Sevgilimle aynı evde yaşıyoruz lütfen fikir verin lütfenn

Benim yaptığım en büyük hata aynı iş okulda olmamız ve eve almam onu . Onu eve alınca hep bende kalınca evde söz sahibi de olmaya çalıştı benim kurduğum evDe . Bekar evi olduğu için sadece bi tane L koltuğum var slonda yattı uzandı ben oturacak yer bulmadım bunu söylediğimde eşyanı kıskanıyorsun gözüne batıyorum huzur vermiyorsun demeye başladı

H hyptiamath gelmeye kalktı mı gece?
Umarım iradeli davranıp def edersin bu asalak herifi başından
Hayır öyle canı istediğinde hemen gelemez zaten karşımda yaşlı bi çift kakıyor ev sahibinin amcası aile apartmanı zaten burası o yüzden eve girerken genelde arayıp söylerdi kapıya açardım hızlıca girerdi içeri . Bazen tabi gelip zile basıp beni zor durumda bıraktığı durumlarda oldu zil karşıya çok duyuluyor çünkü onda bile elim doluydu arayamadım vs derdi neyse . P tesi gece bu olay oldu salı sabah kalktı gitti bi daha da hiç aramadık birbirimizi

Hala niye beraber
Hâlâ niye beraberSiniz yazmaya çalıştım ama klavye hatası kusura bakmayın . Anliyorum ama hakaretler daha öncede varmış yapmış yani .ben bu yuzden niye kendinize yakıştırıyorsunuz boyle bir adamı demek istedim . Umarım bundan sonrası icin onu tekrar hayatınıza almazsınız

Haklısınız ortada emek var biraz da şu mantık vardı zamanla herşey oturacak birbirimizi tanıcaz evet birbirimizi tanıdık zamanla bu açıdan iyi oldu bazı şeyler değişti ama kavgalar da eskisi gibi olmadı hakaretler hatta küfürler edildi ben hiç bi erkekle küfürlü konuştuğumu hatırlamıyorum ilk defa birine telefonda bile böyle bi söz kullanamayan ben yüzüne küfür ettim o bana edince

Korkmana gerek yok. Her yerin iyisi kötüsü vardır fakat ben malatyanın böyle olanlarını bilirim evlenmeden görmüşsün ne güzel kurtul.

Evliliğin simülasyonunu yaşamışsın işte birebir aynısı yapacak evlendikten sonra bitirip tayin istemeni tavsiye ederim naçizane

Kendi evinde kendi koltuğuna oturamamak ne . Kendisinin seni düşünüp seni oturtmasi lazim adam bencil ve arsız. En zor acı bile 3 ay sürer derler sen cok zorlanacam diyorsan ayrılık surecinde psikolojik destek alabilirsin.hala adamin artı ve eksi yonlerini sevdiğin sevmediğin huylarıni düşünüp tarttin mi . Kendinde hata arama bu durumdan bir an once nasıl çıkacağını düşün.

Korkmana gerek yok. Her yerin iyisi kötüsü vardır fakat ben malatyanın böyle olanlarını bilirim evlenmeden görmüşsün ne güzel kurtul.
Evliliğin simülasyonunu yaşamışsın işte birebir aynısı yapacak evlendikten sonra bitirip tayin istemeni tavsiye ederim naçizane
Evet simülasyon gibi bişey oldu hiç bi farkınyoktu sadece aileler bilmiyordu

Evet ben öğlenciydim o sabahçı o 2 de çıkıyordu dinleniyordu evinde ben gelene kadar sonra bana geliyordu ben yemek vs yemekten sonra uzanıp yatıyordu sürekli yatmak istiyordu benim oturacak yerim kalmıyordu uzanmak bile değil

Allah aşkına ne işiniz var öyle bir adamla? İnsan neden kendini kullandırsın ki hem de sizin gibi okumuş etmiş yıllarca kendi ayakları üstünde duran bir kadınsa. Bu çizginizi böyle ucuz bir adama daha fazla çizdirmeyin salın gitsin

Arkadaşım öncelikle hakkında hayırlısı olsun, burdaki çoğu kişiye katılıyorum bence de zaaflarına yenilmeyip görüşmemen daha iyi olucak, o yazsa konuşmak istese bile kendini frenleyebilmelisin. Kişiler değişmiyor bugün yaşanan yarın fazlasıyla malesef tekrar ediyor. İnsan yalnızken sığınacak bir liman arar o limanın güvenli olmadığını bile bile güvenmek ister o limanın güvenli olmadığını hatırlat kendine çünkü alışınca birine, kötü anılarımızı çabuk siliyoruz hafızalarımızdan malesef. İnşallah kalbine göre daha düzgün ve seni anlayacak biriyle karşılaşırsın.

Hiç beklemeyin gonderin gitsin hem benim evimde kalacak hem de bana hakaret edecek hicbir işe masrafa ortak olmayacak kusura bakmasin bu adama guven duyup o gidince korkmanizda sacma kendine hayri yok bisey olsa koru beni diye arkaniza saklanir kimseye ihtiyaciniz yok helede asalak bir erkege sadece size yuk olmus

Bi nevi evcil hayvan

Bende erkek arkadaşımla yaşıyorum aynı dert bende de var çok dağınık elini hiç bir işe atmıyor ama saygısızlık vs yok aramızda kaç kere küstük sırf bu konu yüzünden hâlâ aynı

Boylelerine cocuk emanet etmek zorunda kaliyor millet Sen niye korkuyorsun bedavadan geciniyor birak o korksun kes baglarini

Merhaba arkadaşım,
Ben de 9 senedir yalnız yaşıyorum. Kendimi çoğu zaman güçlü hissetsem de zaman zaman benim de bu tarz alışkanlıklarım, bağlanmalarım oldu. Birşeylerin yanlış olduğunu bilsem de göz yumduğum oldu. Fakat bunların sonucu koskoca bir sıfır ve daha kötüsü kendine olan özsaygının azalması, kendini zedelemen. Seni rahatsız eden hiçbir faktör zaman içinde değişmiyor. Gerçekten insan , kendiyle mutlu olmayı becerebilmeli ve kendine yetebilmeli. Çünkü ilerde bir gün arkana bakıp düşündüğünde, ' neden çabalamışım ?' diyorsun. Bir ilişki bir insana ilham vermeli, onu daha iyi bir insana dönüştürmeli, fedakarlık yapılacaksa bu da adilce yapılmalı. Korkma yalnız kalmaktan. Zaten anladığım kadarıyla senin yanında bazne fiziksel olarak var.Ruhun yine yalnız. Kendine değer ver, kendini koru. Bunca yaşam emeğini bunları yaşamak için vermemişsindir.
Selamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…