SevgiliminEvlilik Teklifi

haykırdım resmen

ahahahsga...bi teklif alamadan evlenip kocayanlaraaaaa...duyanlaraaaa...duymayanlarraa...ne hava yaptın amma ... 14 sayfa azar...pişman mısin merak ettim ? Cocugun gönlunu al...yap bi supriz...kabul etme seramonisini havaii fişek tadinda kabul et...buradan bize de yaz yamult :) cocuga hakkini vermiş - hatani duzeltmis ve de supriz nassi yapilir ögretmiş olursun...

Sen sasirmissinn valla millet boyle sevgiki evlilik teklifi ariyo sen bulmus bunuyosun

Belki biraz agir olacak ama bence evlenmeyi biraz erteleyin. Cunku siz evlilik olgunluguna erisememissiniz. Kapris, icsellikten cok disa onem veren, hediyeyle evlenme teklif etti diye hatir gonul yikabilen, 12 saat yoldan gelmis adami kaprisleri yuzunden paralayan birisiniz. Evliligin getirecegi sorumluluklari kaldirabilecek olgunlukta degilsiniz. Sevgilinizi de tebrik ederim cunku gercekten ben olsam sizi cekmezdim. Kusura bakmayin. Dost aci soyler.

bnce senide haketmiyor,adam daha iyilerine layik..

Ben olsam o kitabı alır başka birine verirdim.

Söz dinle biraz.

Çocuk senin kaprislerinden o kadar bunalmis ki ;

Yüzük modellerine varana kadar secmene razi gelmiş. Sırf suratını asma diye...

O adam da bilir teklif etmeyi...
Elindeki malı bilen esnaf misali çocuk tirsmis senden...

Valla adamı bulsam olmayan Kızkardeşime yapacağım. O derece kapris hissettim....

Ay ben şok! Bu bölümü okuyo musunuz acaba? Kayinvalidelerden eşlerin odunlugundan ne kadar cok bahsediliyor.. Adam sizin icin kitap bastirtmis acma demis acmissiniz. Suprizi bozdum diyil uzuleceginize zeytinyag gibi üste cikmaya calismissiniz.. Bu kadar abarti tepkinize insallah beyfendi evlenme teklifinden vazgecmez..

Ay ne ballı kaymaklı bir dert hem suçlu hem güçlü dedikleri bu olsa gerek..adam sana açma demiş benim eşim olsa bana çok kızardı ki haklı olan sevgilin.eşim olsa supriz yapanda kabahat deyip kafama fırlatırdı kitabı

Şahsen bu durumda teklifimi geri alırdım. Ne kadar ayıp yaptığınız böyle birine asla güvenemezdim. İnsan utanır çocuğun sürprizini bozdum diye de bari bilmezden gelir. Artık evkenirseniz çocuklarınıza evlilik teklifi hikâyenizi bu şekilde anlatın da bari çocuklar günlük vslarını iyi saklasınlar.

Ya hayır nedir bu prenses sendromu ben anlamıyorum?
Adam kitapsız teklif etse ne etmese ne yani senin için onca saatlik yoldan gelmesi bile yeter yani.
Ayrıca saygısızlık yapmışsın adam rica etmiş defalarca açma lütfen diye kendini tutmak zorundaydın ha tutamadın o zaman da sesini çıkarmayacaksın.
Hayır hakikaten bu naz filan değil yani adriana lima bile aldatılıyor şu dünyada bu afra tafra nedir yani ?
Umarım adamın gözü açılır.

ayyy adamın romantik , düşünceli , emek harcanmış evlilik teklifini burnundan getirmişsin

Ya Ada'm uğraşmış kitap hazırlamış bastırmış falan. Belki o yanına gelince onun adresine gider kitaba ulaşamaz diye senin adresi vermiş ama sen sürizin i. Etmişsin yahuuuu

Benimki bir tektaş alıp teklif bile etmedi. Bence olayı büyütüp tadınızı kaçırmayın. Gül'ün böyle şeylere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…