Sevgilimle aynı evde yaşıyoruz lütfen fikir verin lütfenn

Ben ilk başta bilmiyor diyordum düşünemiyor öyle görmemiş diyordum onu yola getirdikçe biraz daha modern bakış açısını genişletmeye çalıştıkça hep ben senin isteklerini yapıyorum sen yapmıyorsun oldu bağırdı çağırdı hakaretler etti kendini sen beni sinirlendirdin o yüzden ettim dedi

Ben ona para harcatmadım aylarca dışarı çıktığımızda Bile herşeyi ortak ödedik evime bişey alırken ben ödemeye çalıştım ama aynı şeyleri o Fe yedi

Beraber yaşamak böyle olur öyle sizi hizmetçi gibi kullanırlar işte, erkek niye evlensin ki ohh keyfi alem, ne altın takıldı ne mobilya alındı hiç bşr emek sarf etmedi nasılsa kadın yemek yapar, temizlik yapar, cinsel ilişkiyi yerine getirir, buna izin vermemeliydiniz en kısa zamanda onu evinizden kovun, resmi nikah yapmayan erkeğe de yanaşmayın, yapmayan zaten iyiniyetli olamaz

Böyle düşünen birini sen bide evlenince gör

Bir derdim var bolumunde bi konu daha var.Kocasi tokat atan bi kadina da ,kocasi ayni sizin sevgilinizden duydugunuz sözleri soyluyor hem de evişleri yüzünden.Okumanızi tavsiye ederim.Geleceginizi görur daha kolay vazgecersiniz.Konunun adi da SİZ HAKLIYMIŞSINIZ,BİR KERE VURAN BİR DAHA VURUYORMUŞ. Tarz da şu,sanırim hiç şaşmiyorlar .Bagirdiysam senin yüzünden,sen sebep oldun.Vurduysam ,sebebi sensin.Sütten cikmis akkaşiklar mübarek.

Rica etsem konu linkini gönderir misiniz

Rica etsem konu linkini gönderir misiniz

Balık baştan kokar derlerya, baştan nasılsa sonudq oyle olur değişmez sen güçlü bi kadınsınki bu konuma gelmişsin kendi emeklerini ziyan etme benden sana abla tavsiyesi herzaman heryerde herkoşulda sana destek sevgi ve özellikle saygı barındıran insanla beraber ol insana yakışan kıstaslar bunlar aksi tabiri caizse yaratık oluyo :) sevgiler unutma sennnn değerlisin..!!!

Aynen öyle Nasreddin hocanın 2 tane karışı varmış biri kendi isteğiyle kaçmış 3 çocuk vermiş her gören bi daha bakarmış dünya güzeliymiş diğer karısı da aşırı çirkin kimse yüzüne bakmazmış ama nasrettin hoca ona çok fazla akçe verip babasının gönlünü zor etmiş de almış bi gün evinde yangın çıkmış çirkin kadını kurtarmış herkes sormuş niye bunu kurtardın diğeri daha güzel diye o da ben buna servetimi verip aldım demiş .

İşte hiç bi emek olmadan evli gibi hayat yaşadık adam neden değer versin bana gözü dışarıda olur tabi başka kadınlarla konuşurken kibarlıktan ölür benim yanımda Her pisliği yapar kaba saba konuşur küfür hakaret

Erkeklerin hepsi aynı sanırım Allah tüm kadınlara güç kuvvet versin içinde de bana

Benimki de böyle bi kere arkadaşım sevgilisiyle bende kalacak dedim şakasına ciddi mi diyorsun defi evet dedim sen şerefsizsin namussuz kansızsın Dedi tayt giyiyorum diye o... sun dedi

Adam sizi sevgilisi olarak görmüyor ki arsız gamsız. Herşeyi atmış üstünüze... Yol verin.. Polisi arayın eve giremesin. Azcık uyanık olun öğretmen hanım...
Uyanık değilde daha bilinçli olmam gerekiyor maalesef ben çok vicdanlı biriyim hepsinde vicdanımı kullandı hastayım eve gitmeyim dedi evde yemek yok dedi şimdi şuram ağrıyor çok kötüyüm dedi

Allah’ın sevdiği kuluymuşsun ki boşanmayla şunla bunla uğraşmayacaksın boşver aşk acısı çeksennçeksen 5-6ay çekersin sonra hayatın mis gibi önüne çıkan erkekte arayacağın nitelikler de daha belirgin kafan daha net sapasağlam devam edersin yola

Siz daha evlenmeden 20senelik evliler gibi olmuşsunuz bu ne saygısızlık adamdaki,yolla gitsin dediğim gibi kapanın kilitlerini mutlaka değiştirin sakın affetmeyin evli olsanız daha neler yapardı bilmiyorum şaşkınım açıkçası öğretmene yakismiyacak hareketler çocuklarımı amenet etmek istemezdim açıkçası gerçi dışarda mükemmelli oynar bu tipler Allah kurtarmış sal gitsin acıma

Erkeklerin hepsi aynı sanırım Allah tüm kadınlara güç kuvvet versin içinde de bana
Erkeklerin hepsi aynı degil canim kendini böyle bi yalana inandırma.Evet garip huylari oluyor olmuyor degil ama böyle hakaretler,hizmet beklemeler ,faydalanmaya calisma yok ki huzurlu bir evlilik sürdürüp gidenler var.

İnşaalalh öyle olur biz aynı okulda çalışıyoruz o yüzden biraz tedirginim önümü göremiyorum maalesef

Evet dışarda sorsan herkese mükemmel kibar vicdanlı bi adam bana gelince hakaret küfür vicdansız merhametsiz bi adam . Evet birbirimize edilmeyecek laflar ettik fazlasıyla hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…