Sevgilimle evlenmek istiyorum

evet iyi şeyler gelirse diye bakıyorum hadi bekliyorum hadi hızlanın
İyi şey ne olabilir adamla hiç görüşmemişsin kim ne belli değil hiç görmediğin bir herif için evladını atacaksın bir de üstüne. Yani aklın var mı senin? Gerçekten insan bir düşünür ben ne yapıyorum diye. Hiç mi çevrende akıllı insan yok sen hayırdır diyebilecek ?

Neyseki adam mantıklı biriymiş ki sizinle evlilik falan düşünmemiş. Kendi kızını başından atan milletin çocuğuna neler yapar.

Hattinizi bilin bence benim kızım var 15 yaşında ben ayrılalı 15 yıl oldu atacak olsaydım ya çocukken atardım onu büsün diye bekledim ve çok şükür büyüdü babası hemen evlendi bıraktı
Off tamam size ne anlatilabilir ki? Daha had yazmayi bile bilmeyen birisiniz. Bir ton sey yazarim da ugrasmayacagim. Zaten siz bu adamla evlenemezsiniz cok belli bu. Evlenseniz de bambaska dertleriniz olur. Allah cocuklariniza guzel yazilar yazsin ne diyeyim.

Tanıma evresini yüzüksüz yapmaya çalışsanız daha doğru olur. Bu şekilde her flörtünüzle nişan mı yapacaksınız? Belki adamla hiç uyuşmuyorsunuz yüzük takmakla uzak mesafeler yakınlaşmaz ki. Bence sabırsız olmayın ince eleyip sık dokuyun, bir süre daha verin ya da ayrılın. Çünkü içinde bulunduğunuz durum hata yapmaya elverişli değil.

Şimdi gördüm çocuğunuzu yanınıza almıycakmışsınız bile. Yazık yavrucağa insan anasını babasını seçemiyor.

Adamın sizi oyalamasına izin vermeyin. Bir yüzükle uzaklar zaten yakın olur, insanlar level atlar. Tanımak için çok iyi bir adım, haklısınız. Bir de hazır çocuklarınız olmayacak, ikinize ait de bir bebeğiniz olur belki. Yeniden anne olursunuz :nazar:

X