yeni bir iş aldığı için biraz yoğun olduğunu ve ramazandan dolayı uyuyup uyanıp durduğunu söyledi. Sonra konuyu ne o ne ben uzatmadık kapattık :) zamanla izliycem teşekkür ederim

Takıyı doğum günümde almıştı. Telefonum sıkıntılıydı sanırım o yüzden aldı. Kafa patlatan değil derken? Tam anlamadım da :) dediğiniz gibi zaman kısmı bana da yetersiz geldi, konuştum şu ara biraz işinin yoğun olduğunu söyledi bakalım izliycem

e 20 dakika neye yetecek ki? bilemedim bence de cok az.
gün icinde calisiyor anlarim. ama en azindan yatarken uyuyana kadar konusabilirsiniz.
"konuşalım beraber, bana zaman ayir, daha cok konus" falan demek yerine genis vaktinde aradığında sohbet konulari acabilirsiniz belki. ya da uyurken arayin size uyku sarkisi soylesin:) böyle böyle belki artar dakikalar.
çözülmeyecek bir problem degil bence. ama rahatsiz oldugunu net bir sekilde ifade ettigin halde hala önem vermeden öylesine arayip geciyorsa o zaman çözülmeyecek bir problem olabilir

Bunu sormanızın amacı benim ona ilgi göstermeyip ilgisini azalttığını düşünmeniz mi acaba tam anlayamadım? Ben gömlek aldım. Ama ben henüz okuyorum o ise şirket sahibi
Sana 100 binlik telefon aldı sen ona Max 3 binlik gömlek mi aldın ve memnuniyetsiz olan sen misin ?

Bu akşam tatlı bir dille söyledim. O da son zamanlarda yeni bir iş aldığı için yoğun olduğunu ve ramazanda sürekli uyu uyan dengesinin bozulduğunu söyledi sonra çok uzatmadık bu mevzuyu normal konuştuk bakalım izliycem dikkat edecek mi

Sana 100 binlik telefon aldı sen ona Max 3 binlik gömlek mi aldın ve memnuniyetsiz olan sen misin ?
Çok tatlı bir bakış açısı ama herkes hem durumuna göre hem de eril ve dişil olmak farklı şeyler diye düşünüyorum:) o hediye bana geleli iki ay oldu , telefon aldı diye benimle konuşma süresini azalttığında görmezden gelecek değilim

Evli olma ihtimalini hiç dusundunmu şuan çok fazla boyle erkekler gece yatmadan önce bı görüntülü konuşulur yanii az bı sürede olsa. Ben olsam guvenemezdm uzak mesafeymis bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…