Sevgilimin Sorunlu Ailesi

Abladır soyler diye bir sey yok. Bazilari boyle yorumlar yapmista yani uslup diye bir sey var bir insan belirli yasa geldikten sonra onun üstünde hakimiyet kuramazsiniz yada kurmaya calisamazsiniz bi cok yanlis bir sey. Bide bunu savunuosunz pess. Gene bazilari bugun ablasini sana anlatan yarin seni ablasina anlatr demis yaahu yok oyle birsey adam belliki dolmus kafayi yememk icin gelmis sana anlatmis derdini paylasmis yani burdaki bazi insanlarin doldurusunaa gelme. Bazilari gozu kapali yorum yapıyor.
Ilerde ciddiyete dokermisinz iliskinizi bilmiyorum ama oyle olursada mesafe koyarsz sevgilinzde mesafe koyar herseyine karistirtmaz soz sahibi olmalarina musade etmezse sorun kalmaz ama ya musade ederse? Sorun burda iste.

Sevgilin sana bunları korkup kacman için anlatmış bence. Erkekler biraz ketum olur bu konularda aslında. Çok fazla ayrıntı vermiş sana

Bir bana mı pahalı geldi takım elbiseler

Yani kavga çıkartması garip de bir düğün için 1600 tl elbise baba ve kardeş için çok değil mi

Ben çok cimriyim galiba

Ablaların çok da bir müdahalesi yok ve muhtemelen bunlar her gün olmaz

Mesela ne okuyor

Bilinmeyen daha doğrusu kıymeti bilinmeyen bir bölüm ise mühendis doktor olsaydın demeleri de çok normal

Abladır soyler diye bir sey yok. Bazilari boyle yorumlar yapmista yani uslup diye bir sey var bir insan belirli yasa geldikten sonra onun üstünde hakimiyet kuramazsiniz yada kurmaya calisamazsiniz bi cok yanlis bir sey. Bide bunu savunuosunz pess. Gene bazilari bugun ablasini sana anlatan yarin seni ablasina anlatr demis yaahu yok oyle birsey adam belliki dolmus kafayi yememk icin gelmis sana anlatmis derdini paylasmis yani burdaki bazi insanlarin doldurusunaa gelme. Bazilari gozu kapali yorum yapıyor.
Ilerde ciddiyete dokermisinz iliskinizi bilmiyorum ama oyle olursada mesafe koyarsz sevgilinzde mesafe koyar herseyine karistirtmaz soz sahibi olmalarina musade etmezse sorun kalmaz ama ya musade ederse? Sorun burda iste.

anlatiyor bana cünkü dertlesecek baska kimsesi yok, birbirimizden baska kimsemiz yok...

Diğer konuları bilmem de yemek konusunda haklı olabilirler. Şöyle ki eğer şişmansa daha fazla kilo almasın diye müdahale ediyorlardır.
Ben de şişmanken annem sürekli önümden alırdı, mağazalarda falan az yeseydin diye çıkışırdı. :KK53: Yani şimdi buna bakarsak ben de dramın göbeğinde büyümüşüm algısı çıkar. Ama öyle değil işte. O da kızı sağlıklı olsun, istediğini giyebilsin istiyordu.
Bu meseleyi bir çıkarın. Para mevzuunda cimri olan ilk aile de sevgilinizin ailesi değil emin olun. :KK14:

Diğer konuları bilmem de yemek konusunda haklı olabilirler. Şöyle ki eğer şişmansa daha fazla kilo almasın diye müdahale ediyorlardır.
Ben de şişmanken annem sürekli önümden alırdı, mağazalarda falan az yeseydin diye çıkışırdı. :KK53: Yani şimdi buna bakarsak ben de dramın göbeğinde büyümüşüm algısı çıkar. Ama öyle değil işte. O da kızı sağlıklı olsun, istediğini giyebilsin istiyordu.
Bu meseleyi bir çıkarın. Para mevzuunda cimri olan ilk aile de sevgilinizin ailesi değil emin olun. :KK14:

erkek arkadasim cok fazla kilolu degil, yogunluktan dolayi saglikli beslenemiyor ve azcik göbek yapti sadece ki bu gecici bi durum.
ailesi öyle abartiyor ki duyan gergedan gibi oldu saniyor :)

erkek arkadasim cok fazla kilolu degil, yogunluktan dolayi saglikli beslenemiyor ve azcik göbek yapti sadece ki bu gecici bi durum.
O azıcık göbek sonra devasa göbeğe evriliyor. :KK53:
Bana da yıllarca 5 kilo versen yeter, aman verme az zaten sana yakışıyor demişlerdi. Dost acı söyler valla, bana sorulursa şişman mıyım diye evet derim. :) Ha kalkıp da yeme demem, herkes kendi boğazını tutsun. Müdahaleci bir kişiliğim yok ama annemin var. Demek ki sevgilinizin ailesi de öyle. :KK14:

aslinda erkek arkadasini cok iyi anliyorum bende zamaninda bazi akrabalarim tarafindan asagilandim. yanliz erkek arkadasinin daha agir. bide onun isi daha zor onu savunacak bir aile bireyi bile yok annem zamanla o akrabalarimizin cok da iyi niyetli olmadigini anladi laf carpa carpa adam etti onlari. biraz da mesafe koyunca ayaklarini denk aliyorlae simdi. o psikojik siddet cok farkli inan icimde zaman zaman bir ofke var ki anlatamam en ufak imaya laf sokmaya artik tahammulum yok. zaman zaman patliyorum.

Evimde pilavı istersem chopstick ile yerim kime ne :işsiz:
Konu sahibi sen bu insanlarla başa çıkamazsın. Kaçabildiğiniz kadar uzağa kaçın.

hakkaten o chopstickle pilav yemek de nası bi işkencedir. gerçi avcunla avuçlayarak pilav yiyen gördükten sonra kürdanla tek tek yemeğe razıyım. :kusmuk:

Baba oğul pasif.. ailenin kadınları dediğim dedik bir aile gibi.. tek oğlan diyip el üstünde tutup sizi begenmeseler genele uygun olurdu ama bunlar bi değişik..
Voltran gibi Birleşik 3 kadın ile baş edilir mi baş etmeye değer mi?
İleride bu anlattıklarını unutur annem o benim ablalarim onlar vs demeye başlarsa zor..

Pilavi bir tek Istanbullu olanlar mi catalla yiyormus :)
Ablalar degisik.

Kilo almasini istemeyebilirler ama bunu insanlarin onunde dana gibi olmus seklinde rencide ederek yapamazlar.
Onunden yemek yedigi tabagi kaldiramazlar.
Birsey olamayipta kendini cok sey olmus gibi gosteren tipler oldugu bariz belli.
Erkek arkadasini da sindirmisler yazik cocuga.

Ben merak ettigim aranizda kac yas var.
Sen kac yasindasin, ablalar kac civari
Erkek arkadas kac?

X