sevgilimin yaptıgı akıl alır gibi degil

Evet bir ara sertifika programiyla bir cok doktoru aile hekimi yaptilar ama hepsi eski doktordu. Yeniler tus okuyup uzmanlik aliyor.

Yazdıgım konu haricinde yazanlara cevap vermeyecegim
ona sanal hesaptan ben bulusuyorumda yazin..kimse pisman degil vs yazin size bulusalim diyecektir .. O zaman da mi sogumuyacaksiniz kendinize gelin askimdan oldum hastaliga girdim bunalima girdim ama ben aninda ayrildim yaa.. Benim ruhum kaldirmadi .. Yokluguyla avundum ama asla affetmedim kendinize gelin

Psikoterapiyi de psikolog değil, psikiyatrist yapar, farkındalık bu süreçte elbette artacaktır.
Yanlış bilgi vermeyelim. Psikoterapiyi psikiyatr yapar dersek yanlış olur. Psikoterapi eğitimi almış psikolog ya da psikiyatristler yapar. Aynı zamanda bu eğitimi alan kişiler psikotetapist ünvanı alır. Ama genelde psikiyatristler ilaç verip yollayarak işin kolayına kaçıyorlar. Gitmeden önce uzmanlar hakkında araştırma yapmakta fayda var...

Nasıl yapılır ki bu
İlerde bu adamla evlenmen durumunda neler yaşayacağını kestirmek çok zor birşey değil. Kucağında bir tane de bebeğin oldumu tamamdır. Bunları düşünürsen içinde pek fazla sevgi barınacağını sanmıyorum o adama karşı. Mazoşist falan değilsen tabii çünkü bazı kadınlar incitilmekten gerçekten hoşlanıyorlar

Cocuk istemiyor

Ben yazdıklarınızdan anladım dusunup sanırım oz saygı denilen kavramı cok gelistiremedim kendimde butun sorun burdan kaynaklanıyo olmalı

Ben yazdıklarınızdan anladım dusunup sanırım oz saygı denilen kavramı cok gelistiremedim kendimde butun sorun burdan kaynaklanıyo olmalı

Bizimle dalga geçiyor olmanı, hayal ürünün olan bi konu açmış olmanı veya bizi sosyal deneye tabi tutmuş olmanı o kadar çok isterdim ki.
Zira bir kadın nasıl kendini aciz duruma sokabilir nasıl bu kadar gurursuz olabilir diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi

Bu nedir ya? Bi kisi kendine bunu yapacak kadar nasıl küçulur...Bırak gitsin.. Başka ne yapmasıni bekliyorsun... Evlenirsin aldatir yine affedersin olan sana olur.. Bizi dinlemeyip devam edersen daha zor gunler seni bekler bize ne sen bilcen ..

Ben gucum yetene kadar savasıyorum sevdiklerim icin ama ben boyle biriyim bu kotu mu elinden gelen herseyi yapmak yanlıs mı

Derdin var anlattinda sonunda ben ne yapacam demen cok sacma adam disi sinege bile goz dikmis durumda daha ne yapayim ayrilmak mi cok seviyorum aci cekerim diyorsun... Devam et goz gore gore. evlendikten sonrada senin yattigin yatakta baska bi kadinla yakalarsan o zaman acinin ne oldugunu anlarsinda cok gec olur... Adami denemek istemen bile guvenmedigini gosterir ki yaniltmamis seni.. Guven olmayan bi iliski hep supheyle ilerledikten sonra bi hayir gelmez... Gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…