- 23 Ağustos 2017
- 495
- 132
- 18
- 34
- Konu Sahibi porfiromonas
Eglence arayanlar yazmasın lutfen Hala acıtmaya calısanları da Allah’a havale ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklımda bi fikir var
Ayrılmak zorsa duygularımın korelmesi icin cabalamak ve bu arada bi anda kesmek degilde yavasca uzaklasmak nasıl fikir sizce
Aile hekimleri de uzman oluyor arkadaş pratisyenmis. Aman neyse çok önemli degil, aile hayatı bozuk olduğu halde mesleginde çok iyi olan insanlar var. Nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama.Benim ruhsal durumum bütün iş ve sosyal hayatımı etkiliyorTabii ki yok. İnsansın sonuçta. Fakat sevgiline, aşkına o kadar yoğunlaşmışsın ki, bu noktada bence önemi var. Sende aşırı bir odaklanma var. Bu, mesleğin açısından (muhtemelen Aile Hekimisin ki iş yerinde olduğunu da belirtmiştin)yani ilaç yazdığın hasta açısından önemli. Ev kızı olsan bir kaç tabak düşürürsün elinden, yemeğe tuz yerine şeker katarsın falan,telafi olur vs.
Oyle bir dedikodu var amaDoktor mu sımdı konu sahibi
Açıkçası sevgilinin yaptigini benim aklim aliyor ....
Oyle bir dedikodu var ama
Ayrılma tabi ki. Seni de sever o. Evlenince arada dover de ama hep aşktan. Bu sazanligi da aşkıniza heyecan katmak icindir.Ayrılmak mı cok asıgım cok seviyorum cok acı cekerim Hala evlilikten bahsedio bana evlenmeyi dusunuyoduk ama gozumun icine baka baka yalan soyluyo bana
He, tus calisiyormus. Okuyunca lisedeyim oss calisiyorum dicek sanmistim ben de :)Doktor mu sımdı konu sahibi
AhahahhahaHe, tus calisiyormus. Okuyunca lisedeyim oss calisiyorum dicek sanmistim ben de :)
Vaaaahhh benim vatandaşımın haline,,kimlere emanet... Aman siz tedavi etmeyin nolur,, zira kendinize hayrınız yok... Bence uzmanlık olarak psikiyatri düşünebilir siniz..Pratisyen hekimim arkadaslar uzmanlık sınavına hazırlanıyorum inanmayanlar icin soylemek istedim
Ygs'de kaydırma yapmışDoktor mu sımdı konu sahibi
Ay yine banlanicaz evlen bacim daha iyisini mi bulucan diyelim de konu kapansin bariYgs'de kaydırma yapmış
Haklısın bademcicegi.Hayır değecek bir mevzu olsa neyse...Ay yine banlanicaz evlen bacim daha iyisini mi bulucan diyelim de konu kapansin bari
Aile hekimleri de uzman oluyor arkadaş pratisyenmis. Aman neyse çok önemli degil, aile hayatı bozuk olduğu halde mesleginde çok iyi olan insanlar var. Nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama.Benim ruhsal durumum bütün iş ve sosyal hayatımı etkiliyor
Çünkü dr falan değilsin kekleme insanları,kendine başka eğlence bul..Yazdıgım konu haricinde yazanlara cevap vermeyecegim