Sevgilimle aynı evde yaşıyoruz lütfen fikir verin lütfenn

Erkeklerin hepsi aynı degil canim kendini böyle bi yalana inandırma.Evet garip huylari oluyor olmuyor degil ama böyle hakaretler,hizmet beklemeler ,faydalanmaya calisma yok ki huzurlu bir evlilik sürdürüp gidenler var.
Vardır illa ki ama benim karşıma çıkar mı bilmiyorum artık tamamen umudumu kaybettim sadece huzur istiyorum hakaretsiz küfürsüz kendim olan eski beni istiyorum

Ya olanları okurken bile gerildim. Ne gurursuz hareket etmiş eski sevgiliniz, umarım barışmazsınız! Aynı eve geçmek bence erkekte gevşemeye yol açıyor. Hem evinize çöreklensin, hem fatura ödemesin, hem işlere yardım etmesin bir de yetmez gibi sülalenize hakaret etsin. Ya nasıl farkına varamadınız 9 ay? Acilen ayrılın, adam sağı solu belli değilse oturduğunuz yeri hatta şehri değiştirin. Hattınızı değiştirin, bu lekeli sayfayı tamamen kapatın. Ne asalak olmuş günümüz erkekleri ya. Gücünüzü tekrardan hissedin, yalnızlık güzeldir. Birisi olsa da hayatımızda yalnızlık güzeldir!
Bir de size tavsiyem, bence bir dahaki ilişkinizde karşıya sonsuz tolerans vermeyin. Bunu kullanmayacak insan yok gibi birşey! Yaradılış meselesi MAALESEF. Biraz daha abartsaydınız aylık maaşınızı eline saymanızı isterdi emin olun, bu böyle. Bir dahaki ilişkinizde daha seviyeli olun. Karşıya çok sevdiğimizi belli edince, her daim önüne çiçekler serince aslında kalbimize ihanet ediyoruz, yapmayın.

Evet bi türlü arayı bulamadım iyi davranıyorum seviyorum tüm kalbimle adam şımarıhor beni hiçe sayıyor soğuk davranıyorum mesafelisin oluyor ne olduğunu anlayamadım ama şu konuda çok haklısınız toleransı yanlış kullanmayacak insan yok nerdeyse çok doğru

Öncelikle meslektasız onu soyleyeyim.Ayni okulda calistiginizi soylemişsin.Ayni okulda calistigin biriyle ayni evi paylasmak kesinlikle hata olmuş çünku kapiya kilidi taksan da ,suratıni gormekten kurtulamayacaksin.Sen sen ol ,bir sonraki ilişkinde sinirlarini belirle ,kimsenin kirmızi cizgilerini gecmesine izin verme.

Firsati yaratm8s sana bak evliler daha iyi bilir simdi bunu yapiyosa evlenince 2 katini yapar hic gurur sevgi deme yoluna bak

Uzun süre yalnız yaşayan insanların insana olan özlemi ve psikolojik ihtiyaçları artıyor. Benim tavsiyem yalnız kalacağım diye böyle bir sorunlu ile yaşamaktansa bir kedi alın. Hem korkunuzu alır hem yalnızlığınızı

Evet bide benim idarecilerimden biri yani bütünn okul biliyor görüştüğümüzü yan yana olduğumuzu ben hatayı en başta yaptım kendime yeni bi yol çizmek için buraya geldim doğu görevinden sonra evimi kurdum tek başımaydım hep sonra o çıktı karşıma istemedim direndim konuşalım bi kere falan derken olay sevgililiğe geldi bende heralde güçsüzdüm artık şimdiye kadar herşeyi tek başıma yaşadım ailem çok destek olmadı sanırım onca yorgunluğu sorumluluğu birine vermek isterim

Firsati yaratm8s sana bak evliler daha iyi bilir simdi bunu yapiyosa evlenince 2 katini yapar hic gurur sevgi deme yoluna bak
Bazen düzelir mi diye düşünüyorum benimde mi hatalarım var diyorum ams evlilik olunca gözüm çok korkuyor bence de evlenince garantiye almış olacak beni

Kedi bakmayı sevmiyorum hayvanları seven kişilere hayranım ama ben tüye dokunamıyorum o yüzden bunu yapmam zor

Psikolojik olarak evet bi desteğe ihtiyaç duyuyor insan yanında olmasa da aradığında birinin yanında olacağına bilmeye ihtiyaç duyuyor

Sizin bağıniz böyleyse bence uzaklaşmayı mesafe koymayı dene. Zaman verin kendinize

Önce kendini sev ben degerliyim de.Sana ne yapti da hizmet ediyorsun?Gönlünü fethedecek komplimanda mi bulundu? Şiir mi yazdı? Sevdiğin tiyatro oyununa bilet mi buldu?Aklinda olan bir şeyi hediye mi aldı? Sana değer verecek ne yaptı? Somut olarak yaz bi kenara.Sonra bu adam neden vazgecilmez olsun ki?insan hayatta nelerden vazgecmiyor ki?çevrende iyi insanlar varmış seni uyarmış onları kaybetme sakın. Evlrnince iyi huylar yariya iner kötü huylar 2 katina cikar.Maddi sorumluluk olmadan ne güzel evcilik oynamış.Niye eve aldin demileyim.sen kendi başına ev kuruyorsun ama adam evi bile maddi manevi idare edemiyor.Burnunu az dışarı çıkartınca elini sallasan ellisi bundan emin ol.Aynı işyerinden bir adamla sakın birlikte olma.hemen yeni iliskiye başlama kendini sev.önce kendini düşün.Anahtarı değiştir mutlaka.Bu adamla olmaz.Sana hiç acımıyor.

Tek bir sorum var niye hala beraberdiniz?
Nasıl yani nasıl hala beraberdiniz ? Anladığım şekilde cevap vereyim erkekler bide doğu zihniyeti varsa işi kadına yıkmayı seviyorlar önceleri düzelir değişir dedim ilk başlarda çaba da harcadı ama sonraları bilmiyorum etmiyorum ben yapamam gibi davranmaya başladı ben onu alıştırmaya beraber iş paylaşımı yapmaya çalıştım ama o sen bana emir veriyorsun dedi hep böyle böyle devam etti ben hep ben söylemeden kendisi bi kere de evi süpürelim desin diye bekledim bi ara 10 gün temizlik yapmadım umursamadı bile yıldırma politikamda elverişli olmadı sonra baktım olmuyor söylenmeye başladım çünkü artık güzel güzel söyleyip anlaşmaya çakıştmakdan bıkmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…