Sevgilimle evlenmek istiyorum

Yooo gayet okuduk. Çocuğu anama babama bırakıp koca peşinde koşacam yazdınız.

Biz burda işine gelmeyen cevapları aldığında kaçanlara alışkınız. Ama umarım bu kadar insan aynı şeyi söylediğine göre bende bi arıza var diye düşünmenizi sağlayabilmişizdir.

Ne yapalım adamı bulup boğazına sarılıp evlen mi diyelim
Evlenmek istemiyor bunu kendine sor bence

Bize yaptığın bu saygısızlığı onada yapıyorsan adam istemez

Ayrıca uzakta olanın hep yedekte birisi olur belki başkası vardır neden olmasın dimi ama

15 yaşında kızını ailesiyle bırakıp evlenen bir üye daha vardı. Gitmeseydi onunla dertleşir, anlardınız birbirinizi. Çocuk istiyordu hatta mutlu aile tablosundan eksik oydu çünkü. Sizi bir tek o anlardı ama nasip işte.

E evlen napalım bız mı everelim

Çocuğum ailemle yaşıyacak onun çocuğu da annesiyle yaşıyor be benim çocuğumun babası asla çocuğunu aramıyor umurunda değil
Yok daha neler çocuğu bırakıp mı evlenme derdindesin. Tamam hayat kur yeni bir yola çık hayat arkadaşın da olsun ama, bu çocuk senin, anneannesinin ve dedesinin değil yazık değil mi çocuğa
İnsan evladının kokusuna ömrünü verir, Allah evladı ile kimseyi sınamasın. Yani çocuk için hayatını yaşama erteleme, eyvallah da dede neneye bırakmak nedir ya

Burası kadınlar klübü keyfinize yada isteğinize göre yorum yazmayız.
Konunuzu okur yazarız yorum.
Burda konu açtınız ya da yorum yazdınız beğenmediğiniz yorumlar geldi….
Salak malak yazamazsınız sinirlerinize hakim olup yorum yazacaksınız ki yorumlarda atışabilirsiniz ceza da alabilirsiniz.
Uzatmadan devam edersiniz.

Bana burda neler yazdılar cevap verirsin uzatmazsın.
Çocukmusun sen salak yazıyorsun beğenmediğin yoruma bak geç.

Ayrıca kusura bakta tutuşmuş gibi adamı evlendirme aklı isteyen sensiz.
İstersen büyü tarifi verelim..

Gerçekten millet tuhaflaştı…

Kk nın da artık hiç tadı tuzu kalmadı. Ne zaman linçleyecek olsak kaçıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…