- 15 Nisan 2020
- 82
- 16
- 3
- 33
- Konu Sahibi hyptiamath
-
Ben ilk başta bilmiyor diyordum düşünemiyor öyle görmemiş diyordum onu yola getirdikçe biraz daha modern bakış açısını genişletmeye çalıştıkça hep ben senin isteklerini yapıyorum sen yapmıyorsun oldu bağırdı çağırdı hakaretler etti kendini sen beni sinirlendirdin o yüzden ettim dediYediği malzemeyi de alsın bi zahmet onun lafını dahi edemez. Bi de ona hizmetçilik yapmışsınız resmen. Kusura bakmayın böyle diyorum ama gerçekten üzüldüm . Sakın barışmayın. Evlenince hiç bir şekilde yerinden kalkmayacak , elini cebine atmayacak çünkü alıştı
Ben ona para harcatmadım aylarca dışarı çıktığımızda Bile herşeyi ortak ödedik evime bişey alırken ben ödemeye çalıştım ama aynı şeyleri o Fe yediYediği malzemeyi de alsın bi zahmet onun lafını dahi edemez. Bi de ona hizmetçilik yapmışsınız resmen. Kusura bakmayın böyle diyorum ama gerçekten üzüldüm . Sakın barışmayın. Evlenince hiç bir şekilde yerinden kalkmayacak , elini cebine atmayacak çünkü alıştı
Böyle düşünen birini sen bide evlenince görMaalesef bende böyle düşünüyor okumakla bişey değişmiyor aileden görmek gerekiyor bazı şeyleri küçümsemek değil genelleme yapmıyorum yanlış anlaşılmasın ama aile yapısına bakıyorum kadınlar sadece kadın değerli değil anne eş olmak için var gözüyle bakılıyor sanırım öyle görmüş ben bunu ona açıklamaya çalıştım bak sizde böyle ama bu doğru değil sen bana ev işlerinde yardım ederim demeyeceksin bu ikimizünde sorumluluğu beraber yapıcaz diye güzel güzel anlatmaya çalıştım bana hala kadın daha fazla yapar hangi evde görülmüş bu diye kavga çıkardı
Rica etsem konu linkini gönderir misinizBir derdim var bolumunde bi konu daha var.Kocasi tokat atan bi kadina da ,kocasi ayni sizin sevgilinizden duydugunuz sözleri soyluyor hem de evişleri yüzünden.Okumanızi tavsiye ederim.Geleceginizi görur daha kolay vazgecersiniz.Konunun adi da SİZ HAKLIYMIŞSINIZ,BİR KERE VURAN BİR DAHA VURUYORMUŞ. Tarz da şu,sanırim hiç şaşmiyorlar .Bagirdiysam senin yüzünden,sen sebep oldun.Vurduysam ,sebebi sensin.Sütten cikmis akkaşiklar mübarek.
Rica etsem konu linkini gönderir misiniz
Aynen öyle Nasreddin hocanın 2 tane karışı varmış biri kendi isteğiyle kaçmış 3 çocuk vermiş her gören bi daha bakarmış dünya güzeliymiş diğer karısı da aşırı çirkin kimse yüzüne bakmazmış ama nasrettin hoca ona çok fazla akçe verip babasının gönlünü zor etmiş de almış bi gün evinde yangın çıkmış çirkin kadını kurtarmış herkes sormuş niye bunu kurtardın diğeri daha güzel diye o da ben buna servetimi verip aldım demiş .Beraber yaşamak böyle olur öyle sizi hizmetçi gibi kullanırlar işte, erkek niye evlensin ki ohh keyfi alem, ne altın takıldı ne mobilya alındı hiç bşr emek sarf etmedi nasılsa kadın yemek yapar, temizlik yapar, cinsel ilişkiyi yerine getirir, buna izin vermemeliydiniz en kısa zamanda onu evinizden kovun, resmi nikah yapmayan erkeğe de yanaşmayın, yapmayan zaten iyiniyetli olamaz
İşte hiç bi emek olmadan evli gibi hayat yaşadık adam neden değer versin bana gözü dışarıda olur tabi başka kadınlarla konuşurken kibarlıktan ölür benim yanımda Her pisliği yapar kaba saba konuşur küfür hakaretBeraber yaşamak böyle olur öyle sizi hizmetçi gibi kullanırlar işte, erkek niye evlensin ki ohh keyfi alem, ne altın takıldı ne mobilya alındı hiç bşr emek sarf etmedi nasılsa kadın yemek yapar, temizlik yapar, cinsel ilişkiyi yerine getirir, buna izin vermemeliydiniz en kısa zamanda onu evinizden kovun, resmi nikah yapmayan erkeğe de yanaşmayın, yapmayan zaten iyiniyetli olamaz
Erkeklerin hepsi aynı sanırım Allah tüm kadınlara güç kuvvet versin içinde de banaBir derdim var bolumunde bi konu daha var.Kocasi tokat atan bi kadina da ,kocasi ayni sizin sevgilinizden duydugunuz sözleri soyluyor hem de evişleri yüzünden.Okumanızi tavsiye ederim.Geleceginizi görur daha kolay vazgecersiniz.Konunun adi da SİZ HAKLIYMIŞSINIZ,BİR KERE VURAN BİR DAHA VURUYORMUŞ. Tarz da şu,sanırim hiç şaşmiyorlar .Bagirdiysam senin yüzünden,sen sebep oldun.Vurduysam ,sebebi sensin.Sütten cikmis akkaşiklar mübarek.
Benimki de böyle bi kere arkadaşım sevgilisiyle bende kalacak dedim şakasına ciddi mi diyorsun defi evet dedim sen şerefsizsin namussuz kansızsın Dedi tayt giyiyorum diye o... sun dediBir derdim var bolumunde bi konu daha var.Kocasi tokat atan bi kadina da ,kocasi ayni sizin sevgilinizden duydugunuz sözleri soyluyor hem de evişleri yüzünden.Okumanızi tavsiye ederim.Geleceginizi görur daha kolay vazgecersiniz.Konunun adi da SİZ HAKLIYMIŞSINIZ,BİR KERE VURAN BİR DAHA VURUYORMUŞ. Tarz da şu,sanırim hiç şaşmiyorlar .Bagirdiysam senin yüzünden,sen sebep oldun.Vurduysam ,sebebi sensin.Sütten cikmis akkaşiklar mübarek.
Uyanık değilde daha bilinçli olmam gerekiyor maalesef ben çok vicdanlı biriyim hepsinde vicdanımı kullandı hastayım eve gitmeyim dedi evde yemek yok dedi şimdi şuram ağrıyor çok kötüyüm dediAdam sizi sevgilisi olarak görmüyor ki arsız gamsız. Herşeyi atmış üstünüze... Yol verin.. Polisi arayın eve giremesin. Azcık uyanık olun öğretmen hanım...
Siz daha evlenmeden 20senelik evliler gibi olmuşsunuz bu ne saygısızlık adamdaki,yolla gitsin dediğim gibi kapanın kilitlerini mutlaka değiştirin sakın affetmeyin evli olsanız daha neler yapardı bilmiyorum şaşkınım açıkçası öğretmene yakismiyacak hareketler çocuklarımı amenet etmek istemezdim açıkçası gerçi dışarda mükemmelli oynar bu tipler Allah kurtarmış sal gitsin acımaBende hep anlattım sen böyleysen ilerde ne olacak diye sorunları konuşarak çözemedik hiç bi zaman hep hakaret işittim hep çok konuşuyor oldum düzen olsun istedim sorumluluk almayı öğrensin diye çok uğraştım ama maalesef değişmedi
Aynen öyle Nasreddin hocanın 2 tane karışı varmış biri kendi isteğiyle kaçmış 3 çocuk vermiş her gören bi daha bakarmış dünya güzeliymiş diğer karısı da aşırı çirkin kimse yüzüne bakmazmış ama nasrettin hoca ona çok fazla akçe verip babasının gönlünü zor etmiş de almış bi gün evinde yangın çıkmış çirkin kadını kurtarmış herkes sormuş niye bunu kurtardın diğeri daha güzel diye o da ben buna servetimi verip aldım demiş .
Erkeklerin hepsi aynı degil canim kendini böyle bi yalana inandırma.Evet garip huylari oluyor olmuyor degil ama böyle hakaretler,hizmet beklemeler ,faydalanmaya calisma yok ki huzurlu bir evlilik sürdürüp gidenler var.Erkeklerin hepsi aynı sanırım Allah tüm kadınlara güç kuvvet versin içinde de bana
İnşaalalh öyle olur biz aynı okulda çalışıyoruz o yüzden biraz tedirginim önümü göremiyorum maalesefAllah’ın sevdiği kuluymuşsun ki boşanmayla şunla bunla uğraşmayacaksın boşver aşk acısı çeksennçeksen 5-6ay çekersin sonra hayatın mis gibi önüne çıkan erkekte arayacağın nitelikler de daha belirgin kafan daha net sapasağlam devam edersin yola☺
Evet dışarda sorsan herkese mükemmel kibar vicdanlı bi adam bana gelince hakaret küfür vicdansız merhametsiz bi adam . Evet birbirimize edilmeyecek laflar ettik fazlasıyla hemdeSiz daha evlenmeden 20senelik evliler gibi olmuşsunuz bu ne saygısızlık adamdaki,yolla gitsin dediğim gibi kapanın kilitlerini mutlaka değiştirin sakın affetmeyin evli olsanız daha neler yapardı bilmiyorum şaşkınım açıkçası öğretmene yakismiyacak hareketler çocuklarımı amenet etmek istemezdim açıkçası gerçi dışarda mükemmelli oynar bu tipler Allah kurtarmış sal gitsin acıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?