- 24 Ekim 2016
- 611
- 509
Canım istedio yoreden yoreye degisir biz kasikla yeriz bide ustune yogur dokcen bir guzel karistircan bide yaninda kuru fasulye koycan tabagin icine oooof tadindan yenmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım istedio yoreden yoreye degisir biz kasikla yeriz bide ustune yogur dokcen bir guzel karistircan bide yaninda kuru fasulye koycan tabagin icine oooof tadindan yenmez
Baba oğul pasif.. ailenin kadınları dediğim dedik bir aile gibi.. tek oğlan diyip el üstünde tutup sizi begenmeseler genele uygun olurdu ama bunlar bi değişik..
Voltran gibi Birleşik 3 kadın ile baş edilir mi baş etmeye değer mi?
İleride bu anlattıklarını unutur annem o benim ablalarim onlar vs demeye başlarsa zor..
Sevgilinin kilosuna karıştıklarında eğer ordaysan "ben ağırlık seviyorum ondan yiyor elleşmeyin yiğidime" de
Çatalları istemsiz ellerinden düşer matmazellerin.
Adabi muaseret batilasma ozentiligidir. Sevgiler canim
valla deminde dedim annesidir ablasidir ailedir ama zarar verecekse size ki baya zarar verirler evliliginiz yipranir. sevgilinin ne yapip edip onlarin yaniniza gelmemelerini saglamali. anlattigin kadariyla hic bir seye saygilari yok kibarliktan dem vurmuslar istanbulluyuz demisler ama bence alakalari yok bir kere kapi calma müsait isteme aliskanliklari yok. o dedikleri insanlarda o istanbul hanim efendilerin o istanbul beyefendilerinde nezaket edep ahlak var konusurken bile insanlari incirmeye ozen gosterirler. bu ablalarinin annenin yaptiklari ozenti sadece.
Pilavı çatalla yesem kafayı yerim
Kendimi modern biri sanırdım oysaki
Bu çocuğun ablaları var, bir evin bir oğlu galiba, öyle mi? Yani ne bileyim ailelerde erkek çocuklara genelde ablalar anneler böyle şeyleri yapmazlar yahu, kıymetli olur oğlanlar :) Acaba sevgiliniz abartıyor olabilir mi? Önceki konunuzdan gördüğüm kadarıyla okb'li çünkü, psikolojik sıkıntısı var.
Harikasin ne zaman cevap vermissin die takip ediyordum. Adab-i muaseret dersleri verilmeli okullarda diye dusunuyorum. Sofrada,sokakta, evde nasil davranilir nasil davranilmaz ogrense keske insanlar. En azindan baskalarinin yaninda buna uygun davransalar, kimse kimseden igrenmek zorunda kalmaz benim gibi. Yoksa avucla yesin yalnizken bana ne:)
Bu arada konu sahibi, evlendiniz mi? Evlenmediyseniz ve erkek arkadasiniz 3 yasinda degilse kendini savunabilir. Ama anlattiklariniza gore kendini toplayamayan bir insan sanirim soz konusu adam. Yemek yemesine bu kadar takildiysa ailesi sen evlenjnce seni de gorecegiz bence ayni fikirde olacaksin. İnsanliktan ve kitliktan cikmis gibi yemek yiyorsa ailesi ikaz edebilir. Dana gibi oldum da diyebilir. Ye oglum tosunum mu desinler? Okuma konusunda gecerliligi olan bir meslek degilse de soylenmeleri normal ,para verip erasmusa gondermek de her ailenin yapabildigi bir sey degil, cahil cuhela bir aile degilmis demek ki. Bu arada erkek arkadasin hem calisip hem okuyabilir ayri eve cikabilir,afedersin kazik kadar adam gelmis 25 yasina,ailesinden rahatsizsa ayri yasasin
Ve en onemlisi,sen mudahil olma. Evlenince ablalarina hak verecek duruma gelebilirsin hatirlatirim.
Sulu yemek yerken ekmek tüketmek istemediğimizde ne oluyor?
Bugün kafasını eZdikleri adam yarın evlenirseniz kıymetli paşa kardeşleri olur. Konulardan bazıları senin bilenmenden kaynaklı abartmışsın ama bazıları tuhaf. Hani çok yiyosun çatalla ye vb muhabbetler o evde sen yokken yapılır ama senin yanında yapılması garip. Kilo problemi varaa yemeğine müdahale ediyor olabilirler ve evet pilav kaşıkla yenmez yaa.. aldıkları kıyfetlerin fiyatları seni ilgilendirmez. Oralara hiç girme. Evde biraz kadın dominantlığı var 2 abla çok baskın. 2 baskın görümce sıkıntı valla geçmiş olsun.
eğer ailesinden hoşlanmıyorsanız olası bir evlilikte ilişkinizi minimum seviyede tutarsınız. sürekli görüşmek, dipdibe olmak zorunda değilsiniz, ki ben çok ters bir yaklaşımları olduğu izlenimine de kapılmadım ya neyse, siz baştan sevmemişsiniz.
nişan/düğün işlerinde de onları dahil etmeden tüm hazırlıkları kendiniz yapmalısınız yoksa sinir hastası olursunuz.
Cok haklisiniz, ablasinin dügün videosunda 1 kere göründü diye videoyu tekrar edite yollayan benim nisan/ dügün hazirliklarimda neler neler yapar kim bilir
Yalnız bu konuda haklı değil mi? O kadar para veriyosun video yapsınlar diye en özel gününde. Bi bakmışsın ablan çıkmamış. En yakınlarını ayırt edip çekemeceklerse bıraksınlar o işi. Demin bilenmedim demişsin ona örnek dedim bu kısmı. Bir de senin hakkında konuştukları şeyleri nerden biliyosun. Erkek arkadaşın mı anlatıyor?
Evlilik planı var mı ve olursa yurtdışında mı yaşayacaksınız? Uzakta olacaksan zaten sıkıntı yaşamazsın.
Kardeşi düğün videosunda görünmesin diye kardeşinin olduğu yeri sildirmek istemişler diye anladım ben :)
Yani biraz daha açık yazabilirdi tabi o kısmı bizi aydınlatırsa iyi olur konu sahibi. Benim anladığım. İki kız kardeşten biri evlenmiş. Diğer kız kardeş sadece bir kere göründü diye olay çıkarmış. Daha çok görünmek istemiş. Bu durumda haklı.
Sizin anladığınız gibiyse eğer vahim :)
ay hic modern degilsin kiz adab-ı muaşeret diye bisey var duymadin mi sen hic cik cik hic yakistiramadim
ay hic modern degilsin kiz adab-ı muaşeret diye bisey var duymadin mi sen hic cik cik hic yakistiramadim
Kardeşi düğün videosunda görünmesin diye kardeşinin olduğu yeri sildirmek istemişler diye anladım ben :)