- 6 Kasım 2012
- 417
- 303
- 333
- Konu Sahibi porfiromonas
-
haydaaaa.. yine başa sardık. bir önceki çok şükür mesajımı görmeyin siz. sağlıcakla kalın.Yalnız bi konu var o acı cekmeli yanına kar kalmamalı ona bi ders vermeliyim Fikri olan var mı
ARKADASLARIM, kıymetli dostlarım, yorum yapan herkese en acımasız yorumlar dahil binlerce kez tesekkur ederim Bana dogru yolu bulmam icin cesaret verdiniz Bu kadar yalancı, sevgisiz, karaktersiz, baskasına asık ve kız delisi, iradesiz bi insandan ne sevgili olur ne es olur ne ilerde hastalandıgımda yanımda olur ne ailesine beni ezdirmekten geri kalır ne benim anneme babama damat olur En cok da anneme babama ayıp ederim onlara ihanet ederim eger onunla devam edersem Cunku ailem bana cok emek verdi okuyup doktor olmam bu yasıma gelebilmem icin S*erefsizin birinin boyundurugunda helak olayım diye degil Hepinizi cileden cıkardıgım icin ozur dilerim
Kendime bunu yaptıgım icin kendimden ozur dilerim
Boyle bi insana asık oldugum icin kalbimden ve ask denen duygudan özur dilerim
Ailemden dostlarımdan herkesten
Ben cok degerliyim onun sandıgından daha cok
O turunun her ne kadar tek ornegiyse ben de dunyada bir taneyim
Kendi pisliginde bogulsun
Bunu diyebilmek icin daha goreceklerim varmıs
Gordum cok sukur
Hakkınızı helal edin çünkü hepinizin geleceğimi kurtarmam için üzerimde hakkınız var umursamayip bana bu kadar dil dökmeyebilirdinizde
Bu mesaj olmadi...... intikam sana da zarar verir...onu unutman yeni bir hayata baslaman ona en buyuk ceza.. bunu gercrkten onu unutup yeni bir hayata sahip olunca anlicaksın...Yalnız bi konu var o acı cekmeli yanına kar kalmamalı ona bi ders vermeliyim Fikri olan var mı
Beni sevmeyen birine neden ceza olsun ki bu Nedense icimden onu rezil etmek geliyoTebrikler tam da anlattigimiz buydu derken....
Bu mesaj olmadi...... intikam sana da zarar verir...onu unutman yeni bir hayata baslaman ona en buyuk ceza.. bunu gercrkten onu unutup yeni bir hayata sahip olunca anlicaksın...
E seni sevmeyen biri sen ondan intikam aldın diye niye bozulsun,aynı mantık.Beni sevmeyen birine neden ceza olsun ki bu Nedense icimden onu rezil etmek geliyo
Ama o da hak ettigini bulmalıE seni sevmeyen biri sen ondan intikam aldın diye niye bozulsun,aynı mantık.
Hiç girme o sulara,kendi değerini keşfettiğine dair yazdığın mesajın kalsın son kararın olarak
Ama o da hak ettigini bulmalı
Bunu yazdiniz ya diyorum ki sizin bu zihniyet degismezOyle bi pislik cezasız mı kalmalı? Acı cekmeyi haketmiyo mu sizce de
Sevgilimi seviyorum o cok guzel demis ve ama aynı anda eski sevgilime de asıgım o benim kalbimi durdurabiliyo ama sevgilim yapamıyo cok karısık konu neyse bida bana yazma demis
Kimle evlenecek benle degilse?Buradaki arkadaşlarım sakin evlenme demiş ama zaten bu adam sizinle evlenmeyecek. Sen istesen bile.
Cevaplarını okudum. Hepsinde de bir tuhaf oldum. Uzun uzun yorum yazmayacagim ama bilin ki bu adam yakında sizi zaten bırakacak.
Siz ayrilamayacaksiniz belki bu şekilde kurtulursunuz.
Ciddi ciddi soruyor musun?Kimle evlenecek benle degilse?
Evet hadi cevaplasana??Ciddi ciddi soruyor musun?
Yaw bana ne, kim kiminle evleniyorsa evlensin. Hatta konu sahibiyle evlense daha iyi. Netten başkası gibi sanal seks yapar eve gelince de reel de seks yaparEvet hadi cevaplasana??
Cesaretin varsa söyle kimle evlencek o zaman hı?
Evet hadi cevaplasana??
Cesaretin varsa söyle kimle evlencek o zaman hı?
Bunlar gün gelecek evlenecek çoğalacak bir detabi ki de dünyada başka bekar kadın kalmadığı için onunla evlenecek
Aynen konuyu da kapattırmıyor inadınaYaw bana ne, kim kiminle evleniyorsa evlensin. Hatta konu sahibiyle evlense daha iyi. Netten başkası gibi sanal seks yapar eve gelince de reel de seks yaparama bu adam da evlenecek, aile babası olacak bir tip yok. Hoş konu sahibesi de değişik bir tür ya neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?