- 2 Şubat 2017
- 3.300
- 3.460
- 133
- Konu Sahibi porfiromonas
-
Geçektem çok seviyormuş seni evlenirseniz boynuzlanmaya hazır ol o zaman.Ayrılmak mıcok asıgım cok seviyorum cok acı cekerim Hala evlilikten bahsedio bana evlenmeyi dusunuyoduk ama gozumun icine baka baka yalan soyluyo bana
Bunlar gün gelecek evlenecek çoğalacak bir de
Kimle evlenecek benle degilse?
BOŞANAyrılmak mıcok asıgım cok seviyorum cok acı cekerim Hala evlilikten bahsedio bana evlenmeyi dusunuyoduk ama gozumun icine baka baka yalan soyluyo bana
Açamaz çünkü eleman evlenmeyecek.Allah akil fikir versin ne diyim. Bi iki seneyede "pismanim " die konu acar artik
Annem istemiyo zatenAçamaz çünkü eleman evlenmeyecek.
Sen gerçek misin?Annem istemiyo zatensimdi de diyo ki maasını bana ver ben kontrol etmek istiyorum
Maaşını psikoloğa ver. Acilen.Annem istemiyo zatensimdi de diyo ki maasını bana ver ben kontrol etmek istiyorum
Varya bu adam yakında aç ağzını tuvaletim geldi de der. Sende büyükmü küçükmü aşkım dersin eminim.Annem istemiyo zatensimdi de diyo ki maasını bana ver ben kontrol etmek istiyorum
Kızım sen gerizekalısın. Ama şuan gerizekalılara hakaret ettim özürdilerim. Bamlatın beni kardeşlerim. İçim soğuyarak aranızdan ayrılıyorum. Mune Ablam çok mücade ettim ama sinirlerime yenik düştüm. Okumuş meslek sahibi düzgün bir aileye sahip olan bu kadının bu derece kendini Mahvetmesi beni delirtti.Annem istemiyo zatensimdi de diyo ki maasını bana ver ben kontrol etmek istiyorum
Varya bu adam yakında aç ağzını tuvaletim geldi de der. Sende büyükmü küçükmü aşkım dersin eminim.Annem istemiyo zatensimdi de diyo ki maasını bana ver ben kontrol etmek istiyorum
Ah fake olmanı öyle çok isterdim ki cici kız..Annem istemiyo zatensimdi de diyo ki maasını bana ver ben kontrol etmek istiyorum
Yaaaa aldınız mı cevabınızı?Biraz once fake hesaba mesaj atmıs ben yalan soyledim benim kız arkadasım var kendimi suclu hissediyorum bana bida mesaj atma yazmıs Buna ne diyorsunuz kızlar
Bence deGeçicen sen onları bence tavrından anladı senin yaptığını, çark etti.
Senin mental sıkıntın olabilir mi bir doktora gidip görünsenGuvenmedikten sonra anlamı yok mesela suan bi kızın evinde oldugundan supheleniyorum falan ne deseniz hakediyorum napıyosam kendime yapıyorum ben O guvenilmez bi insan bu olanların sebebi o ama izin verdigim icin tek sorumlusu benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?