Sevgilimle aynı evde yaşıyoruz lütfen fikir verin lütfenn

Ev arkadasi bulabilirsiniz en azindan ev icin harcanan parayi bolusursunuz hem de korkmazsiniz gelmek icin de artik firsati olmaz. Ekmek elden su golden ne guzelmis siz her firsati sunmussunuz önüne annesi gibi bakiyosunuz her seyi kendine hak goruyor. Insanlar burda sirf bu davranislardan biktiklari icin bile bosanmak istiyorlar.cirkinlesmis durumlar kufurlesmeler hakaretler kendinize deger verin kiymetinizi bilecek sizi el ustunde tutacak bir suru insan vardir eminim.

Oyle bir insana zerre kadar ihtiyaciniz yok gercekten siz evinizde olandan korkun daha fazla o adamla devam ederseniz sizi hem piakolojik hemde maddi manevi bitiricek, bir de düşünün bu adam sizin sevgilinizken bu halde ve size vurmuş yani halen daha kendiniz de hata arayip ben oyle yaptimda oda boyle yapti diyorsunuz şaka gibi.Artık pisolojik şiddet boyutunu aşmış çoktan fiziksel olamaya başlamış bu adam sizden ozur dilese ne olucak ondan biran once kurtulun yol verin gitsin

Daha ev işi sorumluluk sende kısmını okurken terk edilecek adam dedim. Kalanını da hayretle okudum. Neden kendine yapılan eziyete izin veriyorsun ? Bencillik tembellik saygısızlık sorumsuzluk karşı tarafa çamur atma ego cimrilik .. Her şey var. Iyi olan sadece korunma güdüsü. Bir şey olsa bu adam seni korur mu bilemedim.

Evli olmuşsunuz zaten. Bı kağıt üzerinde imzanız yok. Bosanin!

Gözünü aç. Evli olduğunuzu düşün bide sevgili iken böyle olan evli iken 2 kati deli eder seni

Evli olmuşsunuz zaten. Bı kağıt üzerinde imzanız yok. Bosanin!

Gözünü aç. Evli olduğunuzu düşün bide sevgili iken böyle olan evli iken 2 kati deli eder seni

Hanımlar konu açılış tarihi 15 Nisan 2020 ; konu sahibi son görülme 8 Mayıs 2020 .

C Cokyorgunn 2 yıllık konuyu bulup ,hortlatmışsınız.

Allah korusun bu ilkel varlıkla evlensen bir de yanında bonus olarak ailesi ile ugrasacksin

O evde yokken eşyalarını kapının önüne koyup kapının kilidini değiştirin iki havlar gider. Ayrıca korkmayın hırsız bu barzodan daha fazla zarar veremez size.Konu eskiymiş dikkat etmedim ama umarımm ayrılmışsınızdır

Adamı tebrik ediyorum çok iyi kullanmış sizi en sonunda içini dökmüş gitmiş, belki size ders olur.

O adamdan kurtulman şart.daja nişan söz olmadan sevgi bitmiş on yıllık çiftler gibi tartistiyorsunuz . anahtarını değiştir girmesin eve .kendine yeni ev bak evini de değiştir imkanın varsa .o kişiyle görüşme .sen yokken de eve girip senin korkman onu araman için birşeyler yapabilir dikkatli ol bir sürü bekar bayan arkadaşın varsa davet edebilirsin ama alışmak zorundasın yanlız yaşamaya

Bu as
Bu asalagi niye evinde besliyorum ?
Hem hizmetciligini yapıp ,hem hakaretlerine boyun eğip hemde dayagini yiyorsun.
Hemen evin nahatarini değiştir eşyalarınız akapinin onune köy .

Beyefendi 32 yaşındaymış bak hele.Ya bir de ben liseye yeni başladığım dönem televizyondaki dizi oyuncuları olsun,roman karakterleri olsun oradaki 31-32 yaşlarındaki insanlar çok asil gelirdi.Bir de böyle insanları görünce son 5 yılda bile insanların ne kadar değiştiğini fark ediyoruz.Yani bir insanda olgunluk yoksa zaten çekilmez siz de farkındasınız buna rağmen hala beraber olmanızın ne faydası var?

Son durum nedir merak ettim?

Bu as

Bu asalagi niye evinde besliyorum ?
Hem hizmetciligini yapıp ,hem hakaretlerine boyun eğip hemde dayagini yiyorsun.
Hemen evin nahatarini değiştir eşyalarınız akapinin onune köy .

Konu açılış tarihi 15 Nisan 2020 ; sitedeki son mesaj tarihi 18 Nisan 2020 , konu sahibi son görülme 8 Mayıs 2020 .

Allah aşkına siz kendini geliştirmiş kendine yetebilen bir kadınsınız. Ne işiniz var bu adamla.Siz ona hazır olarak her şeyi sunmuşsunuz bir de bir üstüne Size hakaret ediyor. Ne denir ? Korktuğunuz için destek alabilirsiniz. Evinizi daha üst kata taşıyabilirsiniz aman sakın evlenmeyin bu kişiyle. Başka türlü bir sürü yol var. Bir de sonrasında boşanamıyorum diye konu açarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…