Sevgilimin Sorunlu Ailesi

erkek arkadasiniz mesafe koyacak baya iyi bir mesafe evlenince tabi. inan o zaman kıymetli olacak
Bende tam bunu yazacaktimki siz yazmissiniz aynen evlenince laf soylettirmicek onceden soylediklerinizde yuzunuze vurulur merak etmeyin hic karismayin aaa ailen tuu kaka demeyin destek olun ama ailesi hakkinda kotu hic bisey siz soylemeyin

hakkaten o chopstickle pilav yemek de nası bi işkencedir. gerçi avcunla avuçlayarak pilav yiyen gördükten sonra kürdanla tek tek yemeğe razıyım.

Onlar pilavlarını bizim gibi yağda kavurduktan sonra pişirmiyorlar , haşlıyorlar sonra başka bir kaç işlem var diye hatırlıyorum . o yüzden pilav bir kaç top halinde oluyor ve chopstick e yapışıyor . Aslında onlarda genellikle pilavı kaşıkla yiyorlar :) .

Pilavın çatalla yenmesi ? Bilmiyorum bende çatalla yerim ama benim ağzıma kaşık sığmıyor Hem kaşık çataldan daha eski bir icat yani kafam karıştı bu konuda neyse ...

Konu sahibine gelince ;
Senin yapabileceğin bir şey yok . Bende bu gün öğrendim ki ne kadar yanında olursa seni o kadar maşa gibi kullanır .
Ona fikrini söyle ama sakın ailesi ile arasına girme . Sana dert yakınan kadar Ablasına '' beni sürekli onunla bununla yargılayan gerici zihniyetinden öpüyorum abla bir daha bu konuda konuşma sana vazife değil '' diyebilir .

erkek arkadasim benden 6 yas kücük. 25 yasina girecek 1 ay sonra
biz iyi anlasiyoruz, aramizda bi sorun oldu onu da hallettik cok sükür
ama ailesi baya cahil gibi ve ben cahil insanlardan korkarim... cünkü hersey beklenir diye düsünüyorum

Evet bana da oyle geldi.

Erkek arkadasin kucuk degil bu kadar
Mudahaleye nasil izin verip
Bas edememis anlayamadim.

Umarim sen ayni seyi sana da hatta ikinize
Yapmalarina musade etmezsin.

Ahaha kız nasıl ağzına sığmıyor kaşık şoklardayım

Bas bayaaa kanki sığmıyor işte . Hiç olamadım kaşığın tamamını ağzına alıp hunharca yiyenlerden .
Denedim bir kere kaşığın yanları yanaklarıma değdi . Zaten çorba içerken de zorlanıyorum :)
Dişçide çok şaşırmıştı . Emin misin senin ağzın bu kadar mı açılıyor diye

Ahaha kuzum ya
Doğrudur benimde ağzım tel takıldıktan sonra mağara gibi oldu
Neyse konu dışına çıkmaya sürüklüyorum seni öptüm :**

Ahaha kuzum ya
Doğrudur benimde ağzım tel takıldıktan sonra mağara gibi oldu
Neyse konu dışına çıkmaya sürüklüyorum seni öptüm :**

mumyadaki herife benzetiyodum ben kendimi 3 kişi ağzımın içine girip takıyolardı resmen yırttılar ağzımı

çatal kaşık boş işler bunlar ya.

konu sahibi sevgilin arkadaşında falan kalamaz mı bi süre?

madem bikaç ayı kalmış son ayları onlarla geçirsin

Konu sahibi her ne olursa olsun o annesi ve ablaları sen o dert yanarken asla olumsuz bi laf etme derim.
Ilerde basın agriyabilir sen elin kızı olursun onlar ailesi olur falan filan bu çok sık rastlanan bi örnek.
Yas farkını falan da sorun ettiklerine göre sana baştan önyargılılar orası çok net zaten.
Yani çetin bi mücadele seni bekliyor hazırlıklı olman gerek.

Kilo problemi varsa kaşık çataldan daha fazla miktarda pilav taşıyacaktır.onu düşünerek söylemiş olabilirler ( ne kadar da polyanna bir düşünce )
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın
Sevgili de olsanız ,nişanlı da olsanız aile içi meselelerine kesinlikle yorum yapmayın sevgilinize özellikle .

Ayrıca istanbullu olmuşlar lakin birisine öğüt verirken ki bu öğüt değil azarlama
kimsenin yanında yapmamaları gerektiğini, bunun o kişiyi rencide edebileceğini düşünmeleri gerekir.incelik pilavı çatalla yemekle olsaydı o hoooo

Pilav catalla deil kisi nasil istiyosa oyle yenir yemin ediyorum kil oluyorum soyle bos insanlara sanane ister eliyle yer ister baska bir yeriyle ister 70 kilo olur ister 100 aile cokk ilginc evlilik dusunuyosan baya ugrasman gerekir bu tiplerle

Evet bana da oyle geldi.

Erkek arkadasin kucuk degil bu kadar
Mudahaleye nasil izin verip
Bas edememis anlayamadim.

Umarim sen ayni seyi sana da hatta ikinize
Yapmalarina musade etmezsin.

vallahi ben kesinlikle müsade etmem bu tip insanlara toleransim sifir
sadece kendilerini hakli görüyorlar, herkesin yaninda sabah aksam kilo muhabbeti
aldigi kararlara saygilari sifir ama herseyi de ondan bekliyorlar
o da karsilik verince "terbiyesiz" oluyor tabi...

her derdini paylastiktan sonra özür diliyor garibim artik, cok yük oluyorum sana diyor
dedim ne alakasi var birbirimize destek olmayacaksak ne anlami kaldi iliskinin... mutlu oluyor sonra

ay sorma canim, herseyleri 10 numara olacak tepeden tirnaga evden arabaya nisandan dügüne evine mobilyasina kadar en lüksü ve en güzeli olacak... ama kardese gelirse kim ipler ki, erasmusa gittiginde azcik para yollamis onu yüzüne vuruyor kac aydir seni okuttuk diyor... babasi dese neyse ablasi diyo seni okuttuk diye
cok acayiplar valla dizi karakterleri gibi... izledikleri dizilerden etkileniyorlar, ondan belki de

Çizgi dizi izleseler daha sevimli olurlar gibi

sorma canim hakkimda ne dediklerini 1 kez söyledi bana sevgilim sadece, sonra bunun hata oldugunu anlayip agzini acmadi daha, anne ve kizlar birlikte olup "30 yasinda kadin tabi gencecik cocugu ayartacak, kim bilir neler görmüs gecirmistir" demisler zamaninda

bu arada ablalari da benimle yasit, biri benden bi kac ay büyük digeri 2 yas mi ne büyük yani zihniyetleri ortada
ha erkek arkadasim agizlarinin payini vermis o zaman ben de sizi öyle görüyorum bundan sonra, nasilsa siz de "cok yaslisiniz" neler neler yapmissinizdir demis
baya konusmamislar erkek arkadasimla ama sonra skypetan görüsüyoruz ikisi de cat diye odaya geldi (kapiya da vurmuyorlar!) erkek arkadasim hemen baska bisey acti ama ben duyuyorum konusulanlari tabi

"biz sana cok kirildik ne bicim laflardi ne saygisizsin sen" gibi biseyler söylediler iste
erkek arkadasim da sizin bana ve tanimadiginiz bi kiza yaptiginiz saygisizlik neydi peki dediginde "e biz senin iyiligini düsünüyoruz" dediler .. sonra bi ara bitanesi "sen ne saygisiz bisey oldun böyle" deyince ikisini de zorla odadan cikartti falan

erkek arkadasim cidden basedemiyor bunlarla.. cok fenalar cok

Pilav catalla deil kisi nasil istiyosa oyle yenir yemin ediyorum kil oluyorum soyle bos insanlara sanane ister eliyle yer ister baska bir yeriyle ister 70 kilo olur ister 100 aile cokk ilginc evlilik dusunuyosan baya ugrasman gerekir bu tiplerle

yurtdisinda yasayacagimiz icin allahtan uzak olucaz, gerci bunun anasi gelir 1 ay kalmaya kalkar ne yapicam bilmiyorum simdiden daraldim valla. ablalari o kadar sık gelemez sanirim is güc koca cocuk derken ( o zamana kadar cocuklari olur ve diger ablasi da evlenir insallah da rahatlarlar)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…