Herkes bana sen hatalisin dediği için de biraz unutamıyorum .o da bu ilişki senin yüzünden bitti dedi ama ben ona şunu bile demistim istersen bir süre maddi yükü ben alayım senin işin iyi olunca sen ustlenirsin de dedim. Ayriligin ilk günü mesajlarda o da bana bu şekilde olmaz maddi yükü sana yikamam vs dedi yani ne yapabilirdim evet biraz baskiladim ama anneme bile soylettirdj bana kesin diye ister istemez ona güvendim olmayınca da tetikledim benim yüzümden mi bitti beklesem belki onunla ilerde evlenip çok mutlu olabilirdik diye düşünmeden edemiyorum
Bu yüzden bu kadar zor geliyor önünüze bakmak. Suçluluk duygunuz çok yoğun.
Bence oturun elinize bi kağıt kalem alın ve madde madde neden bu ilişkiyi bitirecek noktaya geldiğinizi yazın. Buraya da yazmışsınız ama çok karman çorman bi şekilde. Kağıda daha odaklanarak daha detaylı yazın.
Bu ilişkiyi siz yaşadınız, size ne herkesin düşüncesinden. Benim düşüncemden, arkadaşlarınızın hatta ailenizin düşüncelerinden bağımsız olarak siz bi ilişkiden ne bekliyorsunuz ve bu ilişkiniz bu beklentilerinizi ne kadar karşıladı bu önemli.