Sevgilimle aynı evde yaşıyoruz lütfen fikir verin lütfenn

Bir ilişkiye saygısızlıklar, ağır hakaretler girdiyse toparlanamaz bi döngüye giriyor mantıgın onunla olmaman gerektiginin farkında çok fazla üstüne düşünme kendine yeten birisin korktugunu düşünmeyi bırak hayatını kurtar nereden dönsen kardır

Evli kişiler bile binde birini çekmek istemezken sizin derdinize ne sevgiliyken bunları çekiyorsunuz..kendi kıymetinizi bilin

Evlenmek istiyorsan başka biriyle tanış bu adamdan sana hayır yok. Hayatından çıkar ve yoluna bak.

Ya Allah aşkına tek başına yaşayacaksınız, 1. Kattan ev tutmuşsunuz sonra odunun biri çıkmış size kol kanat geriyor sandınız...derhal dışarı koyun ,ve evinizi taşıyın bakın bu gerekli önce düşünemediniz sanırım...burda il ,ilçe belirtin ev aradığınızı yazın...araştırın illaki bulursunuz... benim yakınımda olsaydınız hemen ayarlardım...

Evlilik fragmanı işte bu. Evlenince bunun bir tık üstü olacak birde. Düşün artık. Ve ayrıca faturalara dahi ortak olmaması yuh dedirtti. Yalnızlıktan mı korkuyorsun al evine bir kedi, vallahi bin kat daha huzur getirir.

Bende erkek arkadaşımla öğrenci evinde kaldım yaşlarımız 19 du o zamanlar.4 sene geçti üstünden.O zaman bile beraber yapıyorduk çoğu şeyi,birimiz yıkar birimiz durulardık benden önce o derdi hadi yapalım diye.Şimdi abim evlendi eşine çok yardım ediyor bulaşık yıkıyor,meyveleri getirip soyuyor yengemden çok iş yapıyor vallahi.Kendinize yazık etmeyin Allah korusun zarar verir bu gidişle ne güzel kolunuzda altın bileziğiniz çok şanslısınız.

Ay ben ne okudum?
Öğretmensiniz, ysşınız küçük değil, nasıl idrak edemediniz, embesil herif sizi maddi manevi sömürmüş resmen.

Çok pardon ama kuzum sen aptal mısın?
Annen yaşında olduğumu düşünerek böyle konuşuyorum kusura bakma. Adam gelmiş yayılmış evine. Kira, elektrik, su, doğalgaz ödeme derdi yok. Ekmek elden su gölden. Bir de yemeğini temizliğini yapıyorsun. Kırk yıllık evli insanlarda yok bu rahatlık. Evin birinci katsa taşın ordan. Seni sömürmesine niye izin veriyorsun. Ne demek küfür hakaret. Nerden tutsan elinde kalıyor durum.
Mümkünse tayin iste git ailenin yanına. Sana değer veren hayatın müşterek olduğunun farkında olan sorumluluk sahibi birini hakettiğini unutma. Herkesin sana verdiği değer senin kendine verdiğin kadardır. Kes biletini yolla. Parazitten kurtul daha çok üzer yoksa seni.

Ahh ahh..uzunn zaman tek basina yasiyanlarin klasik sonucu..tatlim..eger seviyosan neden uzatiyosunn dahada.. evlensene...evli olmadiginiz icinde biraz rahat olabilirmii..evlenmeden oncede esim cok is bilmiyodu..ama artik bana bazi zamanlar yardim ediyorr..degisti yani tatlim..evli olmadiginiz icin is konusunda cok baskilayamazsin..birde biliyorum almak istemedigini ama alma.eve yaa..ne alaka..

kısaca ağrımayan başını ağrıtmış ve belayı kendi ellerinle başına sarmışsın.... bu tartışmaları fırsat bil ve derhal kurtul seni kullanıyor nasıl görmezsin ….

Yani ne denir bu konuya,sizi kınamak da istemiyorum ama bu kadar şeye rağmen hala birliktesiniz, hala özür dilerse barışma umudunuz var,kendinize bu kötülüğü neden yapıyorsunuz,mesleğiniz var okumuş etmişsiniz,dokuz aydır da adama hizmetcilik yapmışsınız öyle görünüyor ki yapmaya da devam edeceksiniz,size degil ama anne babanızın size verdiği emeklere açıyorum

Kullanmis sizi malesf izin vwrmeyin egitimli kadinsiniz daha iyi erkekler var adam elini cebine bile atmamis basın tekmeyi gitsin

Merak ediyorum hakareti nasıl kaldırıyorsunuz?

Sizde cepte olmayin o zaman. Ben anlamiyorum nicin karsinizdaki insanlar icin size zarar vermelerine rağmen hala dönsünler gitmesinler diye bakiyorsunuz ki. Korkmayacaksiniz zaten 11 yil yalniz yasama deneyiminiz var. Birilerinin hizmetciligini yapip hakaretlerini de duymazsinix. Yoganızı sporunuzu yapar kitabinizi okursunuz. Zaten arada saygi kalmamış barissaniz da bunu cok uzun süre devam ettiremezsiniz. Zararin neresinden donseniz kardır

En nefret ettigim erkek tipi. Kadinin da onla ayni isi yaptigini idrak etmeyen, ustune kadindan daha fazla sorumluluk is hizmet yemek bekleyen omurgasizlar. Bi de evinize belesten cokmus. Ay cok itici.

Dogu zihniyeti lafinizi da kabul etmiyorum. Ben guneydogunun tam ortasinda yasiyorum. Ailemizdeki erkekler kadindan belki daha fazla ortaktir ev islerine cocuk bakimina adalet duygulari gayet gelismis. Gidip sig dusunceli adamlar buluyorsaniz ve boyle hakaretler isitmeye ragmen bu adami kapiya koyamiyorsaniz sizin zihniyet de pek farkli degil demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…