- 18 Şubat 2018
- 12.611
- En iyi cevaplar
- 2
- 57.237
- 598
- 44
Adam bütün gün elinde telefon lak lak konuşamaz ki, 20 dk günlük yeterli bence. Yaşlarınız kaç? Hediye muhabbeti hakkında yorum yapmak istemiyorum.Ne olup ne bittiğini konuşuyoruz ama yirmi dk anca konuşunca genel tabi. Hani öyle geç falan da dönmez aradığımda ulaşırım ama beklediğim ilgi bu değil yani. Haklısınız, konuşmalıyım belki de bu konuyu
Aynen. Sömüren ve de üstelik tatmin olmayan birinin ailesinin alması gereken ihtiyaçlarını almak için mi bu ilişkiyi yaşıyorum demiştirAdam telefona karşılık gömlek alınca o da çıtayı azaltmış demek mi
Ben pek öyle düşünmüyorum ama ne alabilirdim fikir sunabilirsiniz. Öğrenci olduğumu göz önünde bulundurarak tabi :) ilerleyen özel günlerde alabilirimGömlek mi
Bana biraz özensiz geldi
Ben gömlek aldığım için miAynen. Sömüren ve de üstelik tatmin olmayan birinin ailesinin alması gereken ihtiyaçlarını almak için mi bu ilişkiyi yaşıyorum demiştir
Ben 24 o 28Adam bütün gün elinde telefon lak lak konuşamaz ki, 20 dk günlük yeterli bence. Yaşlarınız kaç? Hediye muhabbeti hakkında yorum yapmak istemiyorum.
Çalışan birisi için sürekli telefona bakmak mümkün değil. Fakat saatlerce telefona bakmıyorsa, mesaj atmıyorsa, gün içinde neler yaşadığımı,ne hissettiğimi bilmiyorsa ilişkimi gözden geçirirdim. Sevgililer gününde o telefon hediye etmiş. Siz de gömlek almışsınız. Bazen beklentiler artabiliyor bu şekilde. Siz okuyorsunuz o ise şirkette çalışıyor anladığım kadarıyla. Bu ilişkiyi yaşayan sizsiniz o yüzden siz daha iyi anlarsınız. Bir değişiklik olup olmadığını. Aranızda yeterince sevgi, ilgi , güven ve paylaşım var mı ona bakmak lazımUzak mesafe. İki üç haftada bir buluşuruz genelde. Bazen daha sık bazen daha az olur yoğunluğumuza göre. Gece yatmadan önce iyi geceler dilemek için arıyor mesela ama birkaç dakika yani
Adam telefon aldıktan 1.5 ay sonra pasta ve çiçek aldığı için özensiz diyen sizsiniz. Ama sonrasında burada size telefon alındığı için onunla hava atıyorsunuz aklınızca. Sürekli telefonda konuşmak, daha da telefonda konuşmak takıntısı yapan whatsapp mesaj sayfası takip eden birinin biyolojik olarak olmasa da ruhen ergen olduğunu düşünmüştüm. Bu mesajınızı görünce emin oldum. Tebrikler ergensiniz!Ben gömlek aldığım için misanırım sevgiliniz size hiç böyle hediyeler almadı üzgünüm. Zaten o da benden ona telefon almamı beklememiştir, durumumu bildiği için. İçinden gelmiş mutlu etmek istemişti o an bence
Yok canım aramızda 4 yaş var :) babasının şirketinde çalışıyorKonuyu anlayamadım bile işadamı dediğin 35lik 40lık koca herif oluyor, ne işi ündeki 20lik bir kızla??? Eğer öyleyse gerçekten oldukça mide bulandırıcı bir durum
Şirket sahibi falan deyince ben de 40+ diye düşünmüştüm, neyse ki aynı yaşlardaymışsınız.Ben 24 o 28
Yani mesaj attığım ya da aradığım her an ulaşıyorum sadece uzun sohbet etmiyor çalışması gerekiyor ya da yorgun olduğunu söylüyor. İyi konuşıyor ama ben daha çok ilgi bekliyorumÇalışan birisi için sürekli telefona bakmak mümkün değil. Fakat saatlerce telefona bakmıyorsa, mesaj atmıyorsa, gün içinde neler yaşadığımı,ne hissettiğimi bilmiyorsa ilişkimi gözden geçirirdim. Sevgililer gününde o telefon hediye etmiş. Siz de gömlek almışsınız. Bazen beklentiler artabiliyor bu şekilde. Siz okuyorsunuz o ise şirkette çalışıyor anladığım kadarıyla. Bu ilişkiyi yaşayan sizsiniz o yüzden siz daha iyi anlarsınız. Bir değişiklik olup olmadığını. Aranızda yeterince sevgi, ilgi , güven ve paylaşım var mı ona bakmak lazım
Sana olan ilgiisni maddi şeylerle ölçtüğünü anlamıştırTabiki hayır ama geçmişle kıyasladım ben acaba bana olan ilgisini azalttı mı diye. Sizce de gün içindeki konuşmamız az değil mi
Hımmm o halde durumu abartıyorsunuz bence. Zamanında cevap veriyormuş işte. Ama şöyle bir durum olabilir: siz çok konuşkan birisiniz o daha sessiz , dinleyen birisidir ya da çalıştığı, yorgun olduğu için uzun uzun konuşamıyordur. Çalışmadığı günlerde iletişim nasıl peki onu merak ettim?Yani mesaj attığım ya da aradığım her an ulaşıyorum sadece uzun sohbet etmiyor çalışması gerekiyor ya da yorgun olduğunu söylüyor. İyi konuşıyor ama ben daha çok ilgi bekliyorum
Yok canım aramızda 4 yaş var :) babasının şirketinde çalışıyor
Aslında bana kalırsa konuşma süresi değil de kalitesi, içeriği çok önemli. 2-3 saat konuşup boş konuşan, karşısındakini anlamayan da var. Yarım saat konuşup sevgilisinin yüzünü tebessüm ettiren ,aşk pıtırcığı yapan da var.Yani mesaj attığım ya da aradığım her an ulaşıyorum sadece uzun sohbet etmiyor çalışması gerekiyor ya da yorgun olduğunu söylüyor. İyi konuşıyor ama ben daha çok ilgi bekliyorum
:) Iyi o zaman, belki isi coktur bulusunca zaten konusuyorsunuzdur her gun 1 saat adam ne konusacak kizim
Sizin yaşınız kaç? Bu durum yaşla ilgili mi diye merak ettim de
Yani son günlerde çalşması yoğun ondan mı kaynaklı bilmiyprum biraz az konuşuyor. Ama işte bundan iki ay önce gayet iyidi. Asla soğuk uapmıyor sadece ilgisi azaldı gibi. Yan yanayken de son buluşmamızda film falan izledik aşırı sohbet olmadı ve uyuduk. Ama dönerken garip bi şekilde bence çok tatlı bir date oldu dedi. Halbuki ben bana daha romantik yaklaşmasını beklemiştimHımmm o halde durumu abartıyorsunuz bence. Zamanında cevap veriyormuş işte. Ama şöyle bir durum olabilir: siz çok konuşkan birisiniz o daha sessiz , dinleyen birisidir ya da çalıştığı, yorgun olduğu için uzun uzun konuşamıyordur. Çalışmadığı günlerde iletişim nasıl peki onu merak ettim?
O 28 ben 24 :) belki yaşla ilgili olabilirYani evet ben de oyle aramam, karsi taraf aramazsa da yoklugunu aramam cunku ben ici gecik bir ortayasliyim yasim 37 :))))))))))
Cinsellik yaşıyor musunuz pekiYani son günlerde çalşması yoğun ondan mı kaynaklı bilmiyprum biraz az konuşuyor. Ama işte bundan iki ay önce gayet iyidi. Asla soğuk uapmıyor sadece ilgisi azaldı gibi. Yan yanayken de son buluşmamızda film falan izledik aşırı sohbet olmadı ve uyuduk. Ama dönerken garip bi şekilde bence çok tatlı bir date oldu dedi. Halbuki ben bana daha romantik yaklaşmasını beklemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?