Sevgilimle evlenmek istiyorum

Şu ekşide kadınları 30 dan sonra panik halde olma, evlilik için delirme vs diye yaftalıyorlar çok kızıyordum ama böyle kadınlar o kadar çok ki maalesef. Sadece dalga konususunuz haberiniz olsun.

Gidin isteyin demiş bir arkadaş en mantıklı öneri o.

Konu fake belli arkadaşlarlar. Dalga geçiyor. Daha önce 15 yaşında kızı annesiyle yaşayacak evlenecek bi üye vardı ondan esinlenmiş o konuya bir sürü yorum gelmişti

Sevgiliniz sizinle evlenmek istiyor mu? Ikna ile yapilan evlilikler pek saglikli gelmiyor nedense bana

Çocuğum ailemle yaşıyacak onun çocuğu da annesiyle yaşıyor be benim çocuğumun babası asla çocuğunu aramıyor umurunda değil
Şaka mısınız acaba. Çocuğu babası aramıyor . annesi ailesinin yanına bırakıp başkasıyla evlenme derdinde . Şimdi sorsak çok muhteşem bir annesinizdir. Şimdi bunun üstüne hiçbirşey bilmiyorsunuz şu sebepten bırakıyorum ayakları yapmayın.burdakiler pek yemiyoruz

Uff bi kaç sayfa daha okuyunca linçleneceğini anladığı an sözde bizimle dalga geçiyor gibi yapmış. Nasıl zekilik nasıl cinlik maşallah. Beyni yok fikri var.

Çocuğum ailemle yaşıyacak onun çocuğu da annesiyle yaşıyor be benim çocuğumun babası asla çocuğunu aramıyor umurunda değil
ay bu nasıl zihniyet yazık günah değil mi kız çoçuğa ? Babasından uzak olduğu gibi annesizde bırakıyorsun yaşlı başlı insanların başına? Çok üzüldüm cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…