- 30 Nisan 2016
- 970
- 1.878
Bende tam bunu yazacaktimki siz yazmissiniz aynen evlenince laf soylettirmicek onceden soylediklerinizde yuzunuze vurulur merak etmeyin hic karismayin aaa ailen tuu kaka demeyin destek olun ama ailesi hakkinda kotu hic bisey siz soylemeyinerkek arkadasiniz mesafe koyacak baya iyi bir mesafe evlenince tabi. inan o zaman kıymetli olacak
hakkaten o chopstickle pilav yemek de nası bi işkencedir. gerçi avcunla avuçlayarak pilav yiyen gördükten sonra kürdanla tek tek yemeğe razıyım.
Pilavi bir tek Istanbullu olanlar mi catalla yiyormus :)
Ablalar degisik.
Kilo almasini istemeyebilirler ama bunu insanlarin onunde dana gibi olmus seklinde rencide ederek yapamazlar.
Onunden yemek yedigi tabagi kaldiramazlar.
Birsey olamayipta kendini cok sey olmus gibi gosteren tipler oldugu bariz belli.
Erkek arkadasini da sindirmisler yazik cocuga.
Ben merak ettigim aranizda kac yas var.
Sen kac yasindasin, ablalar kac civari
Erkek arkadas kac?
Ahaha kız nasıl ağzına sığmıyor kaşıkPilavın çatalla yenmesi ? Bilmiyorum bende çatalla yerim ama benim ağzıma kaşık sığmıyor
erkek arkadasim benden 6 yas kücük. 25 yasina girecek 1 ay sonra
biz iyi anlasiyoruz, aramizda bi sorun oldu onu da hallettik cok sükür
ama ailesi baya cahil gibi ve ben cahil insanlardan korkarim... cünkü hersey beklenir diye düsünüyorum
Ahaha kız nasıl ağzına sığmıyor kaşıkşoklardayım
Ahaha kuzum yaBas bayaaa kanki sığmıyor işte . Hiç olamadım kaşığın tamamını ağzına alıp hunharca yiyenlerden .
Denedim bir kere kaşığın yanları yanaklarıma değdi . Zaten çorba içerken de zorlanıyorum :)
Dişçide çok şaşırmıştı . Emin misin senin ağzın bu kadar mı açılıyor diye
Ahaha kuzum ya
Doğrudur benimde ağzım tel takıldıktan sonra mağara gibi oldu
Neyse konu dışına çıkmaya sürüklüyorum seni öptüm :**
Evet bana da oyle geldi.
Erkek arkadasin kucuk degil bu kadar
Mudahaleye nasil izin verip
Bas edememis anlayamadim.
Umarim sen ayni seyi sana da hatta ikinize
Yapmalarina musade etmezsin.
Kilo problemi varsa kaşık çataldan daha fazla miktarda pilav taşıyacaktır.onu düşünerek söylemiş olabilirler ( ne kadar da polyanna bir düşünce )
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın
Sevgili de olsanız ,nişanlı da olsanız aile içi meselelerine kesinlikle yorum yapmayın sevgilinize özellikle .
Ayrıca istanbullu olmuşlar lakin birisine öğüt verirken ki bu öğüt değil azarlama
kimsenin yanında yapmamaları gerektiğini, bunun o kişiyi rencide edebileceğini düşünmeleri gerekir.incelik pilavı çatalla yemekle olsaydı o hoooo
Çizgi dizi izleseler daha sevimli olurlar gibiay sorma canim, herseyleri 10 numara olacak tepeden tirnaga evden arabaya nisandan dügüne evine mobilyasina kadar en lüksü ve en güzeli olacak... ama kardese gelirse kim ipler ki, erasmusa gittiginde azcik para yollamis onu yüzüne vuruyor kac aydir seni okuttuk diyor... babasi dese neyse ablasi diyo seni okuttuk diye
cok acayiplar valla dizi karakterleri gibi... izledikleri dizilerden etkileniyorlar, ondan belki de
Çizgi dizi izleseler daha sevimli olurlar gibi
Konu sahibi her ne olursa olsun o annesi ve ablaları sen o dert yanarken asla olumsuz bi laf etme derim.
Ilerde basın agriyabilir sen elin kızı olursun onlar ailesi olur falan filan bu çok sık rastlanan bi örnek.
Yas farkını falan da sorun ettiklerine göre sana baştan önyargılılar orası çok net zaten.
Yani çetin bi mücadele seni bekliyor hazırlıklı olman gerek.
Pilav catalla deil kisi nasil istiyosa oyle yenir yemin ediyorum kil oluyorum soyle bos insanlara sanane ister eliyle yer ister baska bir yeriyle ister 70 kilo olur ister 100 aile cokk ilginc evlilik dusunuyosan baya ugrasman gerekir bu tiplerle
Adab-ı muaşeret kuralları yöreye göre değişiklik göstermez. Saygılar...