- Konu Sahibi InTheStars
Bu ilişkiden bir cacık olmaz, bitmişken hiç uğraşmayın boşuna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de aramadım napıyosun yazdım sevgilim ya hani Almanyada ilk gününü bitirmiş sorayım dedim. Sizin abartı şekli sırf linçlemek için linçliyosunuz ya. Konu sohbetin ortasında bir şey demeden gidip iki saat sonra gelmesi sen okey olabilirsin ben bu durumu önemsememeye bağlıyorumYok valla hiç telefon başında bekleyemem. Ben bir ortama girdiysem ortamdaki insanlara saygıdan telefona gomulmem. Acil olan arar. Aynisi esim için de geçerli. Mesela eniştesi geldi ilk defa geliyordu güzel bir gezi turu yaptilar bir kez bile aramadım. Çünkü geziyor.
Napiyorsun yazdın cevap verdi teyzemlerleyim dedi ve siz sohbet mi açtınız ? E tamam madem sen onemsenmemek olarak görüyorsun ayrilmissin bitmiş geçmiş olsun.Ben de aramadım napıyosun yazdım sevgilim ya hani Almanyada ilk gününü bitirmiş sorayım dedim. Sizin abartı şekli sırf linçlemek için linçliyosunuz ya. Konu sohbetin ortasında bir şey demeden gidip iki saat sonra gelmesi sen okey olabilirsin ben bu durumu önemsememeye bağlıyorum
Abartıyorsunuz..nefes alın biraz, bu kadar yapışıklığa gerek yok, yorar insanı. Bana yorucu geldiniz.Ya haklısın ben de öyle bir şey yapsın demiyorum ama iki saat az bir süre değil konuşma anında çıkıp gitmese gidecekse de gidiyoeum desin benim için bu değer vermekle alakalı bir şey karşıdaki insanı iki saat telefonun başında bekletmesin