• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin yaptığı ayıp ?

Ucuz etin yahnisi yavan olur de...

Bu tel.paralarini siz kazanıp da ödüyor sunuz değil mi?anne baba mi alıyor yoksa!!

ben kazanıyorum. ben ailemden bu kadarlık telefon isteyememki. telefonum eskirdi de zorla aldırırlardı o da yine düşük modellisini alırdım.

Aynı sorun bende de var.Aynen çocukça senin demeden kendi atılıp yardımda bulunması yönlendirmesi gerek sanki kendilerine al diyoruz ..Vereceği iki akıl ve yön onuda yapamıyorlar..Hangi teelefonu düşünüyorsun ,bende alacağımda not 4 aklım gidip geliyor pembesi :)

ben de önce note 4 teydim. ama yıllardır samsung kullanıyorum bu sefer ı phone alıyim dedim. samsung son zamanlarda çok kastı donma yapıyodu. tabi baya da eskidi o yüzden de olabilir. ı phone un işletim sistemi çok iyi diyolar denemek istiyorum

ben kazanıyorum. ben ailemden bu kadarlık telefon isteyememki. telefonum eskirdi de zorla aldırırlardı o da yine düşük modellisini alırdım.
Güle güle kullanın. Calismissiniz en güzeli hakkınız tabiki.gozum korktu Birden yarın birgün çocuklar dikilir önüme tel.istiyorum 3000tl derler diye.o yüzden sordum.

senin o kadar para harcayacagina bozulmus.
kendisine gelince alir bazi adamlar ama karsi taraf almak isteyince cok gelir fiyati.

ona sormadan git al.

dün akşam tekrar konuştumuzda arkadaşları beklesin filan demiş. bunları dedi. ben de hiç sormadım sen 2700 e nerden buldun diye.

bu sabah da telefoncu arkadaşıma sordum bi yerde 2900 buldum diye. sevgilime de soyledım. hiç bişey demedi. alcak mısın dedi bende bilmiyom dedim hayırlısı diyo. komedi valla :D

sonnn derece gereksiz şekilde kıskanmış!
resmen trip atmış!
biz böyle trip atsak demediğini bırakmazlar
ayıp tabi yaptığı ve çocukça...
çok da önemsemeyin alın telefonunuzu şimdiden hayırlı olsun :KK68:

sonnn derece gereksiz şekilde kıskanmış!
resmen trip atmış!
biz böyle trip atsak demediğini bırakmazlar
ayıp tabi yaptığı ve çocukça...
çok da önemsemeyin alın telefonunuzu şimdiden hayırlı olsun :KK68:

teşekkür ederimm :)

var böyle huyları maalesef. ondan çok kazanıyorum diye sanırım

ı phone. samsunglarda aşağı yukarı böyle.
iPhone eskidi bile, samsunglar zaten çöp. Bu sonbaharda yeni iPhone çıkacak, 6s ya da iPhone 7 geliyor. Belki aynı anda çıkar. Ben olsam 3000 tl'yi geçen senenin telefonuna vermezdim, biraz daha bekleyip en son çıkanı alırdım. Sevgilin olsam vereceğim tavsiye bu olurdu mesela. Teknoloji böyle, yenisi çıkınca öbürü eskiyor.

Son düzenleme:
dün akşam tekrar konuştumuzda arkadaşları beklesin filan demiş. bunları dedi. ben de hiç sormadım sen 2700 e nerden buldun diye.

bu sabah da telefoncu arkadaşıma sordum bi yerde 2900 buldum diye. sevgilime de soyledım. hiç bişey demedi. alcak mısın dedi bende bilmiyom dedim hayırlısı diyo. komedi valla :D
Beklesin derken ne kastetmişler? iPhone'ların fiyatı düşmez ama yenisi çıkacak, ben olsam yenisi çıktıktan sonra karar verirdim, ikisini kıyaslardım falan böyle... Ama muhtemelen en son çıkanı alırdım çünkü bayağı güzel bişey olacakmış.

Beklesin derken ne kastetmişler? iPhone'ların fiyatı düşmez ama yenisi çıkacak, ben olsam yenisi çıktıktan sonra karar verirdim, ikisini kıyaslardım falan böyle... Ama muhtemelen en son çıkanı alırdım çünkü bayağı güzel bişey olacakmış.

aynen yenisi çıkcak diye. bende kararsız kaldım telefonumda çok kötü oldu idare edemiyorum delirtiyo beni :/

Back
X