Bu kadar insan doğruyu söyleyince pek hoşunuza gitmedi anlaşılan
.doğrular karşısinda sizde düşünce kıtlıgii ortaya çıktı sanırım ...
[/QUİTE]
İşte doğrular ortaya çıksın diye yazdım
Mesajda konuştuk vardır umarım öyle çok aramaz beniOrtada gerçekten bir adam varsa ve o adamda da zerre akıl varsa kendi yoluna gider umarım.
Yok uykum açıldı sizi dinliyorumYarin okul var ablam yat uyu hadi. Sabah annen kizacak kalkamayacaksin.
Edebiyat sinavinda kompozisyon olarak yaz bu hikayeleri. Yaraticilik desen var ama gelistirmen lazim.Yok uykum açıldı sizi dinliyorum
Hikayemi asla gerçeklerEdebiyat sinavinda kompozisyon olarak yaz bu hikayeleri. Yaraticilik desen var ama gelistirmen lazim.
Acaba senmi birazcık mantıklı düşünsen. Yürekli yedin acaba!!!Dışardan herkes iyi içine girmeden nasıl tanıyacağım biraz mantıklı düşünün çocuklar var işin içinde
Doğurup dogurop sorumluluk almıyorsunuz ya... O çocukların ahından korkmuyor musunuz ?Çocuğum ailemle yaşıyacak onun çocuğu da annesiyle yaşıyor be benim çocuğumun babası asla çocuğunu aramıyor umurunda değil
Sevgiliniz sizinle evlenmek istiyor mu? Ikna ile yapilan evlilikler pek saglikli gelmiyor nedense banaMerhaba öncelikle herkese sevgilimle 10 aydır birlikteyiz biz ikimizinde ikinci evliliği olacak ama ben artık adım atılsın istiyorum kaç kere söyledi zamanı gelince olur diye ama erkekler ve zaman çok zor bana göre sizce nasıl davranmam lazım yay burcu kendisi birde rica ediyorum eleştirmeyin sadece fikrin verin açıkçası evliliğe ikna etmek istiyorum
Şaka mısınız acaba. Çocuğu babası aramıyor . annesi ailesinin yanına bırakıp başkasıyla evlenme derdinde . Şimdi sorsak çok muhteşem bir annesinizdir. Şimdi bunun üstüne hiçbirşey bilmiyorsunuz şu sebepten bırakıyorum ayakları yapmayın.burdakiler pek yemiyoruzÇocuğum ailemle yaşıyacak onun çocuğu da annesiyle yaşıyor be benim çocuğumun babası asla çocuğunu aramıyor umurunda değil
ay bu nasıl zihniyet yazık günah değil mi kız çoçuğa ? Babasından uzak olduğu gibi annesizde bırakıyorsun yaşlı başlı insanların başına? Çok üzüldüm ciddenÇocuğum ailemle yaşıyacak onun çocuğu da annesiyle yaşıyor be benim çocuğumun babası asla çocuğunu aramıyor umurunda değil
sizin aklınızda biraz şaibeli, kezban gibisinizDue bekle artacak biraz daha bu kadar salak insanları görünce 15 oldu
İnternettenmi tanistinizDışardan herkes iyi içine girmeden nasıl tanıyacağım biraz mantıklı düşünün çocuklar var işin içinde