Sevgilimle evlenmek istiyorum

Y
Dalga geçiyorsun kesin. Görmeden evlenmeyi istemek normal değil. Çocuğu aileme bırakırım, kendi başının çaresine baksın yazarak iyice körüklüyorsun sinirleri.
Ya Sinirlenmeyim ben olanı söylüyorum napıyım kader bence yanlışlıkla geldi ama mesaj vardır bir hayrı

Çocuğunu sen doğurdun ve seninle yaşama hakkı var. 10 ayda birini bulup evlenmeyi düşünmek çok cesurca ama bir o kadar da tehlikeli bence.

Hayırlısı işte bende buraya yazdım ama akıl verin diye

Yaşınız genç, ama acele ediyorsunuz bence. 10 ay tanımak için kısa. Bir de uzak mesafe ilişkisi pek sağlikli olmuyor. Sizin sütten ağzınız yanmış yoğurdu üfleyerek yemeniz lazım.

Evet ciddiyim ne var sanki
Daha erken bu adamı çok iyi tanıyın.Sadece kendiniz için değil çocuğunuz içinde tanıyın.
Bakın bekar ve çocuğu olmayan bir insan evlilik için en az bir bir buçuk yıl tanımalı. çocuğu olan insanın ise daha fazla tanıma süresi olmalı. Sadece karşınızdaki insanı değil ailesini de tanıyın. Adam çocuğunuza nasıl davranacak ailesi nasıl davranacak hepsine bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…