Due bekle artacak biraz daha bu kadar salak insanları görünce 15 olduAz önce 10 yıldı, iki dakikada faiz geldi 15 yıl oldu. Ne olacak bu enflasyonun hali…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Due bekle artacak biraz daha bu kadar salak insanları görünce 15 olduAz önce 10 yıldı, iki dakikada faiz geldi 15 yıl oldu. Ne olacak bu enflasyonun hali…
Sizce de sizde o potansiyel yok mu?Yok hiç görmedim adamı resminide sadece mesajla konuştum
Espri mi yaptınız; gülmemiz mi gerekiyor cevabınıza ?Yok hiç görmedim adamı resminide sadece mesajla konuştum
Evet bak haklısın adamı görmedim mesajla yazdı bende tamm dedimSizce de sizde o potansiyel yok mu?
Evlencem ben, vermezlerse kaçacam modundasınız. Gözünüz ne çocuk görüyor ne başka bir şey. Adamı görmemiş olma ihtimaliniz de çok yüksel bence.
Böyle devam ederseniz nurtopu gibi davalarınız da olacak evlilik öncesi masraf çok olur bence bir de tazminat yükü çıkarmayın başınıza.Due bekle artacak biraz daha bu kadar salak insanları görünce 15 oldu
Artık ne olursa onuda çocuk düşünsünMesela siz evlendiniz gittiniz. 15 yasindaki kiziniz da bir erkegin pesinde bataga dustu bu cocuga kim sahip cikacak. 60 kusur yasindaki nene ve dede mi?
Bu kadar insan doğruyu söyleyince pek hoşunuza gitmedi anlaşılanDue bekle artacak biraz daha bu kadar salak insanları görünce 15 oldu
Bir de çocuğunu bırakıp evlenmeyi düşünüyor.2.evliliginiz olacak,sadece 10 aydir birliktesiniz,evlilige ikna etmek istiyorsunuz. Nasil elestirmeyelim?
Çocuğum ailemle yaşıyacak onun çocuğu da annesiyle yaşıyor be benim çocuğumun babası asla çocuğunu aramıyor umurunda değil
Ortada gerçekten bir adam varsa ve o adamda da zerre akıl varsa kendi yoluna gider umarım.Bir de çocuğunu bırakıp evlenmeyi düşünüyor.
Siz çocuktan daha büyük yaşta düşünememişsiniz o nasıl olacak?Artık ne olursa onuda çocuk düşünsün
Adam akıllı ki evlenmeye yanaşmıyor zaten. Kendi çocuğunu arkasına bakmadan bırakabilecek potansiyelde kadın başkasının çocuğuna neler yapar.Ortada gerçekten bir adam varsa ve o adamda da zerre akıl varsa kendi yoluna gider.
Öncelikle insanlar o kadar bencil ki ne yazdığımı okumamışlar burada herkes akıl veriyor ben fikir sordum güzel bir şekilde olur olmaz dikkat et demek yeterli ama maşallah herkes bilmiş burada aman sizinle ugraşılmaz evet çoğu Atacam rahatlayın gezecem odu hepiniz rahatlayın yorum yapın ben çıktım siz devam edinBir de çocuğunu bırakıp evlenmeyi düşünüyor.
Sizi kıskançlar siziCocugu aileye ver 10 ayda evlilik diye ikma etme yollari arayin. Sonra bir cocuk daha, bosanirsaniz yine aileye. Ne hayatlar var ya.
Öncelikle insanlar o kadar bencil ki ne yazdığımı okumamışlar burada herkes akıl veriyor ben fikir sordum güzel bir şekilde olur olmaz dikkat et demek yeterli ama maşallah herkes bilmiş burada aman sizinle ugraşılmaz evet çoğu Atacam rahatlayın gezecem odu hepiniz rahatlayın yorum yapın ben çıktım siz devam edin
ama bir eksik var. Evlenmek isteyecek bir erkoSizi kıskançlar sizi
Kadın azıcık mutlu olucaktı
15 yaşında ki kız ne yaparsa yapsın alla alla hayat onun
O evlenecek iste evlenecek
Takmadan tanıyınİşte birazda yüzük takıp tanıyalım istiyorum