- 18 Şubat 2018
- 1.640
- 3.021
- 133
- Konu Sahibi porfiromonas
-
Evet bir ara sertifika programiyla bir cok doktoru aile hekimi yaptilar ama hepsi eski doktordu. Yeniler tus okuyup uzmanlik aliyor.Bildiğim kadarıyla Aile Hekimlerinin hepsi uzman Dr. olmuyor. Her Sağlık Ocağında bir uzman hekim oluyor ama.
Aile hayatında sorunlu olup,kendini mesleğine adayarak hem o sorunu unutan, hem kariyerinin hakkını veren insanlar tabii ki az değil. Ancak bizim hanım kızımız bu adama ileri seviyede meftun olduğundan espirik yaptık biraz :))
ona sanal hesaptan ben bulusuyorumda yazin..kimse pisman degil vs yazin size bulusalim diyecektir .. O zaman da mi sogumuyacaksiniz kendinize gelin askimdan oldum hastaliga girdim bunalima girdim ama ben aninda ayrildim yaa.. Benim ruhum kaldirmadi .. Yokluguyla avundum ama asla affetmedim kendinize gelinYazdıgım konu haricinde yazanlara cevap vermeyecegim
Ygs'de kaydırma yapmış
Ne güzel Bı kaydırma o öyle keske bizde kaydırma yapsaydık
Allah muhafaza sonra algılar kapanıyor baksana.
Ban is loading
Yanlış bilgi vermeyelim. Psikoterapiyi psikiyatr yapar dersek yanlış olur. Psikoterapi eğitimi almış psikolog ya da psikiyatristler yapar. Aynı zamanda bu eğitimi alan kişiler psikotetapist ünvanı alır. Ama genelde psikiyatristler ilaç verip yollayarak işin kolayına kaçıyorlar. Gitmeden önce uzmanlar hakkında araştırma yapmakta fayda var...Psikoterapiyi de psikolog değil, psikiyatrist yapar, farkındalık bu süreçte elbette artacaktır.
İlerde bu adamla evlenmen durumunda neler yaşayacağını kestirmek çok zor birşey değil. Kucağında bir tane de bebeğin oldumu tamamdır. Bunları düşünürsen içinde pek fazla sevgi barınacağını sanmıyorum o adama karşı. Mazoşist falan değilsen tabii çünkü bazı kadınlar incitilmekten gerçekten hoşlanıyorlarNasıl yapılır ki bu
Cocuk istemiyorİlerde bu adamla evlenmen durumunda neler yaşayacağını kestirmek çok zor birşey değil. Kucağında bir tane de bebeğin oldumu tamamdır. Bunları düşünürsen içinde pek fazla sevgi barınacağını sanmıyorum o adama karşı. Mazoşist falan değilsen tabii çünkü bazı kadınlar incitilmekten gerçekten hoşlanıyorlar
Ben yazdıklarınızdan anladım dusunup sanırım oz saygı denilen kavramı cok gelistiremedim kendimde butun sorun burdan kaynaklanıyo olmalı
Bu konu Dışı olacak ama ondan ayrılmayı nasıl başardınız?Eski sevgilime de yaptım denemek icin cocugun sevgilisi yok ustelik Anında engelledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?