Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sevgilimin yaptığı ayıp ?
- Konu Sahibi gamzenk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ucuz etin yahnisi yavan olur de...
Bu tel.paralarini siz kazanıp da ödüyor sunuz değil mi?anne baba mi alıyor yoksa!!
ben kazanıyorum. ben ailemden bu kadarlık telefon isteyememki. telefonum eskirdi de zorla aldırırlardı o da yine düşük modellisini alırdım.
Aynı sorun bende de var.Aynen çocukça senin demeden kendi atılıp yardımda bulunması yönlendirmesi gerek sanki kendilerine al diyoruz ..Vereceği iki akıl ve yön onuda yapamıyorlar..Hangi teelefonu düşünüyorsun ,bende alacağımda not 4 aklım gidip geliyor pembesi :)
ben de önce note 4 teydim. ama yıllardır samsung kullanıyorum bu sefer ı phone alıyim dedim. samsung son zamanlarda çok kastı donma yapıyodu. tabi baya da eskidi o yüzden de olabilir. ı phone un işletim sistemi çok iyi diyolar denemek istiyorum
Güle güle kullanın. Calismissiniz en güzeli hakkınız tabiki.gozum korktu Birden yarın birgün çocuklar dikilir önüme tel.istiyorum 3000tl derler diye.o yüzden sordum.ben kazanıyorum. ben ailemden bu kadarlık telefon isteyememki. telefonum eskirdi de zorla aldırırlardı o da yine düşük modellisini alırdım.
ona sormadan git al.
dün akşam tekrar konuştumuzda arkadaşları beklesin filan demiş. bunları dedi. ben de hiç sormadım sen 2700 e nerden buldun diye.
bu sabah da telefoncu arkadaşıma sordum bi yerde 2900 buldum diye. sevgilime de soyledım. hiç bişey demedi. alcak mısın dedi bende bilmiyom dedim hayırlısı diyo. komedi valla
O parayı verdikten sonra iki yüz için ağlayacak değilim deseydiniz
yani çok komik cidden. gülsem mi ağlasam mı adama valla.
ergen gibi davranmis hadi kendi alip hediye etse anlicam ama senin paran senin zevkin ustelik yok samsung al yok bunu al deme cesaretini nereden buluyor ne sacma. yas araligi nedir bu arada?
28 yaşında düşünün
3000 benim doğum param
tuşları altın mı
yeni çıkanların fiyatları hep böyle :)
Ucuza buldum mu diyor? 2700? Ucuz?
Hangi telefon bu, iPhone mu?
ı phone. samsunglarda aşağı yukarı böyle.
sonnn derece gereksiz şekilde kıskanmış!
resmen trip atmış!
biz böyle trip atsak demediğini bırakmazlar
ayıp tabi yaptığı ve çocukça...
çok da önemsemeyin alın telefonunuzu şimdiden hayırlı olsun
teşekkür ederimm :)
var böyle huyları maalesef. ondan çok kazanıyorum diye sanırım
iPhone eskidi bile, samsunglar zaten çöp. Bu sonbaharda yeni iPhone çıkacak, 6s ya da iPhone 7 geliyor. Belki aynı anda çıkar. Ben olsam 3000 tl'yi geçen senenin telefonuna vermezdim, biraz daha bekleyip en son çıkanı alırdım. Sevgilin olsam vereceğim tavsiye bu olurdu mesela. Teknoloji böyle, yenisi çıkınca öbürü eskiyor.ı phone. samsunglarda aşağı yukarı böyle.
Son düzenleme:
Beklesin derken ne kastetmişler? iPhone'ların fiyatı düşmez ama yenisi çıkacak, ben olsam yenisi çıktıktan sonra karar verirdim, ikisini kıyaslardım falan böyle... Ama muhtemelen en son çıkanı alırdım çünkü bayağı güzel bişey olacakmış.dün akşam tekrar konuştumuzda arkadaşları beklesin filan demiş. bunları dedi. ben de hiç sormadım sen 2700 e nerden buldun diye.
bu sabah da telefoncu arkadaşıma sordum bi yerde 2900 buldum diye. sevgilime de soyledım. hiç bişey demedi. alcak mısın dedi bende bilmiyom dedim hayırlısı diyo. komedi valla
Beklesin derken ne kastetmişler? iPhone'ların fiyatı düşmez ama yenisi çıkacak, ben olsam yenisi çıktıktan sonra karar verirdim, ikisini kıyaslardım falan böyle... Ama muhtemelen en son çıkanı alırdım çünkü bayağı güzel bişey olacakmış.
aynen yenisi çıkcak diye. bende kararsız kaldım telefonumda çok kötü oldu idare edemiyorum delirtiyo beni :/
Hangi telefonu kullanıyorsunuz şu an?aynen yenisi çıkcak diye. bende kararsız kaldım telefonumda çok kötü oldu idare edemiyorum delirtiyo beni :/