sevgilimin yaptığı ayıp ?

ay ben 1100e buldum kaç gündür sevinçten uyuyamıyorum ahahah
sevgiliniz haksız tabiki

Ayy en nefret ettiğim erkek modeli

şimdide ı phone kötü samsung al. ben olsam note 3 alırım diyo. kendi telefonu yani. samsung istemiyorum dedim aylardır. heralde ondna iyi tel kullancam diye kıskanclık yaptı

ergen gibi davranmis hadi kendi alip hediye etse anlicam ama senin paran senin zevkin ustelik yok samsung al yok bunu al deme cesaretini nereden buluyor ne sacma. yas araligi nedir bu arada?

Ucuza buldum mu diyor? 2700? Ucuz?
Hangi telefon bu, iPhone mu?

keske ucuza buldum hediye alcam sana deseydi birde trip yapmis pasa:)))
2000 tl zaten gözden çıkarılmış, 2700 olsa ne olur 2900 olsa ne olur yani telefona 2000 tl üzeri para verecek olan insan 100 200 liranın neden hesabını yapsın? :)

Sevgiliniz sizin alcaginiz telefona niye karisiyor ki ? Adi üstünde Sevgiliniz. Para sizin Keyif sizin istediginizi alir satarsiniz.

Aynı sorun bende de var.Aynen çocukça senin demeden kendi atılıp yardımda bulunması yönlendirmesi gerek sanki kendilerine al diyoruz ..Vereceği iki akıl ve yön onuda yapamıyorlar..Hangi teelefonu düşünüyorsun ,bende alacağımda not 4 aklım gidip geliyor pembesi :)

Ucuz etin yahnisi yavan olur de...

Bu tel.paralarini siz kazanıp da ödüyor sunuz değil mi?anne baba mi alıyor yoksa!!

şimdide ı phone kötü samsung al. ben olsam note 3 alırım diyo. kendi telefonu yani. samsung istemiyorum dedim aylardır. heralde ondna iyi tel kullancam diye kıskanclık yaptı

İ phone kullanmış biri olarak bana i phone kullanışsız geldi.. Samsunglar daha kullanışlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…