- 18 Aralık 2009
- 5.937
- 5.897
İyi şey ne olabilir adamla hiç görüşmemişsin kim ne belli değil hiç görmediğin bir herif için evladını atacaksın bir de üstüne. Yani aklın var mı senin? Gerçekten insan bir düşünür ben ne yapıyorum diye. Hiç mi çevrende akıllı insan yok sen hayırdır diyebilecek ?evet iyi şeyler gelirse diye bakıyorum hadi bekliyorum hadi hızlanın
evet iyi şeyler gelirse diye bakıyorum hadi bekliyorum hadi hızlanın
Anneni babani,cocugunu al, eline bir cicek al git kapisina. Allahin emriyle iste.
Oha şahane fikir, ben neden düşünemedim bunu. Hadi beni geç konu sahibi nasıl düşünemedi bu düz duvar aşamasındaykenAnneni babani,cocugunu al, eline bir cicek al git kapisina. Allahin emriyle iste.
Oha şahane fikir, ben neden düşünemedim bunu. Hadi beni geç konu sahibi nasıl düşünemedi bu düz duvar aşamasındayken
Sahane degil ama ne yapayim bu kivama gelmis. Evlilige ikna etmek ne ya.
Çocuğum ailemle yaşıyacak onun çocuğu da annesiyle yaşıyor be benim çocuğumun babası asla çocuğunu aramıyor umurunda değil
Harika bir annesiniz, maşaAllah.Çocuğum ailemle yaşıyacak onun çocuğu da annesiyle yaşıyor be benim çocuğumun babası asla çocuğunu aramıyor umurunda değil
Off tamam size ne anlatilabilir ki? Daha had yazmayi bile bilmeyen birisiniz. Bir ton sey yazarim da ugrasmayacagim. Zaten siz bu adamla evlenemezsiniz cok belli bu. Evlenseniz de bambaska dertleriniz olur. Allah cocuklariniza guzel yazilar yazsin ne diyeyim.Hattinizi bilin bence benim kızım var 15 yaşında ben ayrılalı 15 yıl oldu atacak olsaydım ya çocukken atardım onu büsün diye bekledim ve çok şükür büyüdü babası hemen evlendi bıraktı
Yüzük takınca mi içini göreceksiniz ?Dışardan herkes iyi içine girmeden nasıl tanıyacağım biraz mantıklı düşünün çocuklar var işin içinde
Hayır mesajla yanlış mesaj attı öyle sonra işte 10 aydır mesajla konuşuyoruz ama görmedim dedim evlenelimTiktoktan mı tanıştınız peki? Doğru söyle
İşte hiç görmedim yüzük takınca görürüm dedimYüzük takınca mi içini göreceksiniz ?
Geldim hadi linçle bekliyorumKk nın da artık hiç tadı tuzu kalmadı. Ne zaman linçleyecek olsak kaçıyorlar
Ayyyyy hoşt!Artık ne olursa onuda çocuk düşünsün
Ayy sana hoştAyyyyy hoşt!
Mesajda seviyorum dediNeyseki adam mantıklı biriymiş ki sizinle evlilik falan düşünmemiş. Kendi kızını başından atan milletin çocuğuna neler ya
Tamm sende gel ama olurmu bu zekayla bizi senden mahrum bırakmaAnneni babani,cocugunu al, eline bir cicek al git kapisina. Allahin emriyle iste.