Sevgilimle gün içinde az konuşuyoruz

Bana kalırsa 14 şubat'taki hediyesi de gayet düşünülmüş ve güzel tabi telefondan sonra özensiz gelmiş olması normal :) ilişkinin içinde olan ve yaşayan sizsiniz eğer siz tatmin olmuyorsaniz mutlaka bir sorun vardır. Biz yedinci yilimiza giricez eşimle ama işteyken gün içinde defalarca kez arar ,boş muhabbetler kısa kısa konuşmalar olsada bence sürekli iletişim halinde olunmalı

9 aydır tanışıyorsunuz şimdiye kadar bu uzak mesafede kaç kere görüştünüz merak ettim? Cinsel ilişki sonrası nasıl davranıyor? Sırtını dönüp uyur mu ya da sarılır mı? Yani seks sonrası ilgisiz mi yoksa ilgili mi davranıyor?

1.5 yıldır tanışıyoruz 9 aydır sevgiliyiz. Yani saymadım, tatile gittiğimizde oldu sık görüştüğümüz de oldu az görüştüğümüzde. Yo sırtını dönüp uyumaz ilgilidir yan yana genelde. Ama son zamanlardaki telefon konuşmalarımızdaki azlık canımı sıkyor

Fazlasını alıyor eşim ama ben de hiçbir zaman gömlek alacak kadar fakir olduğum halde yapılan jestlere özensiz diyecek ruhta biri olmadım

Siz kendi ailenizde görmemişsiniz, öyle anlıyorum

Ben pek bir sorun göremedim. İlgili görünüyor bence. Ama siz daha iyi hissedersiniz , ilişkide olan sizsiniz sonuçta bilemedim . Yoğunluğu azalınca ilgisi eskisi gibi olur belki

Bunu sormanızın amacı benim ona ilgi göstermeyip ilgisini azalttığını düşünmeniz mi acaba tam anlayamadım? Ben gömlek aldım. Ama ben henüz okuyorum o ise şirket sahibi
Okuyorsanız boyunuzu aşan hediyeyi de kabul etmeyebilirdiniz.

Eee bende bunda sorun görmedim. Ergenler gibi 7/24 saat telefon basinda mi mesajlasalim? Hergün yarim saat veya 1 saat yeterli yani. Ayni sehirde yasiyorsaniz.

Yok canım aramızda 4 yaş var :) babasının şirketinde çalışıyor
Şirket sahibinden babasının şirketinde çalışıyora düştü adam. 24 yaşında hesap kitap bilen bir insansınız. Boyunuzu ve gelirinizi aşan bir hediyeyi, cep telefonunu kabul ederken zerre tereddüt etmeyip; adam 14 Şubat'ta çiçek ve pasta yaptırınca ne hikmetse adamı özensiz bulmuşsunuz.

Sizin adama bu 2 özel günden sonra aldığınız tek hediye de gömlek. Başka bir hediye daha alsanız onu da yazardınız herhalde.

Ya bence hediye kıyaslamaktan ziyade (çünkü adamın ilgisi sevgisi ile alakalı hiçbir sonuca bizi ulaştırmayacak bu) konunun temeline odaklanırsak bir değişiklik hissetmiş ki özensiz veya ilgilenmiyor beni özlemiyor gibi bir hisse kapılmış konu sahibi
eğer ilgi delisi paronayak biri değilse de bu hissi boşuna değildir diye düşünüyorum.

Bir süre daha bekleyin iletişimi arttırmaya çalışın dile getirin sonuç alamıyorsanız da bu şekilde yapıp yapamayacağınıza karar verin derim

Babasından kalan şirket demek istedim, kendi kurmadığı anlamında. Sizin kadar gergin birinin fikirlerine önem vermiyorum lütfen yazmayınız :)

Babasından kalan şirket demek istedim, kendi kurmadığı anlamında. Sizin kadar gergin birinin fikirlerine önem vermiyorum lütfen yazmayınız :)
Ben gergin değilim de siz adamın gözünde şu an hangi konumdasınız ona kafa yorun isterseniz.

Evet ben de öyle düşünüyorum. Asla ilgi delisi değilim. Aksine aşırı uzun konuşmalar yapmaya vaktim de yok. Tıp öğrencisiyim ve günümün çoğu ders çalışarak geçiyor, ders çalışmıyorsam stajdayım. Biraz iş yoğunluğunun geçmesini bekliycem bakalım :) teşekkür ederim anladığınız için

Ben gergin değilim de siz adamın gözünde şu an hangi konumdasınız ona kafa yorun isterseniz.
Konuyla ne ilgisi var adamın gözünde nasılmış ?hediye kabul edince ne oluyor ne alaka?
Reddetmek zorunda değil veya herkesin maddi durumu birbirine eşit olacak diye bir şey de yok.
İlgisizlikle hediyeleri kapıştırmak ne alaka asıl ben onu çözemedim.

Konu sahibi adamın artık ilgisiz olduğu düşüncesini hangi cümlelerle anlatmış, buyrun tekrar okuyun.

...yılbaşında yeni yıl hediyesi telefon almış. Ama sanki yılbaşından sonra romantikliği azaldı. 14 şunatta çiçek ve sevdiğim bir pastayı yaptırmış ama bana bu biraz özensiz geldi...

Himm telefon aldi okey. Pasta da ozensiz geldi oyle mi? Seni sevmiyor o zaman sevseydi almazdi dimi

Konu sahibi adamın artık ilgisiz olduğu düşüncesini hangi cümlelerle anlatmış, buyrun tekrar okuyun.
Sadece buradan yola çıkarak ilgisiz diyorsa evet haklı olabilirsiniz .
ama ben iletişimleri de azalmış ,onu özlemiyor telefonda eskisi gibi konuşmuyor gibi de geldiği için ve daha büyük jest beklerken küçüğü gelince hepsini birleştirip yorumlamış diye düşünmüştüm.

Sadece hediyeye takıldıysanız konu sahibi evet bu kötü görünüyor. Telefon büyük bir hediye ve yılbaşı ile sevgililer günü birbirine çok yakın maddi durumu yetmeyebilir diğer borcu ödüyordur.

Ben günlük 20 dk konuşuyoruz diye ilgisizliğinden endişe ettiğimi açıkladım. Önceden bana olan ilgisini anlatmak için öyle bir hediye detayı verdim. Benimle daha uzun konuşsa pasta aldı diye ilgisiz demezdim. Hanımefendi çok yanlış yorumladı sadece :) saygı duyuyorum. Hediyeyi neden kabul etmiyim ayrıca , telefonu almış kılıfını koruma camını bile yaptırıp getirmişti, bunu geri iade et deme şansım bile olmadığı gibi kendisi de çok heyecanlıydı ve mutlu oldu. Elbette yarın bir gün mezun olup onun gibi kendi paramı kazandığımda ben de ona daha maddi boyutu büyük şeyler alabilirim ve bu beni de mutlu eder. Gömlek almış olmamı yanlış bulmuyorum. Günümüz şartlarında öğrenci olmak zor. Benim tek beklediğim biraz daha sık arayıp sorsun, cana yakın konuşuyor ama biraz daha beni sevdiğini söylesin falan :) açıkçası hanımefendinin aşırı gergin yorumlarını dikkate almıuorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…