• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle ayrildik cok aci cekiyorum

Arkadaşlar bu ayrildiktan ilk 15 gün içindeki konuşmalar ondan sonra iletisime geçmedim 15 gündür yyazmadim mesaj atmamin konuşmamın sebebi ayrilma kararına kadar sevildiğimi çok hissettim ama gelecek belirsizliği beni çok yoruyordu. Sonra hemen pişman oldum ve ne olursa olsun onunla olmak istediğimi söyledim. Bana ilk ayrıldığımız zaman bu ilişki bitti ne zaman arkamdan hancerlenicem diye artık beklemehecegim bu bataklığa düşmeyeceksin demisti sonra on gün sonra yuz yüze konuşmak istedim orda bana sarilmak istedi optu agladim yüzümü okşadı bundan dolayı ben tekrardan umutlandım. Bir hafta kadar daha uğraştım oda artık sebebin maddiyat olduğunu kimsenin onun belirsiz hayatını surukleyemecrgini batmak üzerine olduğunu şu an kendini bile döndürmek de zorlandığını söyledi. Ona onun kötü zamanında bırakmayacağını düşündüğümü ve onunla olmak istediğimi söyledim hatta maddi destek de yapabilirim dedim senden para mi alacağım ben dedi. İlişkimiz eskisi gibi olmaz kötü davranırım mutsuz olursun dedi beni seviyor musun dedim o da sevgi hemen bitebilecek bir şey degil dedi. Sonra ben biraz daha ısrar wrtim mesajlar yukarsa sonrasında iletişimi kestim

Sizce gerçekten naddiyattan dolayı bunalımda ve ben baskı yaptığım icin zamanında Oluru olmadığını mı düşünüp kafasında bitirdi yoksa gerçekten sevmedi mi

senin evlilige dair bir hazirligin var mi? calisiyor musun? birikimin var mi? Adami evlilik evlilik diye darlamissin sanki biraz. Akisina birak bundan sonra, dönerse senindir.
Çalışıyorum evet birikimim de var ona da birikim yapalim bir şeyler al diyodum şu an alamam vs diyodu onun bir hazırlığı yok gibi çünkü evler istanbulda üç dört milyon biliyorsunuz iki milyonluk eve çok pahalı diyordu piyasadan vs de hiç haberi yok

Aynen canım tamamen bahane ben 40 yaşındayım, 25 yaşında bir erkek arkadaşım vardı o 30'du evlilik muhabbeti oldu ailesi beni çok istiyordu. ben evliliğe hazır değilim falan deyip benden ayrıldı bir sene geçmeden başkasıyla evlendi evliliği hazırmış ama benimle hazır değilmiş mantık o yani 😊
Beninkisinin sanmiyorum hemen evlenebilecegini maddi olarak toparlayamazsa benden sonra da kolayca evlenemez gibi

Zaten önceki adımlarında da istememiş.Şimdi tekrar msj atman bişey değiştirmez.Daha da küçük düşürürsün kendini.Daha önce duymadigin hakaretleri etmeyi hak bulur kendinde.
Yok bir an gaza geldim özlemle buradaki kişilere teşekkürler buraya
Ne bekliyorsun Allah aşkına. İlla çıkıp sevmiyorum mu desin. Tamam bak kibarlık etmiş seviyorum demiş. Sende Vesselam bende seviyorum ama olmayınca olmuyor herşey sevgi değil. Kendine iyi bak dr yoluna devam et. Valla senin yaptığın taciz böyle darlayandan herkes nefret eder.
Ya ne kibarlık ne kibarlık ağzıma s.cti ayrılma sebebini mi bile düzgünce soylemedi. Mesajıma gayet düzgünce yazmisim kendim için kapanış yapmak istiyorum barışmak için değil lütfen sebebini dürüstçe söyler misim demisim onda bile ben öyle istedim bitti rahatsız etme diyebiliyor bu mu kibarlık dümdüz artık sogudum sevmiyorum dese daha doğru olmaz mıydı? Yazdığı mesajlarda ben zerre empati zerre bir kibarlık goremiyorum

Ya ne kibarlık ne kibarlık ağzıma s.cti ayrılma sebebini mi bile düzgünce soylemedi. Mesajıma gayet düzgünce yazmisim kendim için kapanış yapmak istiyorum barışmak için değil lütfen sebebini dürüstçe söyler misim demisim onda bile ben öyle istedim bitti rahatsız etme diyebiliyor bu mu kibarlık dümdüz artık sogudum sevmiyorum dese daha doğru olmaz mıydı? Yazdığı mesajlarda ben zerre empati zerre bir kibarlık goremiyorum
Bak yavrum üniversitedeydim gençtim toydum. Burnum yere düşse almayan ben arkamdan ağlayanlar umursamazdım. Sonra aşık oldum . Ama nasıl aşk doruklara kadar yaşattı . Gezdirdi eğlendirdi mutlu etti. Beni bırakıp sevdiğini söyleyip evlere dağıldık. Kendi vicdanınj rahatlattı sanırım. Sen daha iyilerine layıksın dedi gitti insan ayrılık sebebini bile söylemez mi söylemedi. Ben kafamda deli binbir soruyla kalakaldım. Cvp alamıyordum. Sonra bir zaman geçse geliodu yelkenler yerde gene aynı. Anladım ki ben cebindeydim yenisine ihtimal vermiyorum diyorsun ya sonuna kadar ihtimal ver. Çünkü güzel saklıyorlar. Sonra anladım salak olduğumu ama içindeyken anlamlandıramadım. Hala bile nasıl öyle hata yaptım diyorum. Sonra bir kaç yıl sonra hayatıma eşim girdi. O zaman dedim ki böyleymiş sevgi. İyiki hayatımdan çıkmış iyiki yoksa eşimi tanıyamazdım. Gerçek sevgiyi görünce anlayacaksın. Şimdi için yanıyor anlayamıosun ama sonra anlayacaksın. Uzaklaşabildiğin kadar uzaklaş.

Bak yavrum üniversitedeydim gençtim toydum. Burnum yere düşse almayan ben arkamdan ağlayanlar umursamazdım. Sonra aşık oldum . Ama nasıl aşk doruklara kadar yaşattı . Gezdirdi eğlendirdi mutlu etti. Beni bırakıp sevdiğini söyleyip evlere dağıldık. Kendi vicdanınj rahatlattı sanırım. Sen daha iyilerine layıksın dedi gitti insan ayrılık sebebini bile söylemez mi söylemedi. Ben kafamda deli binbir soruyla kalakaldım. Cvp alamıyordum. Sonra bir zaman geçse geliodu yelkenler yerde gene aynı. Anladım ki ben cebindeydim yenisine ihtimal vermiyorum diyorsun ya sonuna kadar ihtimal ver. Çünkü güzel saklıyorlar. Sonra anladım salak olduğumu ama içindeyken anlamlandıramadım. Hala bile nasıl öyle hata yaptım diyorum. Sonra bir kaç yıl sonra hayatıma eşim girdi. O zaman dedim ki böyleymiş sevgi. İyiki hayatımdan çıkmış iyiki yoksa eşimi tanıyamazdım. Gerçek sevgiyi görünce anlayacaksın. Şimdi için yanıyor anlayamıosun ama sonra anlayacaksın. Uzaklaşabildiğin kadar uzaklaş.
Teşekkürler dediğim gibi benim durumum biraz farklı evlilik baskısı onun maddi sorunları ve artık sanırım kendini yetersiz hissetti ben çünkü gerçekten sürekli bunu konuşup durdum bu onu itmiş olabilir ekim gibi bana boğuluyorum yeter artık sürekli aynı konular vs demisti ama sorun şu ki ben de geleceğim de ki belirsizlikten endişe duyuyordum ama bana net olsaydı en azından heveslenmezdim. Ocak dedi kesin adam atarız dedi sonra battım ciktim muhabbetine döndü olay. Yani sanırım bu evlilik mevzusu olmasaydı bizim ilişkimiz devam ederdi onun işleri iyiye gidince de evlenirdik ben gereksiz bir baskı yaptım gibi o yüzden pişmanım ama sonradan anladım ayrilip ondan uzak kalmak istemediğimi el ele verelim dedim ve hemen bunu söyledim bu sefer de o istemedi

Çalışıyorum evet birikimim de var ona da birikim yapalim bir şeyler al diyodum şu an alamam vs diyodu onun bir hazırlığı yok gibi çünkü evler istanbulda üç dört milyon biliyorsunuz iki milyonluk eve çok pahalı diyordu piyasadan vs de hiç haberi yok
anladim cnm. belli ki zaten senin beklentilerini karsilayamayacakti. Ne güzel calisiyorsun birikimin de var, kendin gibi birini bul, erkekler kadinin parasini yemeyi sever olmuslar bu zamanda

Ayrıca bana sonradan tek sorunun maddi olduğunu söyledi sevsem de bir şey değişmez bu ilişkiyi istemiyorum dedi. Yani dediğim gibi iki haftadır sessizim pişmanlığını da vakit kaybetmeden hemen belli etmiştim son kez işiyle alakalı motivasyon mesajı atmalı miyim
bence sessizliğini korumalısın, sen mesaj attıkça üstüne düştükçe daha da geri çeker kendini. bırak, kendi hayatına odaklanmaya çalış sen geri dönmek için elinden geleni yapmışsın, bırak o geri dönmek isterse dönsün. mesaj atıp debelenmek gurursuzluk olur. o nasıl hayatına devam ediyorsa sen de et.

anladim cnm. belli ki zaten senin beklentilerini karsilayamayacakti. Ne güzel calisiyorsun birikimin de var, kendin gibi birini bul, erkekler kadinin parasini yemeyi sever olmuslar bu zamanda
Olabilir ama o zaman bana söz vermeyecekti ya da elle tutulur bir plan yapması lazimdi iki sene de oturur diyor ama hala kesin diyemem diyor yani evet bir planı var işini büyütmek istiyor ama ben de çalışıyorum bir şekilde net olabilirdi en azından seneye nisan yapalim diyebilirdi. Maddi olarak evlilik yükümlülüğünü şu an kaldırmam mümkün degil dedi.

bence sessizliğini korumalısın, sen mesaj attıkça üstüne düştükçe daha da geri çeker kendini. bırak, kendi hayatına odaklanmaya çalış sen geri dönmek için elinden geleni yapmışsın, bırak o geri dönmek isterse dönsün. mesaj atıp debelenmek gurursuzluk olur. o nasıl hayatına devam ediyorsa sen de et.
Yok atmiyorum zaten. Evet başta maddi konularda belki onu yetersiz hissettirdim baskı yaptim ama o bana net bir şekilde geleceğinde ben olduğumu hissettirseydi ciddi bir adım atsaydı bu stres bende olmazdi . Ki ayrilir ayrılmaz ben tamam evlenmeyelim stres baskı yapmayacağım kötü gününde seni bırakmayacağım dedim kendi belirsizkigime seni surukleyemem vs dedi ama bu gerçekçi değil madem belirsizdir bir buçuk sene niye beni niye ilişkide tuttun ocakta kessin diyip bana umut verdin sonra işlere bakmam lazım vs diye konuştun geçen sene bana işler kötüye giderse ise de girerim demisfi şimdi girmeyeceğim diyor sözünü tutmadı ama ben yine de pişman olup hemen destek olmak istedim ben onu nasıl anladıysam o da benim karışıklıgimi anlayıp bir şans daha verebilirdi

Yok atmiyorum zaten. Evet başta maddi konularda belki onu yetersiz hissettirdim baskı yaptim ama o bana net bir şekilde geleceğinde ben olduğumu hissettirseydi ciddi bir adım atsaydı bu stres bende olmazdi . Ki ayrilir ayrılmaz ben tamam evlenmeyelim stres baskı yapmayacağım kötü gününde seni bırakmayacağım dedim kendi belirsizkigime seni surukleyemem vs dedi ama bu gerçekçi değil madem belirsizdir bir buçuk sene niye beni niye ilişkide tuttun ocakta kessin diyip bana umut verdin sonra işlere bakmam lazım vs diye konuştun geçen sene bana işler kötüye giderse ise de girerim demisfi şimdi girmeyeceğim diyor sözünü tutmadı ama ben yine de pişman olup hemen destek olmak istedim ben onu nasıl anladıysam o da benim karışıklıgimi anlayıp bir şans daha verebilirdi
bi insanın kapasitesi neyse odur, hala hayatında maddi gücünü oturtamamış, evliliğe hazır hissetmiyor belli ki .hem iş hayatındaki belirsizlik emin ol ilerde seni de yıpratırdı. kendince senin de haklı sebeplerin var, hata yaptığını da kabul ettiğin yerde özür dilemişsin, çabalamışsın. ama demek ki o şuan aynı pencereden bakmıyor bu ilişkiye. hayatına bak, olacağı varsa olur. farklı iş yerine geçiyor olmak da senin için avantaj, her gün görerek daha zor olurdu kopman.

bi insanın kapasitesi neyse odur, hala hayatında maddi gücünü oturtamamış, evliliğe hazır hissetmiyor belli ki .hem iş hayatındaki belirsizlik emin ol ilerde seni de yıpratırdı. kendince senin de haklı sebeplerin var, hata yaptığını da kabul ettiğin yerde özür dilemişsin, çabalamışsın. ama demek ki o şuan aynı pencereden bakmıyor bu ilişkiye. hayatına bak, olacağı varsa olur. farklı iş yerine geçiyor olmak da senin için avantaj, her gün görerek daha zor olurdu kopman.
Geri dönerse tekrar onunla olmak isterim çünkü çok seviyorum ama o en son bana geçmiş geçmişte kalsin bu ilişki bitti dedi döneceğini de sanmıyorum ben de iletişimi kestim sonra

Olabilir ama o zaman bana söz vermeyecekti ya da elle tutulur bir plan yapması lazimdi iki sene de oturur diyor ama hala kesin diyemem diyor yani evet bir planı var işini büyütmek istiyor ama ben de çalışıyorum bir şekilde net olabilirdi en azından seneye nisan yapalim diyebilirdi. Maddi olarak evlilik yükümlülüğünü şu an kaldırmam mümkün degil dedi.
cnm öyle diyorsun da iki seneye kim öle kim kala. bu dediklerini yapicam diye kesin konusup seni 2 sene bosuna bekletse daha mi iyiydi? Bence bi bakima dürüst davranmis sana. Daha yarinin garantisini kimse veremezken, adam sana nasil neyin sözünü versin? Üstelik daha önce verdigi sözleri de tutamamis yani adam seni tekrar hayal kirikligina ugratmak istememis. Bence olumlu tarafindan bak.

cnm öyle diyorsun da iki seneye kim öle kim kala. bu dediklerini yapicam diye kesin konusup seni 2 sene bosuna bekletse daha mi iyiydi? Bence bi bakima dürüst davranmis sana. Daha yarinin garantisini kimse veremezken, adam sana nasil neyin sözünü versin? Üstelik daha önce verdigi sözleri de tutamamis yani adam seni tekrar hayal kirikligina ugratmak istememis. Bence olumlu tarafindan bak.
Öyle ama istese yapardı bir şekilde yani girisimci olarak tutmayan bir işe ömür vereceğim diye düşünmek akıl mantık işi değil beni gerçekten sevse kaybetmeyi göze almazdı kaldı ki ben ona tamam evlenmeliyim ama devam edelim destek olurum da demistim. Ölüm kalım mi vardı sonunda istese devam ederdi

Şimdi okudum bunu.
Size şu kadarını diyeyim.
Ben soğuduğum ve ayrıldığım birisine detaylı bir açıklama yapmam
Bunalirim.
Ne yaşanmış olursa olsun.
Ayrılık mektubu yazacak halim yok yani bittiyse bitti.
Rahatsız edildikçe de karşımdakine sapık muamelesi yaparım
Sülük gibi sürekli sebeb soran, bana dön çağrısı yapan kadın olsun erkek olsun çok itici

Sevgilimle bir ay önce ayrildik çok acı çekiyorum ve bunu çözemiyorum yardımınıza ihtiyacım var. Bizim bir buçuk yıllık cok güzel bir ilişkimiz vardi ikimizde 28 yasindayiz kendisinin girişimi var ayni işyerinde çalışıyoruz ofislerimiz farklı. Bana bu zamana kadar hep prensesi gibi davrandı her ay cicek alırdı her istediğimi yapardı bir buçuk senede bes kere seyahat ettik. Bana hep supriz mekanlara götürürdü. onun yanında çok mutluydum ancak haziran ayı gibi şunu hissettim evlilik ve geleceğe dair bir şey konuşmuyordu. İşi daha yeniydi ondan sanırım çok kazanamıyordu Bana isler iyi gidiyor ocak gibi evlilik hazırlıklarına baslariz diye söz verdi. Ekim ayı gelince bu battık ciktik muhabbetleri yapmaya başladı ben de ona stres ve baskı yaptım evlenme planımız yaklaşınca boyle diyosun ben liseli gibi bir ilişki yaşamak istemiyorum. Geleceğim olsun istiyorum Bana net ol vs dedim. Bunun dışında araci yok aynı zamanda ehliyeti de yoktu. Ben de sorumluluk alması açısından ehliyete yazıl dedim söz verdi eylülde yazılcam diye ama asla sözünü tutmadi aralığa kadar yazılmadı. Parasal sıkıntıları vardı sanırım. Ama bana söz vermemesi gerekiyordu her neyse aralığın 17 sinde ben artık konusalim dedim. Konustuk bana işlerinin iyi gitmediğini söyledi evlilik olursa iki sene kadar beklememiz lazim dedi. Bana daha önceden işler iyiye gitmezse girer başka yerde çalışırım demisti , onu söyledim batmak üzereyiz. Böyle bir durumda onun borcunun ödenmesi bir sürü sıkıntı var senin sandığın gibi bir durum değil bu dedi ben de iki sene çok uzun ayrıca iki senede bile net degilsin dedim. O da bir kere sana söz verdim tutamadım yine aynısı yapmayacağım dedi ben ayrılmak istemedigimi de soyledim ama karşımda evlilik konusunda alternatif çözüm üretmeyen biri olunca tamam ayrılalım o halde dedim. Ayrildik ama hala iki gün konuşuyorduk cuma günü bana haftasonu ne yapacaksın dedi ben de üniversiteden bir erkek arkadaşımla kahve içeceğim dedim o da beni her yerden çıkardı ve benimle asla muhatap olma dedi. Ben bunun bir date olmadığını ve istemiyorsa gorusmeyecegimi soylememe rağmen eyleme gecmesen ne olur ayrilir ayrılmaz bunu planlamissin dedi. Ben el ele olup her şeyin üstesinden geliriz demeni bekliyordum sen kahve planı yapmissin dedi. Çok yalvardım özürler diledim asla date olmadığını söyledim ama inanmadı. Bir on on beş gün peşinden koştum istemedi. 8 ocakta yuz yüze konuşmayı okeykedi konuşurken yine beni sucluyordu bu ilişki senin yüzünden bitti gibi. Ben de dedim ki evet bir iş planın var kendi işini büyütmeye çalışıyorsun ama bu planların içerisinde ben yoktum hiç bir zaman dedim. O da aksine senin ilişki sorumluluğun olduğu icin ben yanlış yatırımlar yaptım o stresle dedi. Ve yanlış sonuçlar aldim dedi. Sonra bana sert sert konuşurken sana sarilabilir miyim dedi cok sıkıca sarıldık beni öptü yüzümü okşadı ben ağladım aglama dedi orda son bir kaç bir şey konustuk sonra ben gittim. Ardından mesaj atmadı ertesi gün ben attım yanımda olman iyi hissettirdi diye o da bana rica ederim umarım iyi olursun bundan sonra kendine iyi bak dedi. Beni sevmekten vaz mi geçtin dedim. O da sevgi olsa da ikimizde yiprandik devam etmenin anlamı yok dedi. Sonra onu aradım tek sebebin maddi olduğunu söyledi maddi de olsa senin yanındayım senden ayrılmak istemiyorum. El ele olursak her şeyi başarırız demistin birlikte olalım dedim. Hayir kendi bataklığıma kimseyi çekemem dedi kapadi. Sonrasında mesajlar sttim kendim hallederim maddi sorunu dedi. Sonraki günlerde modu düşük diye ona standup bileti aldım gidelim kafan dağılır dedim hayır sen git benim kafam onu götürmez şu an dedi. Bir kez daha sonrasında görüşmek için çağırdım seninle görüşmek istemiyorum sürekli sürekli beni rahatsiz etme dedi. Beni seviyor musun dedim seviyorum ama bu ilişki bitti önüne bak diyor. İki haftadır yazmadim bu anlattıklarım ayrilik sonrasi ilk yirmi gün su an iki haftadır sessizim. Ona aldığım hediyeler hala masasında kaldirmamis
Biz bu hafta farklı bir ofise geçeceğiz artık onu goremeyecegim ona bu konuda bir mesaj atmak istiyorum onu çok özlüyorum ama o sevdiğini ancak bu ilişkiye artık devam etmeyeceğini söylüyor lütfen bana akıl verin. Bu acı geçmiyor tüm gün onu düşünüyorum
Madem yalvaracaktiniz niye ayrilalim diyorsunuz. Bakin 28 yaş sorumluluk almak için epey buyuk bir yaş. Ama siz daha soylediginiz cumlenin sonuçlarini bile bilmiyorsunuz. Ayrica erkek arkadasinizla kahve içeceginizi onu kiskandirmak için soylediginizi ispatlayamam ama bir kadin olarak eminim. Boyle ergence şeyler yapmayin. Bu kadar ozur dilemek yalvarmak ilişkilerde degeri azaltan şeylerdir. Belki uzak dursaydiniz o ozleyip yazicakti ama bu davraniş coğu insani boğar. Ve ayrica soyliyeyim ki seven insan ayrilamazzz. Hele karşi taraf ayrilmayalim diye yalvariyorsa hiç. Sevgi falan yok ortada. Sizin 1.5 senede çok şey yaşamiş olmaniz onun kalbinde de çok fazla yer edindiginiz anlamina gelmez. Bazi insanlar vardir onunla iyi vakit geçirirsin, çok iyi yol arkadaşidir ama ayrildiginda ve bunlar her hangi biriyle de yapa bildigini anladiginda aslinda olayin sevgi olmadigini anlarsin. Belli ki o da bunlari bir başkasiyla yapa bilir. O yuzden hem size kirilmasi, hem sizin biktirmaniz, hem size karşi evlenecek aşkin oluşmamasi ama sizin onu darlamaniz onu uzaklaşdirmiş. Bundan sonra ona yazacaginiz her mesaj aranizi bieaz daha açacak sizi uzaklaştiracak. Ozleseniz de, aci çekseniz de yapacaginiz şey ondan uzak durmak ve acinizi kendi içinizde hafifletmeye çalişmak. Vallahi sizin çektiginizin 10 katini yasayan bir arkadasim vardi. Mum gibi eriyofdu. Ekmegi bile yutamiyordu artik. Ama bir kere yazmadi. Somra harika otesi bir adamla tanisdi 2 çocuklari var.arkadasim evliyken o eski çocuk iki defa sosyal medyalardan yazmiş. Arkadaşim hiç mesajlari açmadan engellemiş onu. Yani herkesin yeri doluyor. Ayrilirken de efendi gibi, hanimefendi gibi ayrilmak gerekiyor. Ezdirmeyin kendinizi artik. Sevmedigine de emin olun. Kanmayin suslu kelimelere

Back