Sizi kıskançlar sizi
Kadın azıcık mutlu olucaktı
15 yaşında ki kız ne yaparsa yapsın alla alla hayat onun
O evlenecek iste evlenecek
Yooo gayet okuduk. Çocuğu anama babama bırakıp koca peşinde koşacam yazdınız.Öncelikle insanlar o kadar bencil ki ne yazdığımı okumamışlar burada herkes akıl veriyor ben fikir sordum güzel bir şekilde olur olmaz dikkat et demek yeterli ama maşallah herkes bilmiş burada aman sizinle ugraşılmaz evet çoğu Atacam rahatlayın gezecem odu hepiniz rahatlayın yorum yapın ben çıktım siz devam edin
Ne yapalım adamı bulup boğazına sarılıp evlen mi diyelimÖncelikle insanlar o kadar bencil ki ne yazdığımı okumamışlar burada herkes akıl veriyor ben fikir sordum güzel bir şekilde olur olmaz dikkat et demek yeterli ama maşallah herkes bilmiş burada aman sizinle ugraşılmaz evet çoğu Atacam rahatlayın gezecem odu hepiniz rahatlayın yorum yapın ben çıktım siz devam edin
E evlen napalım bız mı everelimMerhaba öncelikle herkese sevgilimle 10 aydır birlikteyiz biz ikimizinde ikinci evliliği olacak ama ben artık adım atılsın istiyorum kaç kere söyledi zamanı gelince olur diye ama erkekler ve zaman çok zor bana göre sizce nasıl davranmam lazım yay burcu kendisi birde rica ediyorum eleştirmeyin sadece fikrin verin açıkçası evliliğe ikna etmek istiyorum
ortada biri var ama yokta onun için kızından vazgeçiyorama bir eksik var. Evlenmek isteyecek bir erko
Yok daha neler çocuğu bırakıp mı evlenme derdindesin. Tamam hayat kur yeni bir yola çık hayat arkadaşın da olsun ama, bu çocuk senin, anneannesinin ve dedesinin değil yazık değil mi çocuğaÇocuğum ailemle yaşıyacak onun çocuğu da annesiyle yaşıyor be benim çocuğumun babası asla çocuğunu aramıyor umurunda değil
Yine bir evlenip çocuğu annaneye postalama vakası.Çocuğum ailemle yaşıyacak onun çocuğu da annesiyle yaşıyor be benim çocuğumun babası asla çocuğunu aramıyor umurunda değil
Atacam rahatlayın gezecem odu hepiniz rahatlayın yorum yapın ben çıktım siz devam edin
nasil yani? cocugunuzu birakip elin adamının yanına baska sehre mi tasinmak istiyorsunuz? bunun icin mi bu aceleniz?Çocuğum ailemle yaşıyacak onun çocuğu da annesiyle yaşıyor be benim çocuğumun babası asla çocuğunu aramıyor umurunda değil
evet iyi şeyler gelirse diye bakıyorum hadi bekliyorum hadi hızlanın
Kk nın da artık hiç tadı tuzu kalmadı. Ne zaman linçleyecek olsak kaçıyorlarÖncelikle insanlar o kadar bencil ki ne yazdığımı okumamışlar burada herkes akıl veriyor ben fikir sordum güzel bir şekilde olur olmaz dikkat et demek yeterli ama maşallah herkes bilmiş burada aman sizinle ugraşılmaz evet çoğu Atacam rahatlayın gezecem odu hepiniz rahatlayın yorum yapın ben çıktım siz devam edin