• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var?

Sevgilinizin telefonuna tabii ki bakabilirsiniz, bu yüzden kendinizi kötü hissetmeyin, size bu yönde gelen eleştiri yorumlarını da umursamayın. İnsan birlikte olduğu kişiyi derinlerine kadar tanımak istiyor. Yanlış bir şey yapmadınız
Yanlış bilgi vermeyin insanlara.Sevgiliniz eşiniz fark etmez kimsenin telefonunu alıp karıştırmak normal değildir,telefon saklamak da öyle.Ancak güven problemi yaşıyorsanız ve çıkan sonuca göre ayrılacaksanız insanlar bu hareketinize hak verir. Konu sahibi al benimde tüm bilgilerimi mesajlarımı oku diye vermiş mi acaba??? Bir kişiyi derin tanımak istersen seyahate çık , yemek ye, alış veriş yap,kavga et , etrafına , iş arkadaşlarına sor telefon kurcalamak ne demek????

Yanlış bilgi vermeyin insanlara.Sevgiliniz eşiniz fark etmez kimsenin telefonunu alıp karıştırmak normal değildir,telefon saklamak da öyle.Ancak güven problemi yaşıyorsanız ve çıkan sonuca göre ayrılacaksanız insanlar bu hareketinize hak verir. Konu sahibi al benimde tüm bilgilerimi mesajlarımı oku diye vermiş mi acaba??? Bir kişiyi derin tanımak istersen seyahate çık , yemek ye, alış veriş yap,kavga et , etrafına , iş arkadaşlarına sor telefon kurcalamak ne demek????
Burada kaç üye aldatıldığını veya arkasından iş çevrildiğini eşinin/nişanlısının/sevgilisinin telefonunda gördükleri mesajlar sayesinde anladı ben sayısını unuttum. Siz eşinize sınırsız güveniyorsanız ne mutlu size. Ama bu arkadaş daha 7 aylık ilişkide hayatındaki adamın telefonuna merak edip bakmakta %100 haklı. Aksini savunan yanılıyordur ve fazla saftır. Bana göre de yanlış bilgi veren sizsiniz ona bakarsanız

Bence biraz abartıyorsunuz, dediğiniz gibi amacım dedektiflik yapmak bir seyler aramak olsa hak vereceğim ama annesi ile tek kelimelik mesajları falan vardı, hiçte aklıma öyle bir sey görmek gelmedi. Normalde insanların özel alanlarına saygı duyarım ama kendisininde izni dahilinde baktım. Ama şöyle de bakılabilir, Allah bazen insanın önüne düşürür ya pat diye bir şeyleri bana da öyle oldu tam olarak.

Bence biraz abartıyorsunuz, dediğiniz gibi amacım dedektiflik yapmak bir seyler aramak olsa hak vereceğim ama annesi ile tek kelimelik mesajları falan vardı, hiçte aklıma öyle bir sey görmek gelmedi. Normalde insanların özel alanlarına saygı duyarım ama kendisininde izni dahilinde baktım. Ama şöyle de bakılabilir, Allah bazen insanın önüne düşürür ya pat diye bir şeyleri bana da öyle oldu tam olarak.
Buradaki yorumları takmayın, kaç üyeyi linç edip kaçırttılar aynı şekilde. Sevgilisinin telefonuna bir kez baktı diye kızı hırsız ilan edecekler neredeyse

Buradaki yorumları takmayın, kaç üyeyi linç edip kaçırttılar aynı şekilde. Sevgilisinin telefonuna bir kez baktı diye kızı hırsız ilan edecekler neredeyse
Amacım aslında fikir almaktı ama dediğiniz gibi alakasız bir yerden yakalayıp linçlemeye çalıştılar. Genelde olay örgüsü içinde olan insanların duyguları işin içine girdiği için dışarıdan insanların fikirlerini almak istedim. Ama alamadım gerçekten :)

Back