Sende Al telefonu
ayyy pek memnunum de
alıcam zaten yalvarcak değilim ay nolur 200 tl daha ucuza aldır diye ayıp ya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende Al telefonu
ayyy pek memnunum de
alıcam zaten yalvarcak değilim ay nolur 200 tl daha ucuza aldır diye ayıp ya.
Al kendin ya ne ona bakıyorsun boşverrtabi canım ucuza buldum ama aldırmıycam diyo. sanki ben de yalvarcaktım 200 tl y le mi zengin olcam yahu
Al kendin ya ne ona bakıyorsun boşverr
3 bin lira,apakıllı heralde
ay ben 1100e buldum kaç gündür sevinçten uyuyamıyorum ahahah
sevgiliniz haksız tabiki
Ayy en nefret ettiğim erkek modeli
şimdide ı phone kötü samsung al. ben olsam note 3 alırım diyo. kendi telefonu yani. samsung istemiyorum dedim aylardır. heralde ondna iyi tel kullancam diye kıskanclık yaptı
bende koptum ya. almışknen niye düşük alıyim dimi:)
keske ucuza buldum hediye alcam sana deseydi birde trip yapmis pasa:)))Ucuza buldum mu diyor? 2700? Ucuz?
Hangi telefon bu, iPhone mu?
2000 tl zaten gözden çıkarılmış, 2700 olsa ne olur 2900 olsa ne olur yani telefona 2000 tl üzeri para verecek olan insan 100 200 liranın neden hesabını yapsın? :)keske ucuza buldum hediye alcam sana deseydi birde trip yapmis pasa:)))
arkadaşlar telefon alcaktım sevgilimde biliyo aylardır alcağımı. 2 gündür küsüz o yazmadı bende yazmadım. tartışmadana bana göre o suçlu. neyse bu arada telefonu tanıdığıma sordurdum 3000 yaparız dedi. sonra başka bir yerde 2900 e buldum. bugün sevgilimle konuştuk dedim böyle böyle alıcam sanırım.
sonra kuzenime sordum akşam. sevgilim aradı napıyosun dedi. kuzenimle konuştum sordum teli dedim. ne dedi falan diyo alaycı bir şekilde dedim 2900 iyiymiş al dedi. bu sefer herkese sordun bana sormadın ben 2700 e buldum ama aldırmıcam demesin mi.
dedim kaç aydır biliyosun alcağımı sen telefoncu musun ki sorayım. taa 6 ay önce abisinin tanışı vasitasıyla annesine ucuza almıştı. dedim o abinin tanıdığıydı ayrıca sen demeden ben mi diyim yani tanıdığınız var mı bulabilir misiniz diye ?
yaptığı çocukca değil mi?
Aynı sorun bende de var.Aynen çocukça senin demeden kendi atılıp yardımda bulunması yönlendirmesi gerek sanki kendilerine al diyoruz ..Vereceği iki akıl ve yön onuda yapamıyorlar..Hangi teelefonu düşünüyorsun ,bende alacağımda not 4 aklım gidip geliyor pembesi :)arkadaşlar telefon alcaktım sevgilimde biliyo aylardır alcağımı. 2 gündür küsüz o yazmadı bende yazmadım. tartışmadana bana göre o suçlu. neyse bu arada telefonu tanıdığıma sordurdum 3000 yaparız dedi. sonra başka bir yerde 2900 e buldum. bugün sevgilimle konuştuk dedim böyle böyle alıcam sanırım.
sonra kuzenime sordum akşam. sevgilim aradı napıyosun dedi. kuzenimle konuştum sordum teli dedim. ne dedi falan diyo alaycı bir şekilde dedim 2900 iyiymiş al dedi. bu sefer herkese sordun bana sormadın ben 2700 e buldum ama aldırmıcam demesin mi.
dedim kaç aydır biliyosun alcağımı sen telefoncu musun ki sorayım. taa 6 ay önce abisinin tanışı vasitasıyla annesine ucuza almıştı. dedim o abinin tanıdığıydı ayrıca sen demeden ben mi diyim yani tanıdığınız var mı bulabilir misiniz diye ?
yaptığı çocukca değil mi?
şimdide ı phone kötü samsung al. ben olsam note 3 alırım diyo. kendi telefonu yani. samsung istemiyorum dedim aylardır. heralde ondna iyi tel kullancam diye kıskanclık yaptı