sevgilimin yaptıgı akıl alır gibi degil

Fake hesabına girip bu akşam da sanal sex yapmayı dene birazcık miden almamaya başlar belki

Prastiyen hekim misin?Uzman mı?
Uzmansan branşın ne?
Pratisyensen TUS'a girmeyi düşünüyorsundur sanırım.Hedefin nedir?

Bence arkadaş bizimle kafa buluyor

Bence arkadaş bizimle kafa buluyor
Belki de okuyup okuyup gülüyordur, kendisini önemseyip cevap yazan insaarın yorumlarına..
Aşkı, takıntıyı, yani konuyu bir tarafa bırakırsak, anlatım bozukluğu, kurulan cümleler, yapılan yorumlaRa verilen alakasız ve birbirine benzeyen cevaplar. .
Hani düşünce yapısı cahilce,saplantılı olsa da doktor olana dek alınan eğitimin sonucu bu kadar vahim olamaz herhalde ..

Yaptıgınız yorum sizin takdiriniz sizi ikna etmeyecegim dusmanca tavrınızı

Ooo aşk en sevdiğim ben olsam miss gibi dev ederdim ne var bunla allasen alt tarafı sanal sex

Ya kafasi karisik deme oyle ..

Ama onun yüzünden benim de kafam karıştı ne gerek vardıysa :))

Telefonuma cevap geldi,Gerçek DR'dan kınama aldım birde.

WHATSAPP'IMA GELEN CEVAP ŞU; SEN BÖYLE ŞEYLERLE Mİ UĞRAŞIYORSUN? İNANAMADIM. demiş arkadaşımın ağabeyi

Ama konu veya onemli olan meslegim degil Yasadıklarım Farzedin ki copcuyum muhendisim ev kızıyım profesorum suan hic onemi yok konu bu degil cunku

Tabii ki yok. İnsansın sonuçta. Fakat sevgiline, aşkına o kadar yoğunlaşmışsın ki, bu noktada bence önemi var. Sende aşırı bir odaklanma var. Bu, mesleğin açısından (muhtemelen Aile Hekimisin ki iş yerinde olduğunu da belirtmiştin)yani ilaç yazdığın hasta açısından önemli. Ev kızı olsan bir kaç tabak düşürürsün elinden, yemeğe tuz yerine şeker katarsın falan,telafi olur vs.

Su aşamada benden herkese aspirin

Aklımda bi fikir var
Ayrılmak zorsa duygularımın korelmesi icin cabalamak ve bu arada bi anda kesmek degilde yavasca uzaklasmak nasıl fikir sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…