Arkadaşlar bu ayrildiktan ilk 15 gün içindeki konuşmalar ondan sonra iletisime geçmedim 15 gündür yyazmadim mesaj atmamin konuşmamın sebebi ayrilma kararına kadar sevildiğimi çok hissettim ama gelecek belirsizliği beni çok yoruyordu. Sonra hemen pişman oldum ve ne olursa olsun onunla olmak istediğimi söyledim. Bana ilk ayrıldığımız zaman bu ilişki bitti ne zaman arkamdan hancerlenicem diye artık beklemehecegim bu bataklığa düşmeyeceksin demisti sonra on gün sonra yuz yüze konuşmak istedim orda bana sarilmak istedi optu agladim yüzümü okşadı bundan dolayı ben tekrardan umutlandım. Bir hafta kadar daha uğraştım oda artık sebebin maddiyat olduğunu kimsenin onun belirsiz hayatını surukleyemecrgini batmak üzerine olduğunu şu an kendini bile döndürmek de zorlandığını söyledi. Ona onun kötü zamanında bırakmayacağını düşündüğümü ve onunla olmak istediğimi söyledim hatta maddi destek de yapabilirim dedim senden para mi alacağım ben dedi. İlişkimiz eskisi gibi olmaz kötü davranırım mutsuz olursun dedi beni seviyor musun dedim o da sevgi hemen bitebilecek bir şey degil dedi. Sonra ben biraz daha ısrar wrtim mesajlar yukarsa sonrasında iletişimi kestim