sevgilimin yaptıgı akıl alır gibi degil

Aile hekimleri de uzman oluyor arkadaş pratisyenmis. Aman neyse çok önemli degil, aile hayatı bozuk olduğu halde mesleginde çok iyi olan insanlar var. Nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama.Benim ruhsal durumum bütün iş ve sosyal hayatımı etkiliyor

Yavaşça uzaklasamayacagin kesin en iyisi kesip atmak ama sen de bunu yapacak cesaret yok

Ayrılmak mı cok asıgım cok seviyorum cok acı cekerim Hala evlilikten bahsedio bana evlenmeyi dusunuyoduk ama gozumun icine baka baka yalan soyluyo bana
Ayrılma tabi ki. Seni de sever o. Evlenince arada dover de ama hep aşktan. Bu sazanligi da aşkıniza heyecan katmak icindir.

Eski konusundan anladigim kadariyla sevgilisi kendisinden kucuk ve bu iliskinin problemli olduguna dair bir suru konusu var ve aldatildiginda bile affetmişsin ya ask degil saplantidan da öte allah akil versin

Pratisyen hekimim arkadaslar uzmanlık sınavına hazırlanıyorum inanmayanlar icin soylemek istedim
Vaaaahhh benim vatandaşımın haline,,kimlere emanet... Aman siz tedavi etmeyin nolur,, zira kendinize hayrınız yok... Bence uzmanlık olarak psikiyatri düşünebilir siniz..

Ayrıca daha öncede sormuştum cevaplamadınız,tus sınavı ne zamandı dr haaaanımmmm??

merak edıyorum suratına vurmadıysan yaptığı şerefsizliği çaktırmamak için bu olayı aşkım falan diyebiliyor musun ?

Bildiğim kadarıyla Aile Hekimlerinin hepsi uzman Dr. olmuyor. Her Sağlık Ocağında bir uzman hekim oluyor ama.
Aile hayatında sorunlu olup,kendini mesleğine adayarak hem o sorunu unutan, hem kariyerinin hakkını veren insanlar tabii ki az değil. Ancak bizim hanım kızımız bu adama ileri seviyede meftun olduğundan espirik yaptık biraz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…