- 23 Ağustos 2017
- 495
- 132
- 18
- 34
- Konu Sahibi porfiromonas
Asık degildim o bi melekti ama sevmiyodum o beni cok severdi cok duzgun insandıBu konu Dışı olacak ama ondan ayrılmayı nasıl başardınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asık degildim o bi melekti ama sevmiyodum o beni cok severdi cok duzgun insandıBu konu Dışı olacak ama ondan ayrılmayı nasıl başardınız?
Ben gucum yetene kadar savasıyorum sevdiklerim icin ama ben boyle biriyim bu kotu mu elinden gelen herseyi yapmak yanlıs mı
Çok hoşsun gerçekten yazdığım mesaja bu cevap. Çocuk da istemiyormuş niye evlenecekmiş peki seninle? Sen evinde temizliğini yaparsın, yemeğini yaparsın, b.klu çamaşırlarını yıkarsın. Bir de süsleyip püsleyip elin kadınlarına yolcu edersin. Sana şunu diyeyim canın bu yaşadığın olayda eğer ayrıldığın zaman yanacağından daha az yanıyorsa sende çok ciddi sorun var.Cocuk istemiyor
O zaman bende oldukca ciddi sorun varÇok hoşsun gerçekten yazdığım mesaja bu cevap. Çocuk da istemiyormuş niye evlenecekmiş peki seninle? Sen evinde temizliğini yaparsın, yemeğini yaparsın, b.klu çamaşırlarını yıkarsın. Bir de süsleyip püsleyip elin kadınlarına yolcu edersin. Sana şunu diyeyim canın bu yaşadığın olayda eğer ayrıldığın zaman yanacağından daha az yanıyorsa sende çok ciddi sorun var.
Ee sende bekarsınMantıklı ve guzel yorumlar yapıyosunuz ben olsam ben de benzer yorumlar yapardım baskasına ama bide benim yerimde siz olsanız suan bunlar sizin basınıza gelmekte olsa? Ates dustugu yeri yakıyo Bekara karı bosamak kolay demisler
Şu yanıttan bile problemli olduğunuz belli zaten. Mazoşistlik ayan beyan. De... Allah aşkına şu topiği kapattırın. Kimse size "Ama o sana çok aşıık diğer kızlar geçiciiii, boşver idare et evlenince düzeleceeeek." demeyecek... Herkesin aklı başında çok şükür, siz dışında herkes gerçeğin farkında. Artık gidin psikiyatrınızla mı neyle konuşacaksanız konuşun, bir ilaç falan yazsın, ilaçsız geçebilecek bir kafa değil bence bu. Bir de ne olursunuz o adamla evlenin. Evlenin de dünyadan bir ş-- erkek daha eksilsin, kendini inanılmaz derecede hak eden bir kadını mutsuz etsin. Akıllı ve mantıklı kadınların duygularıyla oynamasın.Asık degildim o bi melekti ama sevmiyodum o beni cok severdi cok duzgun insandı
Mantıklı ve guzel yorumlar yapıyosunuz ben olsam ben de benzer yorumlar yapardım baskasına ama bide benim yerimde siz olsanız suan bunlar sizin basınıza gelmekte olsa? Ates dustugu yeri yakıyo Bekara karı bosamak kolay demisler
Ahchajfjajd Yarabbi sen büyüksün :)Mantıklı ve guzel yorumlar yapıyosunuz ben olsam ben de benzer yorumlar yapardım baskasına ama bide benim yerimde siz olsanız suan bunlar sizin basınıza gelmekte olsa? Ates dustugu yeri yakıyo Bekara karı bosamak kolay demisler
Bu kararı aldinız ya inanin bir hayat kurtarıldı benim icinARKADASLARIM, kıymetli dostlarım, yorum yapan herkese en acımasız yorumlar dahil binlerce kez tesekkur ederim Bana dogru yolu bulmam icin cesaret verdiniz Bu kadar yalancı, sevgisiz, karaktersiz, baskasına asık ve kız delisi, iradesiz bi insandan ne sevgili olur ne es olur ne ilerde hastalandıgımda yanımda olur ne ailesine beni ezdirmekten geri kalır ne benim anneme babama damat olur En cok da anneme babama ayıp ederim onlara ihanet ederim eger onunla devam edersem Cunku ailem bana cok emek verdi okuyup doktor olmam bu yasıma gelebilmem icin S*erefsizin birinin boyundurugunda helak olayım diye degil Hepinizi cileden cıkardıgım icin ozur dilerim
Kendime bunu yaptıgım icin kendimden ozur dilerim
Boyle bi insana asık oldugum icin kalbimden ve ask denen duygudan özur dilerim
Ailemden dostlarımdan herkesten
Ben cok degerliyim onun sandıgından daha cok
O turunun her ne kadar tek ornegiyse ben de dunyada bir taneyim
Kendi pisliginde bogulsun
Bunu diyebilmek icin daha goreceklerim varmıs
Gordum cok sukur
Hakkınızı helal edin çünkü hepinizin geleceğimi kurtarman için üzerimde hakkınız var umursamayip bana bu kadar dil dökmeyebilirdinizde
Cok tesekkur ederimBu kararı aldinız ya inanin bir hayat kurtarıldı benim icin
Dimdik durun bin kat daha iyileri çikacaktır karşınıza
ARKADASLARIM, kıymetli dostlarım, yorum yapan herkese en acımasız yorumlar dahil binlerce kez tesekkur ederim Bana dogru yolu bulmam icin cesaret verdiniz Bu kadar yalancı, sevgisiz, karaktersiz, baskasına asık ve kız delisi, iradesiz bi insandan ne sevgili olur ne es olur ne ilerde hastalandıgımda yanımda olur ne ailesine beni ezdirmekten geri kalır ne benim anneme babama damat olur En cok da anneme babama ayıp ederim onlara ihanet ederim eger onunla devam edersem Cunku ailem bana cok emek verdi okuyup doktor olmam bu yasıma gelebilmem icin S*erefsizin birinin boyundurugunda helak olayım diye degil Hepinizi cileden cıkardıgım icin ozur dilerim
Gordum cok sukur
Hakkınızı helal edin çünkü hepinizin geleceğimi kurtarmam için üzerimde hakkınız var umursamayip bana bu kadar dil dökmeyebilirdinizde
Çok şükür diyecektim ki bu mesajı gördüm. En son bunun için konu açtığınızda birkaç konu başlığı sonrası yine o adamla ilgiliydi. Güya o başlıkta yine gözünüz açılmıştı. İnanmadım şimdi açıkçası. Eğer bunda samimiyseniz, intikam dahi almadan, size ulaşacağı her yolu kapatarak çeker gidersiniz.Yalnız bi konu var o acı cekmeli yanına kar kalmamalı ona bi ders vermeliyim Fikri olan var mı
Oyle bi pislik cezasız mı kalmalı? Acı cekmeyi haketmiyo mu sizce deÇok şükür diyecektim ki bu mesajı gördüm. En son bunun için konu açtığınızda birkaç konu başlığı sonrası yine o adamla ilgiliydi. Güya o başlıkta yine gözünüz açılmıştı. İnanmadım şimdi açıkçası. Eğer bunda samimiyseniz, intikam dahi almadan, size ulaşacağı her yolu kapatarak çeker gidersiniz.
çok şükürARKADASLARIM, kıymetli dostlarım, yorum yapan herkese en acımasız yorumlar dahil binlerce kez tesekkur ederim Bana dogru yolu bulmam icin cesaret verdiniz Bu kadar yalancı, sevgisiz, karaktersiz, baskasına asık ve kız delisi, iradesiz bi insandan ne sevgili olur ne es olur ne ilerde hastalandıgımda yanımda olur ne ailesine beni ezdirmekten geri kalır ne benim anneme babama damat olur En cok da anneme babama ayıp ederim onlara ihanet ederim eger onunla devam edersem Cunku ailem bana cok emek verdi okuyup doktor olmam bu yasıma gelebilmem icin S*erefsizin birinin boyundurugunda helak olayım diye degil Hepinizi cileden cıkardıgım icin ozur dilerim
Gordum cok sukur
Hakkınızı helal edin çünkü hepinizin geleceğimi kurtarmam için üzerimde hakkınız var umursamayip bana bu kadar dil dökmeyebilirdinizde