Onun 6 yıl oldu benim 10 yıl oldu onun yaşı 35 benimki 34 birde uzak mesafeIkiniz de ilk evliliklerinizi bitirmissiniz (cocuk var mi yok mu bu önemli bir nokta) sevgilinizin temkinli yaklasmasini anladim ancak siz bosanali ne kadar oldu niye acele ediyorsunuz. Burcla ilgili detay vermissiniz hic bildigim bir alan degil sadece bu isler iknayla ite kaka olursa temelsizdir, üzülürsünüz. Sütten agzi yananlar icin on ay cok erken.
Aslında boşanalı bayada olmuş... Uzak mesafe ilişkisi zor olur 10 ay çok erken değil mi uzak mesafe ilişkisinde birini tanımak içinOnun 6 yıl oldu benim 10 yıl oldu onun yaşı 35 benimki 34 birde uzak mesafe
Evet var onunda benimde birde uzak mesafeÇocuk var mı? cevap buna göre çok değişir çünkü.
O mu sizin yaniniza gelecek, evlilik olursa nerede düzen kurulacak. Bunlari konusup anlasmak gerek ki uzak mesafe iliskisi bir de on ay cok erken. Ille de istemenizin sebebi cocuk olabilir mi?Onun 6 yıl oldu benim 10 yıl oldu onun yaşı 35 benimki 34 birde uzak mesafe
Çocuklarınız var 10 aydır tanıdığınız birine üstelik tanımıyorsunuz da denebilir uzak mesafe niye haldır haldır evlenmek istiyorsunuz? İyice bir tanıyın bakın nasıl biri çocuğunuzla arası nasıl onun çocuğuyla siz nasılsınız aynı evde yaşanabilecek mi ilk evliliğinizde değil bodoslama dalmayın çocuklarınızın menfaati sizlerden önce gelirEvet var onunda benimde birde uzak mesafe
İşte birazda yüzük takıp tanıyalım istiyorumAslında boşanalı bayada olmuş... Uzak mesafe ilişkisi zor olur 10 ay çok erken değil mi uzak mesafe ilişkisinde birini tanımak iç
Hayır tabiki ne üyeliğiE sizin ikinci üyeliğiniz değil mi bu? Nick aynı, konu aynı. Bu şekilde üyelik almak yasak
Bakın sizi anlıyorum ve benim isteğim adı konulsun yüzük takıp daha fazla tanımak uzaktan ne kadar tanıyacağımO mu sizin yaniniza gelecek, evlilik olursa nerede düzen kurulacak. Bunlari konusup anlasmak gerek ki uzak mesafe iliskisi bir de on ay cok erken. Ille de istemenizin sebebi cocuk olabilir mi?
Edit: ikinizin de cocugu varmis. Sorunun o kismi iptal. Emin misiniz cocuguna ablalik yapmak istediginizden ya da o sizinkine abilik yapmak istiyor mu, iki cocugun sorumlulugunu tasimak zor olsa gerek
Bence de zamanı var. Adamı zorla masaya oturtamazsiniz ki böyle yaparsanız sıkılıp bırakacaktır.Merhaba öncelikle herkese sevgilimle 10 aydır birlikteyiz biz ikimizinde ikinci evliliği olacak ama ben artık adım atılsın istiyorum kaç kere söyledi zamanı gelince olur diye ama erkekler ve zaman çok zor bana göre sizce nasıl davranmam lazım yay burcu kendisi birde rica ediyorum eleştirmeyin sadece fikrin verin açıkçası evliliğe ikna etmek istiyorum
Uzak mesafede nasıl tanıştınız. Üstelik çocuğunuz var yüz bin kez düşünün.Onun 6 yıl oldu benim 10 yıl oldu onun yaşı 35 benimki 34 birde uzak mesafe
Yüzük takilinca nasil yakinlasacaksiniz mekansal olarak. Cevrenizdekilerin baskisindan mi yüzük istiyorsunuz rahat gidip gelme icin yoksa bu istekte diretmeniz mantikli bir zemine oturmuyor kafamda kusura bakmayin. Ciftlerin ortak beklentileri varsa iliski evlilige gider.Bakın sizi anlıyorum ve benim isteğim adı konulsun yüzük takıp daha fazla tanımak uzaktan ne kadar tanıyacağım
Dışardan herkes iyi içine girmeden nasıl tanıyacağım biraz mantıklı düşünün çocuklar var işin içindeYüzük takilinca nasil yakinlasacaksiniz mekansal olarak. Cevrenizdekilerin baskisindan mi yüzük istiyorsunuz rahat gidip gelme icin yoksa bu istekte diretmeniz mantikli bir zemine oturmuyor kafamda kusura bakmayin. Ciftlerin ortak beklentileri varsa iliski evlilige gider.
Yüzük takilinca nasil icine gireceginizi anlayamadik. Evlenince de anlasilmiyor ki insanlar ayrilabiliyor.Dışardan herkes iyi içine girmeden nasıl tanıyacağım biraz mantıklı düşünün çocuklar var işin içinde