• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle ayrildik cok aci cekiyorum

Herkes bana sen hatalisin dediği için de biraz unutamıyorum .o da bu ilişki senin yüzünden bitti dedi ama ben ona şunu bile demistim istersen bir süre maddi yükü ben alayım senin işin iyi olunca sen ustlenirsin de dedim. Ayriligin ilk günü mesajlarda o da bana bu şekilde olmaz maddi yükü sana yikamam vs dedi yani ne yapabilirdim evet biraz baskiladim ama anneme bile soylettirdj bana kesin diye ister istemez ona güvendim olmayınca da tetikledim benim yüzümden mi bitti beklesem belki onunla ilerde evlenip çok mutlu olabilirdik diye düşünmeden edemiyorum

Bu yüzden bu kadar zor geliyor önünüze bakmak. Suçluluk duygunuz çok yoğun.
Bence oturun elinize bi kağıt kalem alın ve madde madde neden bu ilişkiyi bitirecek noktaya geldiğinizi yazın. Buraya da yazmışsınız ama çok karman çorman bi şekilde. Kağıda daha odaklanarak daha detaylı yazın.
Bu ilişkiyi siz yaşadınız, size ne herkesin düşüncesinden. Benim düşüncemden, arkadaşlarınızın hatta ailenizin düşüncelerinden bağımsız olarak siz bi ilişkiden ne bekliyorsunuz ve bu ilişkiniz bu beklentilerinizi ne kadar karşıladı bu önemli.

Teşekkürler daha fazla ona yazmadim zaten iki haftadır iletişime geçmedim. Ancak stresten hasta oldum ise bile gidemedim kilo veriyorum sürekli her yerde onu düşünüyorum soyle demeseydim ona böyle yapmasaydım devam ederdik diye düşünüyorum onun başkasıyla mutlu olma ihtimali bile beni şu an öldürür

Yani bence elinizden geleni yapmışsınız. Oluru olsaydı dönerdi.
Soğumuş bi şekilde. Sizin de içiniz soğusun inşallah bi an önce.

Bu yüzden bu kadar zor geliyor önünüze bakmak. Suçluluk duygunuz çok yoğun.
Bence oturun elinize bi kağıt kalem alın ve madde madde neden bu ilişkiyi bitirecek noktaya geldiğinizi yazın. Buraya da yazmışsınız ama çok karman çorman bi şekilde. Kağıda daha odaklanarak daha detaylı yazın.
Bu ilişkiyi siz yaşadınız, size ne herkesin düşüncesinden. Benim düşüncemden, arkadaşlarınızın hatta ailenizin düşüncelerinden bağımsız olarak siz bi ilişkiden ne bekliyorsunuz ve bu ilişkiniz bu beklentilerinizi ne kadar karşıladı bu önemli.
Teşekkürler yazmak iyi gelecek

Yani bence elinizden geleni yapmışsınız. Oluru olsaydı dönerdi.
Soğumuş bi şekilde. Sizin de içiniz soğusun inşallah bi an önce.
Keske soğuduğuna gösterseydi ayrılmadan önce bile hala çok sıcaktı bana o yüzden çok yüksek bir tepeden aşağıya atılmış gibi hissediyorum

Keske soğuduğuna gösterseydi ayrılmadan önce bile hala çok sıcaktı bana o yüzden çok yüksek bir tepeden aşağıya atılmış gibi hissediyorum

Oluyor öyle , ben de yaşadım bu duyguyu. Şunu öğrendim ilişkiler konusunda, karşı tarafın aklını okuyamayız, ve hiçbir zaman tam anlamıyla kimsenin sevgisinden emin olamayız. O yüzden kendimizi çok iyi tanımamız lazım. Bazen çok tatlı aşklar saçma sapan bi şekilde bitebiliyor.

Oluyor öyle , ben de yaşadım bu duyguyu. Şunu öğrendim ilişkiler konusunda, karşı tarafın aklını okuyamayız, ve hiçbir zaman tam anlamıyla kimsenin sevgisinden emin olamayız. O yüzden kendimizi çok iyi tanımamız lazım. Bazen çok tatlı aşklar saçma sapan bi şekilde bitebiliyor.
Evet ama ben elimden geleni yaptım sorun maddiyatsa seni kaybedemeyecegimi asla baskı yapmayacağım evlenmek de istemiyorum şu süreçte dedim. Senin yanında sana destek olmak istiyorum dedim bana sadece sen kendin iyi ol vs yazdı yani sevseydi bir şans verirdi ve benim durumumu da anlardı . Kendisi istemedi yapabileceğim başka bir şey kalmadı. Belki ben ayrilmasam bir bahaneyle o benden ayrılacaktı bu kadar kolay vazgeçtiğine göre

Evet ama ben elimden geleni yaptım sorun maddiyatsa seni kaybedemeyecegimi asla baskı yapmayacağım evlenmek de istemiyorum şu süreçte dedim. Senin yanında sana destek olmak istiyorum dedim bana sadece sen kendin iyi ol vs yazdı yani sevseydi bir şans verirdi ve benim durumumu da anlardı . Kendisi istemedi yapabileceğim başka bir şey kalmadı. Belki ben ayrilmasam bir bahaneyle o benden ayrılacaktı bu kadar kolay vazgeçtiğine göre

Yavaş yavaş kıvama geliyorsun. Daha yapabileceğin hiçbir şey yok bence.
Adamın işine gelmiş ayrılmak.

Bu arada eski sevgilisi ile neden ayrıldığını sormustum o da bir senelik ilişkiymis. Garantici bir kızdı dedi. Bana da garanticisin diyip duruyordu . Ben de ayrılırken eski sevgilinde bu sebepten ayrilmis sadece sence biz de mi sorun var dedim. Napayim benim kaderim de bu dedi

Bir süre sonra iyi bir ilişkin olunca gülüp geçeceksin bu hislerine. Nasıl bu kadar üzülebildiğine bile şaşıracaksın.

Tatil yapma şansın var mı? İşden izin alıp uzakta yaşayan bir arkadaşına gidebilirsin, ya da sevdiğin bir kaç arkadaşınla tatile gidebilirsin. Şu ortamdan uzaklaş biraz.

Yapabilsem yapacagim ama olmuyor ki bir buçuk senem tamamen onlaydi günde bes saat konuşurduk hala bazen komik bir şey görünce yanlislikla atasım geliyor nasıl unutacağım bilmiyorum yazmıyorum etmiyorum ama yine de onu düşünmekten vazgeçemiyorum
Dediğim gibi, size önerebileceğim şey sosyalleşmenizdir. Daha çok dışarı çıkın, yeni insanlar tanıyın.

Dediğim gibi, size önerebileceğim şey sosyalleşmenizdir. Daha çok dışarı çıkın, yeni insanlar tanıyın.
Teşekkürler ayrildiktan bir hafta sonra tatile gittim ama o kadar mutsuzdum ki hiç keyif alamadım sanırım en doğrusu bu ilişkide ne eksikti de ben ayrılma noktasına geldim ? Eğer devam etseydik ve hala geleceğe dair bir plan olmasaydı 30 31 yasinda etrafımdaki herkes evlenirken ne hissedecektim ya da onu beklerken bu iki senede eski romantiklik devam edecek miydi ? Belki de şu an acımı yaşayıp unutmam daha hayırlı çünkü belirsiz bir iki sene sunması ve onu da net planlı bit şekilde bana sunmamasi yine de her şey olumsuz gidebilir demesi vs bu ilişki içinde beni daha çok yorabilirdi. Belki de hayırlısı budur. Zaten bana sinirlenince küfür eden arada da bir carpicam gorursun diyen biriydi Belki de fiziksel şiddete dönüşecekti bu durum

Canım moralini bozmak istemem ama 40 yaşında evli ve tecrübeli biri olarak söylüyorum seni sevmiyor bunların hepsi sadece bir bahane Emin ol bir iki seneyi de başkasını bulur evlenir

Ayrıca bana sonradan tek sorunun maddi olduğunu söyledi sevsem de bir şey değişmez bu ilişkiyi istemiyorum dedi. Yani dediğim gibi iki haftadır sessizim pişmanlığını da vakit kaybetmeden hemen belli etmiştim son kez işiyle alakalı motivasyon mesajı atmalı miyim
Neden mesaj atıyorsunuz ki adam açık açık istemediğini söylemiş zaten her şey bahane seven insan işleri kötü gitse de ayrılmaz zaten elele verip mücadele edelim der lütfen bir yerlerini kaldırmayın adamın

Neden mesaj atıyorsunuz ki adam açık açık istemediğini söylemiş zaten her şey bahane seven insan işleri kötü gitse de ayrılmaz zaten elele verip mücadele edelim der lütfen bir yerlerini kaldırmayın adamın
Başta benim öyle dememi beklemis güya ben dememişim sonrasında söylediğimde kendi istemedi aslında bahaneydi yani

Başta benim öyle dememi beklemis güya ben dememişim sonrasında söylediğimde kendi istemedi aslında bahaneydi yani
Aynen canım tamamen bahane ben 40 yaşındayım, 25 yaşında bir erkek arkadaşım vardı o 30'du evlilik muhabbeti oldu ailesi beni çok istiyordu. ben evliliğe hazır değilim falan deyip benden ayrıldı bir sene geçmeden başkasıyla evlendi evliliği hazırmış ama benimle hazır değilmiş mantık o yani 😊

senin evlilige dair bir hazirligin var mi? calisiyor musun? birikimin var mi? Adami evlilik evlilik diye darlamissin sanki biraz. Akisina birak bundan sonra, dönerse senindir.

Zaten önceki adımlarında da istememiş.Şimdi tekrar msj atman bişey değiştirmez.Daha da küçük düşürürsün kendini.Daha önce duymadigin hakaretleri etmeyi hak bulur kendinde.

Ne bekliyorsun Allah aşkına. İlla çıkıp sevmiyorum mu desin. Tamam bak kibarlık etmiş seviyorum demiş. Sende Vesselam bende seviyorum ama olmayınca olmuyor herşey sevgi değil. Kendine iyi bak dr yoluna devam et. Valla senin yaptığın taciz böyle darlayandan herkes nefret eder.

Back